• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ah kuzum inşallah ama bu gittiğim 4. Doktor 🙈 rahat edemem diye erkek doktor tercih etmiyordum ama belki değiştiririm doktorumu. Kadın doktorlar bile lank diye açıp bakmıyor mahremiyete özen gösteriyor 🤭🤣
Hıı o konuda bende çok tedirgin oluyorum ya bi bayana istediğim gibi konuşuyorum ama erkek oldum mu bi çekiniyorum içgüdü meselesi sanırım 🙈

Ne ara açtınız... Kuzum yaz beni uzun bi aradan sonra gebelik haberi alacağım ay olacağına inanıyorum :) Bat 5 ocak aslında ama ondan sonra transfere hazırlanacağım. 30-31 Ocak da transferim olur inş.. Öyle yazalım :halay:

Evet kızlar labaquikle.ilk ayda gebe kaldım inşallah darısı size biz yumurtlamadan bir gün önce yumurtlama günü ve sonraki iki günü değerlendirdik çok şükür Rabbime tuttu inşallah size de sebep olur ovulasyon testleri🙏🥰🥰
Ben de laboquickle ilk ay hamile kaldım kuzu kimyasal geçirdim malesef. Şimdi yine laboquick sipariş ettim nasipse bu ay bakalım🥰🙏

Kızlar aranızda kimyasal gebelik geçirmiş olan var mı? Kanama bittikten kaç gün sonra yumurtlama gördünüz acaba

Bildiğim kadarıyla sadece kan alıyorlar minnoş.
Tesekkurler canikom🌸
Evet kızlar labaquikle.ilk ayda gebe kaldım inşallah darısı size biz yumurtlamadan bir gün önce yumurtlama günü ve sonraki iki günü değerlendirdik çok şükür Rabbime tuttu inşallah size de sebep olur ovulasyon testleri🙏🥰🥰
Ayy insallah canim sende vesile olmuş olursun hayirli bir işe ♥️dua et bize de
Ne ara açtınız... Kuzum yaz beni uzun bi aradan sonra gebelik haberi alacağım ay olacağına inanıyorum :) Bat 5 ocak aslında ama ondan sonra transfere hazırlanacağım. 30-31 Ocak da transferim olur inş.. Öyle yazalım :halay:
Regl gelince açılışı ben yapayım dedim kuzu 30 Ocak olarak mı ekleyim canim hakkında en hayırlısı olsun inşallah ♥️♥️
Ekliyorum canim

Bugün 11 de çatlatma iğnesi olmam lazımdı ama bulunduğum şehirde hiçbir yerde çatlatma iğnesi oviterelle yok yardım edin kizlar ne yesem çatlamasına yardımcı olur ctesi günü aşılamam var

Back