Ocak ayı bizim ayımız olsun. Bakalım bu ay kimlerin yüzü gülecek

Selam kızlar.bugün bat günümdü.olmadım.ama kasik ağrılarım oluyor hafif hafif.cok merak ediyorum ama acele de eymek istemiyorum.rabbim herkese saglikli ve hayirli bebekler nadip etsin insallah

Selam kızlar.bugün bat günümdü.olmadım.ama kasik ağrılarım oluyor hafif hafif.cok merak ediyorum ama acele de eymek istemiyorum.rabbim herkese saglikli ve hayirli bebekler nadip etsin insallah
Leylımley yumurtlama gunumden berı kasık agrım oluyo kramp oluyo bende cok zor tutuyorum kendımı. Ama senın gununmus yapsaydın ya cıkardı

Leylımley yumurtlama gunumden berı kasık agrım oluyo kramp oluyo bende cok zor tutuyorum kendımı. Ama senın gununmus yapsaydın ya cıkardı
Benimde kasık batmalarım oluyordu ki hala oluyor ama kan testi öyle çıkınca bata daha var insan kendini hep bir umudun içinde buluyor

Kan dan hıc ben anlamam canım burada yapsalar bıle kac cıktıgını fln demezler. Sorsaydın ya sen

Kan dan hıc ben anlamam canım burada yapsalar bıle kac cıktıgını fln demezler. Sorsaydın ya sen
Sonuçları eşim aldı onunda aklına gelmemiş sormak Daha önce iki defa kan testi yaptırdım biri 1.20 idi diğeri 20.7 ve malesef kimyasal gebelik oldu. Bata daha var bakalım. Hayırlısı olsun hepimiZ için

Sonuçları eşim aldı onunda aklına gelmemiş sormak Daha önce iki defa kan testi yaptırdım biri 1.20 idi diğeri 20.7 ve malesef kimyasal gebelik oldu. Bata daha var bakalım. Hayırlısı olsun hepimiZ için
Batın ne zaman amin canım insallah

Batın ne zaman amin canım insallah
Adetlerim bazen 28 bazen 30 günde oluyor değişiyor 5-7 gün var yani. Ama idrar testinde silik çizgiyi görüncd gaza geldik :) daha önce de silik çıkmıştı değerim 20.7 idi ama bu defa böyle çıktı

Adetlerim bazen 28 bazen 30 günde oluyor değişiyor 5-7 gün var yani. Ama idrar testinde silik çizgiyi görüncd gaza geldik :) daha önce de silik çıkmıştı değerim 20.7 idi ama bu defa böyle çıktı
Ya bence sılık varsa bıseyler vardır dıye dusunuyorum. Kan testını ya bı daha yaptır yada gıdıp tam degerını sor. Sılık cıktıgınıda yada baska yerde kan testı yapatır

Ayyy
Canım bugün bekleyeyim dedim belki aksama dogru regl olurum diye.misafirim de vardı.benim ilk oglumda battan 14 gun ogrenmistim idrarda.o yuzden acele etmiyorum ama meraktan da catliyorum.bir de sanki regl oldum hissi oluyor wc gidiyorum bisey yok.akintim var.usuttum mu diyorum acaba?bir de goguslerimde hafif sizi dolgunluk hissediyorum.beynimiz bize iyun mu yapiyor anlamafim ki!insallah hepimiz güzel haberler veririz kizlar

Ya bılmıyorum bende bugun ayagı kalkarken kasıgım acayıp acıdı. Aksamda karnımın alt kısmına bısey oldu bı sızı vardı sertlesti sımdı karnım. Bılmıyorum gorucez bakalım. Belkı hafta ıcı yaparım test :)

Kızlar benimdç bat 26 ocak şuan kasıklarım ağrıyo belim ayrılıyo bide çok...puf keşke hamile olsam ama hiç sanmıyorum.umut fakirin ekmeği

Kızlar benimdç bat 26 ocak şuan kasıklarım ağrıyo belim ayrılıyo bide çok...puf keşke hamile olsam ama hiç sanmıyorum.umut fakirin ekmeği
Ya iste umut ediyo ınsan cunku bata 13 gun oldugundan acaba mı dıyo insan. Bu kadar erken de regl agrısımı olur

Bilmiyorum artık hayırlısı bu sabah ilk idrarla şu en dandik gebelik testlerinden birini yaptım evde vardı ve negatif çıktı şu an moralim çok bozuk sanırım yine yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…