- 26 Temmuz 2018
- 6.218
- 7.341
- 198
- 32
Kimisi 10.gun de yumurtluyor canim ama sen yapmaya devam et bakalım illaki koyulacak12.gun de başladım canım dha olmadı mı yoksa geçti mi bilmiyurm yarın tekrsr denerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimisi 10.gun de yumurtluyor canim ama sen yapmaya devam et bakalım illaki koyulacak12.gun de başladım canım dha olmadı mı yoksa geçti mi bilmiyurm yarın tekrsr denerim
Bu ay deniycem inşallah. Çok bilmiyorum öğrendiklerimizi paylaşırız bu sayfada inşallahOvülasyon testi kullanıyor musunuz canimlar
Aynen canimm ben soğan suyunu da denemeyi düşünüyorum bakalımmmBu ay deniycem inşallah. Çok bilmiyorum öğrendiklerimizi paylaşırız bu sayfada inşallah
Folik asit bir aydır kullanıyorum canım ben arı sütü bal poleni nereden aldınBen yine burada duyduğum arı sütü bal polen karışımını ve Folik asit aldım bu ay.. yediğime içtiğime de dikkat edeceğim inşallah hepimize nasip olur burda güzel haber paylaşmak
Selam beybi, reglinde çağırdıysa hormon testi yaptıracak demek ki, enfeksiyon ilacın bitince, o test sonucun da çıkıncaya kadar korun istersen. Her şeyin yolunda olduğunu öğrenip rahat rahat başlarsınız çalışmalara.Selam canım gittim geldim doktordan enfeksiyon için ilaç verdi tahliller için de adetin 2.gunu gel dedi o zaman bakacakmis karindan ultrasondan bakti kist vs yok dedi ama saniyelik bakti ben hiç bisey anlamadım bu ay korunayim mi devam mi edeyim bilemedim ovulasyon ile takip edecektim
Hormon testi nasil yapılıyor kuzuSelam beybi, reglinde çağırdıysa hormon testi yaptıracak demek ki, enfeksiyon ilacın bitince, o test sonucun da çıkıncaya kadar korun istersen. Her şeyin yolunda olduğunu öğrenip rahat rahat başlarsınız çalışmalara.
Rabbım emeklerini boşa çıkarmasın canimBen yine burada duyduğum arı sütü bal polen karışımını ve Folik asit aldım bu ay.. yediğime içtiğime de dikkat edeceğim inşallah hepimize nasip olur burda güzel haber paylaşmak
Burada bi arkadaş almış petekköy bal ismi. Sosyal medyadan aldım dün aldım bugün kargo elime ulaştı işteyim daha deneme fırsatım olmadı.Folik asit bir aydır kullanıyorum canım ben arı sütü bal poleni nereden aldın
Amin cümlemizin inşallah.Rabbım emeklerini boşa çıkarmasın canim
İnşallah yarar canımBurada bi arkadaş almış petekköy bal ismi. Sosyal medyadan aldım dün aldım bugün kargo elime ulaştı işteyim daha deneme fırsatım olmadı.
Hoşgeldin canımm inşallah 2022 ye güzel bir başlangıç yaparızzzBen de geleyim, 2022 Uğur getirir belki. 2021 bana 2 kayıp verdi inşallah 2022 bebeğimi verir
Bat 15 Ocak.
Arı sütü bal polen karışımını nerden aldınızBen yine burada duyduğum arı sütü bal polen karışımını ve Folik asit aldım bu ay.. yediğime içtiğime de dikkat edeceğim inşallah hepimize nasip olur burda güzel haber paylaşmak
Kan tahlili kuzum, prolaktin, fsh, tsh, kan sayımları , dvitamini, b12 bakılıyorHormon testi nasil yapılıyor kuzu
İçim rahatladı tesekkurler kuzucumKan tahlili kuzum, prolaktin, fsh, tsh, kan sayımları , dvitamini, b12 bakılıyor
Ndemek ya benim te nisan ayında bakılmıştı hormonlara. Doktoruma diyorum yeniden bi bakalım değişmez değerler öyle kısa sürede diyo.kısa süre dediği 7 ay of valla tamamen gönlüme göre bir doktor bulamadım bir türlüİçim rahatladı tesekkurler kuzucum
Evt o çok sıkıntı canim insallah içinin rahat edeceği sonsuz guvenebilecegin bir doktor bulursunNdemek ya benim te nisan ayında bakılmıştı hormonlara. Doktoruma diyorum yeniden bi bakalım değişmez değerler öyle kısa sürede diyo.kısa süre dediği 7 ay of valla tamamen gönlüme göre bir doktor bulamadım bir türlü
Ah kuzum inşallah ama bu gittiğim 4. Doktor rahat edemem diye erkek doktor tercih etmiyordum ama belki değiştiririm doktorumu. Kadın doktorlar bile lank diye açıp bakmıyor mahremiyete özen gösteriyorEvt o çok sıkıntı canim insallah içinin rahat edeceği sonsuz guvenebilecegin bir doktor bulursun
Selam canım, topiğin hayırlı olsun�����
�
KULLANICI ADI BAT TARIHI SONUC @arash 1 Ocak @poncik97 2 Ocak @Cansinn10 3 Ocak @Bio_girl 4 Ocak Birbasak 4 Ocak Teach_Mavi 8 Ocak @HTCNM 9 Ocak maviss_34 10 Ocak @ejce 11 Ocak O ozlemem 11 Ocak @Pandolfini 11 Ocak @hummy 12 Ocak @Arianaa 12 Ocak @beyzosh 12 Ocak @1 prenses annesi58 13 Ocak @Annesiyim123 13 Ocak @Lalalala1 15 Ocak @Celikkf 16 Ocak @biscotti20 17 Ocak @gulayseT 18 Ocak @Feyzaakncc 22 Ocak @Sumeyyecakmakk 24 Ocak S Svgidrmzz 24 Ocak @Dilara55333 26 Ocak
Selam kızlar Aralik ayından gelen arkadaşlar beni etiketleyerek bilgilerinizi yazmanız yeterlidir
Tesekkurler canim insallah gelmez ve mutlu haberine şahit oluruz Rabbım en hayırlı zaman da nasip etsinSelam canım, topiğin hayırlı olsun
Henüz Aralık batım geçmedi, regl gelirse buradayım