- 27 Şubat 2011
- 1.228
- 943
- 123
- Konu Sahibi slvlovehmt
-
- #1.281
Evet benim de aynı, akşamları karnım taş oluyor resmenAyy olmaz mi. Ben ince biriyim normalde, fitim. Ama karin kasik bölgem tas gibi oluyor. Hele yemekten sonra falan sanırsın 5 aylık hamileyim. :)
Leylımley yumurtlama gunumden berı kasık agrım oluyo kramp oluyo bende cok zor tutuyorum kendımı. Ama senın gununmus yapsaydın ya cıkardıSelam kızlar.bugün bat günümdü.olmadım.ama kasik ağrılarım oluyor hafif hafif.cok merak ediyorum ama acele de eymek istemiyorum.rabbim herkese saglikli ve hayirli bebekler nadip etsin insallah
Benimde kasık batmalarım oluyordu ki hala oluyor ama kan testi öyle çıkınca bata daha var insan kendini hep bir umudun içinde buluyorLeylımley yumurtlama gunumden berı kasık agrım oluyo kramp oluyo bende cok zor tutuyorum kendımı. Ama senın gununmus yapsaydın ya cıkardı
Nasıl cıktı kan testi?Benimde kasık batmalarım oluyordu ki hala oluyor ama kan testi öyle çıkınca bata daha var insan kendini hep bir umudun içinde buluyor
Açıkcası anlayamadım sonuçta <5.00 yazıyor yani ya 5ten küçük yada 5. Ama muhtemelen 5ten küçük tam olarak kaç olduğunu yazmamışlar daha öncede yaptırmıştım orda tam olarak yazıyordu anlayamadımNasıl cıktı kan testi?
Kan dan hıc ben anlamam canım burada yapsalar bıle kac cıktıgını fln demezler. Sorsaydın ya senAçıkcası anlayamadım sonuçta <5.00 yazıyor yani ya 5ten küçük yada 5. Ama muhtemelen 5ten küçük tam olarak kaç olduğunu yazmamışlar daha öncede yaptırmıştım orda tam olarak yazıyordu anlayamadım
Sonuçları eşim aldı onunda aklına gelmemiş sormakKan dan hıc ben anlamam canım burada yapsalar bıle kac cıktıgını fln demezler. Sorsaydın ya sen
Batın ne zaman amin canım insallahSonuçları eşim aldı onunda aklına gelmemiş sormakDaha önce iki defa kan testi yaptırdım biri 1.20 idi diğeri 20.7 ve malesef kimyasal gebelik oldu. Bata daha var bakalım. Hayırlısı olsun hepimiZ için
Adetlerim bazen 28 bazen 30 günde oluyor değişiyor 5-7 gün var yani. Ama idrar testinde silik çizgiyi görüncd gaza geldik :) daha önce de silik çıkmıştı değerim 20.7 idi ama bu defa böyle çıktıBatın ne zaman amin canım insallah
Ya bence sılık varsa bıseyler vardır dıye dusunuyorum. Kan testını ya bı daha yaptır yada gıdıp tam degerını sor. Sılık cıktıgınıda yada baska yerde kan testı yapatırAdetlerim bazen 28 bazen 30 günde oluyor değişiyor 5-7 gün var yani. Ama idrar testinde silik çizgiyi görüncd gaza geldik :) daha önce de silik çıkmıştı değerim 20.7 idi ama bu defa böyle çıktı
Canım bugün bekleyeyim dedim belki aksama dogru regl olurum diye.misafirim de vardı.benim ilk oglumda battan 14 gun ogrenmistim idrarda.o yuzden acele etmiyorum ama meraktan da catliyorum.bir de sanki regl oldum hissi oluyor wc gidiyorum bisey yok.akintim var.usuttum mu diyorum acaba?bir de goguslerimde hafif sizi dolgunluk hissediyorum.beynimiz bize iyun mu yapiyor anlamafim ki!insallah hepimiz güzel haberler veririz kizlarLeylımley yumurtlama gunumden berı kasık agrım oluyo kramp oluyo bende cok zor tutuyorum kendımı. Ama senın gununmus yapsaydın ya cıkardı
Ya
ben de öyle düşünmüştüm burdaki bir çok kişinin silik çıkınca pozitifti. bir yanım olsa bişey çıkardı zaten diyor diğer yarım bat günü yeniden yap diyor canım açıkcası. Bakalım zaman geçsin idrar testini yenilerim koyu çizgi görmeden kan vermicem artıkYa bence sılık varsa bıseyler vardır dıye dusunuyorum. Kan testını ya bı daha yaptır yada gıdıp tam degerını sor. Sılık cıktıgınıda yada baska yerde kan testı yapatır
Ya bılmıyorum bende bugun ayagı kalkarken kasıgım acayıp acıdı. Aksamda karnımın alt kısmına bısey oldu bı sızı vardı sertlesti sımdı karnım. Bılmıyorum gorucez bakalım. Belkı hafta ıcı yaparım test :)Ayyy
Canım bugün bekleyeyim dedim belki aksama dogru regl olurum diye.misafirim de vardı.benim ilk oglumda battan 14 gun ogrenmistim idrarda.o yuzden acele etmiyorum ama meraktan da catliyorum.bir de sanki regl oldum hissi oluyor wc gidiyorum bisey yok.akintim var.usuttum mu diyorum acaba?bir de goguslerimde hafif sizi dolgunluk hissediyorum.beynimiz bize iyun mu yapiyor anlamafim ki!insallah hepimiz güzel haberler veririz kizlar
Ya iste umut ediyo ınsan cunku bata 13 gun oldugundan acaba mı dıyo insan. Bu kadar erken de regl agrısımı olurKızlar benimdç bat 26 ocak şuan kasıklarım ağrıyo belim ayrılıyo bide çok...puf keşke hamile olsam ama hiç sanmıyorum.umut fakirin ekmeği
Yavrum ben artık idrar üşütmesini bile hamileliğe yoruyor olabiliyorumYa iste umut ediyo ınsan cunku bata 13 gun oldugundan acaba mı dıyo insan. Bu kadar erken de regl agrısımı olur
Bilmiyorum artık hayırlısı bu sabah ilk idrarla şu en dandik gebelik testlerinden birini yaptım evde vardı ve negatif çıktı şu an moralim çok bozuk sanırım yine yokGöğüs ağrım yoktu cnm şiş olduğunu testten sonra fatkettim ama kasıklarım kıyım kıyım oluyodu ben adet olduğum gün sadece yaşarım öle bi ağrı ondan şüphelendim testtede çıkınca dikkat ettim şimdi bile kasıklarım çok yorulursam işte başlıyo yine geneli sol tarafta diğerindede sağ tarafta idi sanki o an hasta olcakmışım gibi ağrıyo hafif bu midem garip bulantı gibi kusma yok dün akşam testen geldik yemekteyim başım döndü bi anda şimdilik bunlar oldu ama geçen seferindede erken gtmiştim gene 7,42ile öğrenmiştim Bebişim melek oldu inş hepimiz umduklarımızı önümüzde bulurız bu arada kan testi vermeden predictor almıştım çıkmamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?