- 9 Haziran 2016
- 566
- 325
- 103
- Konu Sahibi slvlovehmt
- #1.301
Günaydın kızlarrr hayırlı pazarlar hepinize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canımGünaydınnn kızlar bugün bat günüm inşallah gelmez kırmızı kart.test yapmaya korktuğum için test de almadım
Gunaydin evet guzel ve hayirli pazarlarrGünaydın kızlarrr hayırlı pazarlar hepinize
Seni bu düşünceye iten şey ne canımGunaydın kızlar. Eger hamıle degılsem ıkıncı cocuk fıkrını kapatıcam ve calısmaya baslıcam. Sımdı dua edıyorum Allaha hangısı hayırlısıysa o olsun
Ya ne bılıyım canım sanırım artık ıstemıyorum ve calısmak ıstıyorum. Tabı suanda durumum ne bılmıyorum sadece hayırlısını dılıyorum.Seni bu düşünceye iten şey ne canım
Hani kafan dağılsın falan diye miYa ne bılıyım canım sanırım artık ıstemıyorum ve calısmak ıstıyorum. Tabı suanda durumum ne bılmıyorum sadece hayırlısını dılıyorum.
Yok canım ya delı gıbı ılla olsun olcaj demıyodum sadece bu ay boyle oldu o yuzden merak edıyorum. Ama dun aksamdan berı oglumun atesı var sureklı ateslendı gece boyunca. O an anladım heralde.Hani kafan dağılsın falan diye mi
Hakkında hayırlısı olsun canım. Oğluşun iyi mi bari şimdiYok canım ya delı gıbı ılla olsun olcaj demıyodum sadece bu ay boyle oldu o yuzden merak edıyorum. Ama dun aksamdan berı oglumun atesı var sureklı ateslendı gece boyunca. O an anladım heralde.
Cnm benim kanda çıktığı halde gebelik geçen seferde idrar testinde çıkmamıştı o yüzden direk kana gidiyorum ben sende istersen baktırBilmiyorum artık hayırlısı bu sabah ilk idrarla şu en dandik gebelik testlerinden birini yaptım evde vardı ve negatif çıktı şu an moralim çok bozuk sanırım yine yok
Suan iyi canım tesekkur ederim :)Hakkında hayırlısı olsun canım. Oğluşun iyi mi bari şimdi
Benim 4 subat canimBu arada bu ayı da hüsranla geçiren yoldaşlarım yeni batları alalım
Yükselebilir canım bi daha test yaptır bi kaç gün sonraGününüz aydın olsun kızlar. Ben kan değerimi öğrendim 5 çıkmış değerim ama 5 in üzerinde çıkınca pozitif oluyormuş. Değerim yükselebilir mi acaba böyle bişey yaşayan oldu mu? Bir kaç gündür kasık batması ve göğüs ucunda ağrı vardı bugün yok
canım sen neyle ilgili olarak ilaç tedavisi gördünBen de 2.5 yillik evliyim bir düşük yaptim ve 5 ay denemeler 2 ay ilac tedavisi ve bu ay tekrar denemeye basladik. Ben de diyorum keşke hic korumasaydık
belirtilerim azaldı bugün baya yarın yeniden idrar testi yapıcam bakalım. Umudum hiç yok ama Allah büyüktür[/QUOTE]Yükselebilir canım bi daha test yaptır bi kaç gün sonra
[/QUOTE]belirtilerim azaldı bugün baya yarın yeniden idrar testi yapıcam bakalım. Umudum hiç yok ama Allah büyüktür