Bat 16 ocak�����
�
KULLANICI ADI BAT TARIHI SONUC @arash 1 Ocak @poncik97 2 Ocak @Bio_girl 4 Ocak @Birbasak 4 Ocak @Teach_ 8 Ocak @HTCNM 9 Ocak maviss_34 10 Ocak @ozlemem 11 Ocak @Pandolfini 11 Ocak @hummy 12 Ocak @Arianaa 12 Ocak @beyzosh 12 Ocak @1 prenses annesi58 13 Ocak Annesiyim123 13 Ocak @gulayseT 18 Ocak @Feyzaakncc 22 Ocak @Sumeyyecakmakk 24 Ocak @Dilara55333 26 Ocak
Selam kızlar Aralik ayından gelen arkadaşlar beni etiketleyerek bilgilerinizi yazmanız yeterlidir
Ekliyorum hemen uğurlu gelsin insallahBat 16 ocak
Amin inşallaaaaahhhhhhhEkliyorum hemen uğurlu gelsin insallah
Orası hic belli olmaz ne mucizeler görüyoruz Allah büyükAmin inşallaaaaahhhhhhh
Yine bir umut aralik gebesi oluruz amma zor gibi inşallah
Bat 3 Ocak eklermisin canımEkledim kuzucumuğurlu gelsin
Tabikii ekliyorum hemen bebisin seninle olsunBat 3 Ocak eklermisin canım
İnşallah tatlım isteyen herkese nasip etsin inşallahTabikii ekliyorum hemen bebisin seninle olsun
Evet ya benim bu döngü de bata 7 gün var inşallah olmam da bebiş olur dualarınızı bekliyorumOrası hic belli olmaz ne mucizeler görüyoruz Allah büyük
20 Aralık kuzumEkliyorum canim aralıkta hangi gundu bat
SelamTabikii ekliyorum hemen bebisin seninle olsun
Benimde ekler misin 24 Ocak�����
�
KULLANICI ADI BAT TARIHI SONUC @arash 1 Ocak @poncik97 2 Ocak C Cansinn10 3 Ocak @Bio_girl 4 Ocak @Birbasak 4 Ocak @Teach_ 8 Ocak @HTCNM 9 Ocak maviss_34 10 Ocak @ozlemem 11 Ocak @Pandolfini 11 Ocak @hummy 12 Ocak @Arianaa 12 Ocak @beyzosh 12 Ocak @1 prenses annesi58 13 Ocak Annesiyim123 13 Ocak Celikkf 16 Ocak @gulayseT 18 Ocak @Feyzaakncc 22 Ocak @Sumeyyecakmakk 24 Ocak @Dilara55333 26 Ocak
Selam kızlar Aralik ayından gelen arkadaşlar beni etiketleyerek bilgilerinizi yazmanız yeterlidir
normalde etkliyor canım ama benim ki sanırım girişte oldugu için engellmiyor diye biliyorum sadece embriyo verdikleri alet kırılabilir dedi drAnladım inşallah çokk çok güzel geçer. Bu yapışıklık hamile kalmayı engelliyormuymuş
Ben bunu dememiştim ya, komple 2022 sormuştum. Beni anca o paklar
Oda vardı dur bulup etiketliyim canimBen bunu dememiştim ya, komple 2022 sormuştum. Beni anca o paklar
Aaa beni niye eklemediniz aşk olsunOda vardı dur bulup etiketliyim canim
Az kalmış canim insallah olmazsın güzel haberlerini alırızEvet ya benim bu döngü de bata 7 gün var inşallah olmam da bebiş olur dualarınızı bekliyorum
Allahtan ümit kesilmez canim hakkında hayırlısı insallah20 Aralık kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?