- 22 Aralık 2009
- 567
- 151
- 323
- 37
- Konu Sahibi slvlovehmt
-
Hoşgeldin canım bir hafta kalmış adetine hiç belirti falan var mı
Kızlar 6 gün kala öğlen yapayim dedim.
Hiçte yanlış görmüyorsun canım tebrik ederimEki Görüntüle 1934215 Kizlar gunaydin. Ben bugun ilk defa test yaptim ama 2. Cizgiyi silik goruyorum . bi bakarmisiniz ben mi yanlis goruyorum?
Ayyyyy cok tesekkur ederimHiçte yanlış görmüyorsun canım tebrik ederim
Benim de oğlumda böyle silik çizgi çıkmıştı, hamilesin canım. Hayırlı olsunEki Görüntüle 1934215 Kizlar gunaydin. Ben bugun ilk defa test yaptim ama 2. Cizgiyi silik goruyorum . bi bakarmisiniz ben mi yanlis goruyorum?
Eder war :) hayırlısı olsunEki Görüntüle 1934215 Kizlar gunaydin. Ben bugun ilk defa test yaptim ama 2. Cizgiyi silik goruyorum . bi bakarmisiniz ben mi yanlis goruyorum?
Canım sonuçları ne zaman alacaksınKızlar çok heyecanlıyım şimdi kan vermeye geldim elim ayağım titriyor
Sonuçları bizimle paylaş canım merakle bekliyoruz. Ama unutma herşeyin hayırlısı..Kızlar çok heyecanlıyım şimdi kan vermeye geldim elim ayağım titriyor
Canım kan testi yaptırmaya ne zaman gideceksin dört gözle bekliyorum sonucuEki Görüntüle 1934215 Kizlar gunaydin. Ben bugun ilk defa test yaptim ama 2. Cizgiyi silik goruyorum . bi bakarmisiniz ben mi yanlis goruyorum?
Ben hala inananiyorum.Allahim cümlemize hayirli haberler almayi ve saglikli bebisler nasip etsinD destanhanim bize de duâ et tatlım sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Canım kan testi yaptırmaya ne zaman gideceksin dört gözle bekliyorum sonucu
Haklısın daha kesin sonuç alırsınBatim yarin aslinda. Kan testini Cuma gunu yaptirayim diyorum daha kesin olsun diye.
Tünaydın canım , evet hayalet çizgi var bat ne zaman senin .Eki Görüntüle 1934215 Kizlar gunaydin. Ben bugun ilk defa test yaptim ama 2. Cizgiyi silik goruyorum . bi bakarmisiniz ben mi yanlis goruyorum?
Ben 2 senedir ugrasiorumm canım hamilelik oldu 3 kere düşükle sonuclandi malesefBu 2. Ayım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?