- 11 Ocak 2017
- 2.606
- 1.266
- 83
- 33
- Konu Sahibi slvlovehmt
-
- #1.261
Bat gelmeden de varmiydi göğüs ağrın yoksa geçince mi başladı benimkinde şişkinlik ve sertlik var ama o kadar ağrı yok. Hem benim adete yakinda bazen şişer o yüzden emin olamıyorum. Resmen hissetmissin bende hissediyor gibiyim ama korkuyorum da ya yoksa diyeBn bata yakın içime bi his geliyo sağlık ocağına gidiyorum kan testi yaptırıyorum istem dışı resmen bişi beni dürtüyo git die
Seninde şüphelerin varsa gidebilirsin benim battan önce kasığım deli gibi ağrıdı 5,6gün önce sol taraf ağırlıklı idi hala dewam yorulduğumda daha fazla kasığa yayıldı göğüslerim taş yürürken acıyolar yani inş bebişler bizleri bekletmzler
Gözün aydın ☺ hayırlı olsun inşallah sorunsuz ve guzel bir hamilelik geçirirsin allah sağsalim kucağına almayi da nasip etsin ❤❤❤Kızlar günaydın benim de size güzel haberlerim var dün gece kan tahlili yaptırdım ve değerim 23 çıktı henüz çok yeni sanırım doktorum gebelik var ama katlanması lazım dedi bekleyeceğiz hala inanamıyorum inşallah sağlıklı bir gebelik olur. Bu ay rahim filmi çektirmiştim ama prolaktinim yüksekti hiç beklemediğim ay oldu. Allah isteyen herkese nasip etsin
Âmin Canm çok sağol darısı başına inşallahG
Gözün aydın ☺ hayırlı olsun inşallah sorunsuz ve guzel bir hamilelik geçirirsin allah sağsalim kucağına almayi da nasip etsin ❤❤❤
Benim en önemli belirtim sol kaşığımda batma ve aşırı gaz hiç yaşamadığım kadar bir de baş Ağrısı bunlar dışında bütün adet belirtilerini yaşadım kesinlikle gelir diyordum gelmedi çok şükür. Herkes akıntı fln diyor ama bende çok bir şey yok kendimi dinlemesem hiçbir belirtiyi fark etmezdim bileHamiş bayanlar şuan belirtileriniz neler varsa yazarsanız bize de ışık olur ☺
Bat ne zamandı canım kaç gün önce öğrendinBenim en önemli belirtim sol kaşığımda batma ve aşırı gaz hiç yaşamadığım kadar bir de baş Ağrısı bunlar dışında bütün adet belirtilerini yaşadım kesinlikle gelir diyordum gelmedi çok şükür. Herkes akıntı fln diyor ama bende çok bir şey yok kendimi dinlemesem hiçbir belirtiyi fark etmezdim bile
ne kadardir evlisin canim bu kadar kafana takmaKızlar yaa benim moralim çok bozuldu. Bu kadar üzüleceğimi tahmin etmiyordum adet olunca. Aklım hep orda kendimi işe de veremez oldum. Zaten çok yoğun bi tempom var ve de stresli. İşi bırakmayı düşünmeye başladım acaba işin stresi mi etkiliyor ki beni. Ayrıca doktorumdan da memnun değilim ne hormon testi ne rahim filmi hiç birşey yapmıyor bana deli ediyor beni.
Ayyy içimi döktüm baya
Bat bugün Canm biraz erken öğrenmiş oldum idrar testi yapmadım hiç direkt kan verdimBat ne zamandı canım kaç gün önce öğrendin
2buçuk yıl oldu evliyim ama bi senedir çocuk düşünüyoruzne kadardir evlisin canim bu kadar kafana takma
1 seneye kadar doktorlar normal buluyorlar 1 seneden sonra taahliler hsg cekimi yapiyorlar cnin ondan sordum2buçuk yıl oldu evliyim ama bi senedir çocuk düşünüyoruz
Benim de bat 13 Ocak idi bugün testim 231 çıktıDün 137 çıktı hcg bat 12idi cnm
Canım şişkinlik var mı karın kasık bölgendeBenim de bat 13 Ocak idi bugün testim 231 çıktı
hayirli olsun saglikla al kucaginaBenim de bat 13 Ocak idi bugün testim 231 çıktı
Göğüs ağrım yoktu cnm şiş olduğunu testten sonra fatkettim ama kasıklarım kıyım kıyım oluyodu ben adet olduğum gün sadece yaşarım öle bi ağrı ondan şüphelendim testtede çıkınca dikkat ettim şimdi bile kasıklarım çok yorulursam işte başlıyo yine geneli sol tarafta diğerindede sağ tarafta idi sanki o an hasta olcakmışım gibi ağrıyo hafif bu midem garip bulantı gibi kusma yok dün akşam testen geldik yemekteyim başım döndü bi anda şimdilik bunlar oldu ama geçen seferindede erken gtmiştim gene 7,42ile öğrenmiştim Bebişim melek oldu inş hepimiz umduklarımızı önümüzde bulurız bu arada kan testi vermeden predictor almıştım çıkmamıştıBat gelmeden de varmiydi göğüs ağrın yoksa geçince mi başladı benimkinde şişkinlik ve sertlik var ama o kadar ağrı yok. Hem benim adete yakinda bazen şişer o yüzden emin olamıyorum. Resmen hissetmissin bende hissediyor gibiyim ama korkuyorum da ya yoksa diye
Hadi senin yüksek maşallah kontrole nezaman gitcksinBenim de bat 13 Ocak idi bugün testim 231 çıktı
Ayy olmaz mi. Ben ince biriyim normalde, fitim. Ama karin kasik bölgem tas gibi oluyor. Hele yemekten sonra falan sanırsın 5 aylık hamileyim. :)Canım şişkinlik var mı karın kasık bölgende
Simdi gitsem yeniden kana bakacak haftaya gel kese icin diyecek, öyle diyormuş yanı :) artışlarım iyi gidiyor, lekelenme sancı gibi olumsuz şeyler de yasamiyorum o yüzden haftaya gidip keseyi görürüm inşallah :)Hadi senin yüksek maşallah kontrole nezaman gitcksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?