- 26 Temmuz 2018
- 6.218
- 7.341
- 198
- 32
Selam canim Ekledim uğurlu gelsin insallahSelam
Hadi ben de geleyim, ne olur ne biter bilinmez BAT 11 OCAK
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam canim Ekledim uğurlu gelsin insallahSelam
Hadi ben de geleyim, ne olur ne biter bilinmez BAT 11 OCAK
Ekledim canim uğurlu gelsin insalalhBenimde ekler misin 24 Ocak
Ayy inşallah ya cok merak ediyorumAz kalmış canim insallah olmazsın güzel haberlerini alırız
Ocaktan baslayalm isteBen bunu dememiştim ya, komple 2022 sormuştum. Beni anca o paklar
Anladım canım hepimizin hakkında hayırlısı kavuşalım bebişlerimize inşallahnormalde etkliyor canım ama benim ki sanırım girişte oldugu için engellmiyor diye biliyorum sadece embriyo verdikleri alet kırılabilir dedi dr
Allahım ya inşallah canım valla maddi manevi kalmadık bittik yani:)Anladım canım hepimizin hakkında hayırlısı kavuşalım bebişlerimize inşallah
Hayır kaçmamış devam edin testlereKızlar ben yum gününü kaçirmismiyim anlayan bakabilir mi
Hosgeldin canim ekliyorum Amin inşallahSelam kızlar sayfaya yeni üye oldum :) 17 Ocak Bat ben de katılmak istiyorum inşallah rabbim bebiş isteyen herkesin yüzünü güldürür maviss_34
Ben bu ay kullanicam cnmOvülasyon testi kullanıyor musunuz canimlar
Hosgeldin canim uğurlu gelsin insallahBen de geleyim, 2022 Uğur getirir belki. 2021 bana 2 kayıp verdi inşallah 2022 bebeğimi verir
Bat 15 Ocak.
Bende internetten sipariş verdim Mavişş inşallah bu ay olucakHosgeldin canim ekliyorum Amin inşallah
Ben bu ay kullanicam cnm
Hosgeldin canim uğurlu gelsin insallah
Insallah canim M mucizeanne20 arkadaşımız bu şekilde hamile kaldı ondan esinlendm bendeBende internetten sipariş verdim Mavişş inşallah bu ay olucak
Ayy ne güzellll bizeede nasip olsunInsallah canim M mucizeanne20 arkadaşımız bu şekilde hamile kaldı ondan esinlendm bende
Selam canım gittim geldim doktordan enfeksiyon için ilaç verdi tahliller için de adetin 2.gunu gel dedi o zaman bakacakmis karindan ultrasondan bakti kist vs yok dedi ama saniyelik bakti ben hiç bisey anlamadım bu ay korunayim mi devam mi edeyim bilemedim ovulasyon ile takip edecektimBekliyoruuum.
Peki ya önce yumurtalasydim sonrasında böyle çıkmış olabilir miHayır kaçmamış devam edin testlere
Ben ama henüz çözemedimOvülasyon testi kullanıyor musunuz canimlar
Kaçıncı günü başladın canim yapmayaBen ama henüz çözemedim
12.gun de başladım canım dha olmadı mı yoksa geçti mi bilmiyurm yarın tekrsr denerimKaçıncı günü başladın canim yapmaya