Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben yine burada duyduğum arı sütü bal polen karışımını ve Folik asit aldım bu ay.. yediğime içtiğime de dikkat edeceğim inşallah hepimize nasip olur burda güzel haber paylaşmak

Ben yine burada duyduğum arı sütü bal polen karışımını ve Folik asit aldım bu ay.. yediğime içtiğime de dikkat edeceğim inşallah hepimize nasip olur burda güzel haber paylaşmak
Folik asit bir aydır kullanıyorum canım ben arı sütü bal poleni nereden aldın

Selam beybi, reglinde çağırdıysa hormon testi yaptıracak demek ki, enfeksiyon ilacın bitince, o test sonucun da çıkıncaya kadar korun istersen. Her şeyin yolunda olduğunu öğrenip rahat rahat başlarsınız çalışmalara.

Hormon testi nasil yapılıyor kuzu

Rabbım emeklerini boşa çıkarmasın canim

Arı sütü bal polen karışımını nerden aldınız

İçim rahatladı tesekkurler kuzucum
Ndemek ya benim te nisan ayında bakılmıştı hormonlara. Doktoruma diyorum yeniden bi bakalım değişmez değerler öyle kısa sürede diyo.kısa süre dediği 7 ay of valla tamamen gönlüme göre bir doktor bulamadım bir türlü

Evt o çok sıkıntı canim insallah içinin rahat edeceği sonsuz guvenebilecegin bir doktor bulursun

Evt o çok sıkıntı canim insallah içinin rahat edeceği sonsuz guvenebilecegin bir doktor bulursun
Ah kuzum inşallah ama bu gittiğim 4. Doktor rahat edemem diye erkek doktor tercih etmiyordum ama belki değiştiririm doktorumu. Kadın doktorlar bile lank diye açıp bakmıyor mahremiyete özen gösteriyor

Selam canım, topiğin hayırlı olsun

Henüz Aralık batım geçmedi, regl gelirse buradayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…