• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak ayı bizim ayımız olsun. Bakalım bu ay kimlerin yüzü gülecek

Yok canım ya delı gıbı ılla olsun olcaj demıyodum sadece bu ay boyle oldu o yuzden merak edıyorum. Ama dun aksamdan berı oglumun atesı var sureklı ateslendı gece boyunca. O an anladım heralde. :KK43:
Hakkında hayırlısı olsun canım. Oğluşun iyi mi bari şimdi :dua:

Bilmiyorum artık hayırlısı bu sabah ilk idrarla şu en dandik gebelik testlerinden birini yaptım evde vardı ve negatif çıktı şu an moralim çok bozuk sanırım yine yok
Cnm benim kanda çıktığı halde gebelik geçen seferde idrar testinde çıkmamıştı o yüzden direk kana gidiyorum ben sende istersen baktır

Gününüz aydın olsun kızlar. Ben kan değerimi öğrendim 5 çıkmış değerim ama 5 in üzerinde çıkınca pozitif oluyormuş. Değerim yükselebilir mi acaba böyle bişey yaşayan oldu mu? Bir kaç gündür kasık batması ve göğüs ucunda ağrı vardı bugün yok :KK43:

Gününüz aydın olsun kızlar. Ben kan değerimi öğrendim 5 çıkmış değerim ama 5 in üzerinde çıkınca pozitif oluyormuş. Değerim yükselebilir mi acaba böyle bişey yaşayan oldu mu? Bir kaç gündür kasık batması ve göğüs ucunda ağrı vardı bugün yok :KK43:
Yükselebilir canım bi daha test yaptır bi kaç gün sonra

Back