Ocak ayı bizim ayımız olsun. Bakalım bu ay kimlerin yüzü gülecek

Bat gelmeden de varmiydi göğüs ağrın yoksa geçince mi başladı benimkinde şişkinlik ve sertlik var ama o kadar ağrı yok. Hem benim adete yakinda bazen şişer o yüzden emin olamıyorum. Resmen hissetmissin bende hissediyor gibiyim ama korkuyorum da ya yoksa diye

G
Gözün aydın ☺ hayırlı olsun inşallah sorunsuz ve guzel bir hamilelik geçirirsin allah sağsalim kucağına almayi da nasip etsin ❤❤❤

Benımde bata 12-13 gun var bugun kasık agrım basladı sabahtan berı tek tarafım agrıyo sag kasıgım

Hamiş bayanlar şuan belirtileriniz neler varsa yazarsanız bize de ışık olur ☺
Benim en önemli belirtim sol kaşığımda batma ve aşırı gaz hiç yaşamadığım kadar bir de baş Ağrısı bunlar dışında bütün adet belirtilerini yaşadım kesinlikle gelir diyordum gelmedi çok şükür. Herkes akıntı fln diyor ama bende çok bir şey yok kendimi dinlemesem hiçbir belirtiyi fark etmezdim bile

Bat ne zamandı canım kaç gün önce öğrendin

ne kadardir evlisin canim bu kadar kafana takma

Benim bat yarin ama adet agrisi cekiyorum hatta 3 gundur ped koydum o kdar agriyo yani ama dunde dustan cikinca cok midem bulandi artik psikolojikmi bilmiyorum kizlar 6 gun once idrardan test yapmistim negatif cikmisti bakalım simdi ne olucal hic umudum kalmadi

Göğüs ağrım yoktu cnm şiş olduğunu testten sonra fatkettim ama kasıklarım kıyım kıyım oluyodu ben adet olduğum gün sadece yaşarım öle bi ağrı ondan şüphelendim testtede çıkınca dikkat ettim şimdi bile kasıklarım çok yorulursam işte başlıyo yine geneli sol tarafta diğerindede sağ tarafta idi sanki o an hasta olcakmışım gibi ağrıyo hafif bu midem garip bulantı gibi kusma yok dün akşam testen geldik yemekteyim başım döndü bi anda şimdilik bunlar oldu ama geçen seferindede erken gtmiştim gene 7,42ile öğrenmiştim Bebişim melek oldu inş hepimiz umduklarımızı önümüzde bulurız bu arada kan testi vermeden predictor almıştım çıkmamıştı

Hadi senin yüksek maşallah kontrole nezaman gitcksin
Simdi gitsem yeniden kana bakacak haftaya gel kese icin diyecek, öyle diyormuş yanı :) artışlarım iyi gidiyor, lekelenme sancı gibi olumsuz şeyler de yasamiyorum o yüzden haftaya gidip keseyi görürüm inşallah :)

Merhaba hanımlar ben test yaptım sabırsızlığıma yenilerek çook silik bir çizgi çıktı bekledikte netleşti. Göğüs ağrılarımdan da heveslenerek kan testi verdim sonuç <5.00 yazıyor. Negatif demek sanırım bu. Tabi üzüldüm. Hayırlısı olsun hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…