Hahahah oglanlarla resim yarışması duzenlerizYaparsın sanki sergiye mi çıkaracağız, hobi olarak devam ettirelim ki gurbet ellerde vakit geçsin.
Canım sen nasılsın en son test ayıp kayboldun aklımdaydın sağlıkla ilerlemiştir insallahCanim kızlar nasılsınız
Bebiybitolar nasillarhepinizi cok özledim
Şu mübarek günlerde dualarimizdan birbirimizi eksik etmeyelim inşallah
İnsallah gelmez canım ara bi değer cıkmıs moralini bozma insallah yükselirBakicam kuşum.
İki normal.gebelik test alıp yarın ve pazwr yaparim regl gelmezse
Ay canım benim nasilsinnCanim kızlar nasılsınız
Bebiybitolar nasillarhepinizi cok özledim
Şu mübarek günlerde dualarimizdan birbirimizi eksik etmeyelim inşallah
kusum doktorda ıgne etkısı yazmısi bakalımİnsallah gelmez canım ara bi değer cıkmıs moralini bozma insallah yükselir
Küçücük kafalarında ressam şapkası düşünsene.Hahahah oglanlarla resim yarışması duzenleriz
Yaaaa gözümde canlandı direk bi de tombik tombik oyyyyKüçücük kafalarında ressam şapkası düşünsene.
İnsallah yükselirkusum doktorda ıgne etkısı yazmısi bakalım
yanı yukselırse Rabbımın mucızesı olur
Mimiminnacık bir tuval alsak boğum boğum kollarıyla elleriyle resim yapsa, ben ısırmadan durabilirsem.Yaaaa gözümde canlandı direk bi de tombik tombik oyyyy
ınsallaahh canım, Rabbım hayırlısını nasıp etsınİnsallah yükselirsen metanetle bekle insallah yükselir de görür iğne etkisini surda ne kaldı 2 gün sabır
Yaaa ha 3.5 ha 5.. yani ufak değerler her an yükselebilir.. moral bozmak yokKuşumm 3.5 negatif
bebeğim inşallahhh , moralım bozulmadı kızcem . hayırlısını dılıyorum.Yaaa ha 3.5 ha 5.. yani ufak değerler her an yükselebilir.. moral bozmak yokidrardan devam et yarın öbürgün.. baktım pembiş çizgiler devam ediyoe pazartesi yine kan verirsin
Aynen canım.. iğne falan değil bu merak etme.. artarsa bizimdir ısırırız yanaklarınıbebeğim inşallahhh , moralım bozulmadı kızcem . hayırlısını dılıyorum.
ınsallah yukselırde gelınce popusunu ısırırım, olmazsada tam gaz devam ınsallah
ıkı uc test alıp takıp ederım cıkarsa kan verırım pazartesı
zıkkım doktorda ıgne etkısı demıs dırek .Aynen canım.. iğne falan değil bu merak etme.. artarsa bizimdir ısırırız yanaklarını
Biz o doktora bi kapak yapalım da görsün ozıkkım doktorda ıgne etkısı demıs dırek .
bakalım neler olacak yarın ve dıger gün testlerde
ınsallaahh süper olurrrBiz o doktora bi kapak yapalım da görsün o
Var bi hayalimizzzMimiminnacık bir tuval alsak boğum boğum kollarıyla elleriyle resim yapsa, ben ısırmadan durabilirsem.
Dikat edin kendinize sağlıkla kucağına alırsın yavrunu inşaALLAH canım ❤Çok teşekkür ederim yoğun çalışıyorum bide çok su içemiyorum bundan sonra bol su içmeye çalışcm
Evet canımBebitom sen de benim topraam mısın yoksa?
Kesinlikle onlar çakma adanalıÇok da sanatsever insanlar ama dışardan gelip Adana’ya yerleşen kıroları gösteriyorlar sizde onları biz sanıyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?