• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben yine burada duyduğum arı sütü bal polen karışımını ve Folik asit aldım bu ay.. yediğime içtiğime de dikkat edeceğim inşallah hepimize nasip olur burda güzel haber paylaşmak

Selam canım gittim geldim doktordan enfeksiyon için ilaç verdi tahliller için de adetin 2.gunu gel dedi o zaman bakacakmis karindan ultrasondan bakti kist vs yok dedi ama saniyelik bakti ben hiç bisey anlamadım bu ay korunayim mi devam mi edeyim bilemedim ovulasyon ile takip edecektim
Selam beybi, reglinde çağırdıysa hormon testi yaptıracak demek ki, enfeksiyon ilacın bitince, o test sonucun da çıkıncaya kadar korun istersen. Her şeyin yolunda olduğunu öğrenip rahat rahat başlarsınız çalışmalara.💃🏻

Selam beybi, reglinde çağırdıysa hormon testi yaptıracak demek ki, enfeksiyon ilacın bitince, o test sonucun da çıkıncaya kadar korun istersen. Her şeyin yolunda olduğunu öğrenip rahat rahat başlarsınız çalışmalara.💃🏻
Hormon testi nasil yapılıyor kuzu

Ben yine burada duyduğum arı sütü bal polen karışımını ve Folik asit aldım bu ay.. yediğime içtiğime de dikkat edeceğim inşallah hepimize nasip olur burda güzel haber paylaşmak
Rabbım emeklerini boşa çıkarmasın canim🥰

İçim rahatladı tesekkurler kuzucum 🥰
Ndemek 🥰 ya benim te nisan ayında bakılmıştı hormonlara. Doktoruma diyorum yeniden bi bakalım değişmez değerler öyle kısa sürede diyo.kısa süre dediği 7 ay 🙈🙈 of valla tamamen gönlüme göre bir doktor bulamadım bir türlü 😢

Ndemek 🥰 ya benim te nisan ayında bakılmıştı hormonlara. Doktoruma diyorum yeniden bi bakalım değişmez değerler öyle kısa sürede diyo.kısa süre dediği 7 ay 🙈🙈 of valla tamamen gönlüme göre bir doktor bulamadım bir türlü 😢
Evt o çok sıkıntı canim insallah içinin rahat edeceği sonsuz guvenebilecegin bir doktor bulursun 🥰

Evt o çok sıkıntı canim insallah içinin rahat edeceği sonsuz guvenebilecegin bir doktor bulursun 🥰
Ah kuzum inşallah ama bu gittiğim 4. Doktor 🙈 rahat edemem diye erkek doktor tercih etmiyordum ama belki değiştiririm doktorumu. Kadın doktorlar bile lank diye açıp bakmıyor mahremiyete özen gösteriyor 🤭🤣

�����

KULLANICI ADIBAT TARIHISONUC
@arash1 Ocak
@poncik972 Ocak
@Cansinn103 Ocak
@Bio_girl4 Ocak
Birbasak Birbasak 4 Ocak
Teach_Mavi Teach_Mavi 8 Ocak
@HTCNM9 Ocak
maviss_34 maviss_34 10 Ocak
@ejce11 Ocak
O ozlemem 11 Ocak
@Pandolfini11 Ocak
@hummy12 Ocak
@Arianaa12 Ocak
@beyzosh12 Ocak
@1 prenses annesi5813 Ocak
@Annesiyim12313 Ocak
@Lalalala115 Ocak
@Celikkf16 Ocak
@biscotti2017 Ocak
@gulayseT18 Ocak
@Feyzaakncc22 Ocak
@Sumeyyecakmakk24 Ocak
S Svgidrmzz 24 Ocak
@Dilara5533326 Ocak

Selam kızlar Aralik ayından gelen arkadaşlar beni etiketleyerek bilgilerinizi yazmanız yeterlidir 🌸😇
Selam canım, topiğin hayırlı olsun 🤎

Henüz Aralık batım geçmedi, regl gelirse buradayım ♥️

Back