- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.640
- 248
ınsallahh kuzummm yaa,Aayyy hadi İnshaAllah ama bence bebiş geliyoooo annesi
ınsallaahh hayırlısı ıle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ınsallahh kuzummm yaa,Aayyy hadi İnshaAllah ama bence bebiş geliyoooo annesi
Sende de baya yetenek var yavrum değerlendir bunları mutlakaEnstrümanda duyduğunu çalmak asıl yetenek valla helal olsun ben notayla çalıyorum ama müzik kulağım iyidir, kısmetse kemana da başlayacağım iyi bir hoca arıyorum.
Beybisi bir set sipariş et fiyatı uygun, şövale, tuval vs. Rahatlatır, vakit de geçer, hem asarsın evine.
O da dayanamayıp karşılık verince karşılıklı banlamislar işteGelir bugüne inşallah
Ama o hadsiz hak etmiş kavga etmeyi yani dün anlattı biraz da bak yiyeceğini düşünmemiştim sonuçta ona hakaret etmiş karşıdaki
Bakın size bir sır vereyim hamileyken ne diye dua ederseniz gerçek oluyor ben hep dedim ki gözleri bana huyu babasins benzesin sadece gözü değil yüzü de bana benzedi huyu hik demiş burnundan düşmüş fazla dua etmjsim kızlar başımda bir tane çok bilmiş vardı iki oldular
Adana türküsü deyince Adana'ya gidek mi türküsü geldi aklıma
Ahahhahah çok ince düşünürüm ben bak o günleri göreceğiz mi diyeceğime o günleri düşündüm direk Rabbim hayirli ömürler versin her birimize
Neyse uzun süreli olmasın da gelir yineO da dayanamayıp karşılık verince karşılıklı banlamislar işte
Hadi bakalım hayırlı haberle gel kanın yanılgısı olmaz iğne durumunda yarın durup diğer gün verdi mi artıyor mu net anlarsın yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin hayırlısıylabebegım verdım kan, hayırlısı olsun ınsallah ya,
12 oldu bugun.
amınnnn Allah razı olsun
ya testle ugrasmıyım dedım , ınsallaahhh vardırHadi bakalım hayırlı haberle gel kanın yanılgısı olmaz iğne durumunda yarın durup diğer gün verdi mi artıyor mu net anlarsın yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin hayırlısıyla
Netlesecek ne kaldı ama içimden bi ses var dıyo cok caba sarf ettin sen deya testle ugrasmıyım dedım , ınsallaahhh vardır
ınsallah bebegım ya
ınsallah ınsallaahhh , Allahım bu guzel gunlerde benıde kavustursun yavruma,Netlesecek ne kaldı ama içimden bi ses var dıyo cok caba sarf ettin sen de
Amin canım inşallah rabbim kimseye aratmasın insallah sana da mükâfatını vermiş olsunınsallah ınsallaahhh , Allahım bu guzel gunlerde benıde kavustursun yavruma,
ısteyen herkese nasıp etsın ,amınnn
amın canım okyanus hamıslerın duası kabul olurmus Allah razı olsunAmin canım inşallah rabbim kimseye aratmasın insallah sana da mükâfatını vermiş olsun
Çok teşekkür ederim yoğun çalışıyorum bide çok su içemiyorum bundan sonra bol su içmeye çalışcmCanım normal artış %50 ile %60 arası ile normal bebeklerde gelişme yavaslam oluyor kendini yurdun sa yemeye içmeye dikkat demedinse bide stres olduysan yavaşlama olur kimyasal olsa ALLAH KORUSUN değer yükselmez aksine düşer
Burdayim kuşumHani benim beybitoşkom? N Nasipolsunn
Kuzumm 3.5 çıktı negatif.Amin canım inşallah rabbim kimseye aratmasın insallah sana da mükâfatını vermiş olsun
Kuşumm 3.5 negatifCanım merakla bekliyorum sonucunu 12. gün zaten test günü.. düşük de çıksa yükselecek ben eminim
Ortada bi deger canım bence pazartesi bi daha baktır yüksek cıkarsa var yoksa yoktur 2 den yükselenler var bılıyosunKuzumm 3.5 çıktı negatif.
Hayırlısı inşallah ne yapalım
Bakicam kuşum.Ortada bi deger canım bence pazartesi bi daha baktır yüksek cıkarsa var yoksa yoktur 2 den yükselenler var bılıyosun
Çok da sanatsever insanlar ama dışardan gelip Adana’ya yerleşen kıroları gösteriyorlar sizde onları biz sanıyorsunuz.Şaka yaptım datlummm .. kizzz ben çok severim adanalıları .. çok düzgün sıcakkanlı saygılı yardım sever insanlar..
Deeemiii la @Sabrina01
Bebitom sen de benim topraam mısın yoksa?Kız hakiki adanlilar klasik müzik falan dinlerler.. ben türkü hiç sevmem hatta dinlemek zoruna kalınca başıma ağrılar girer
Yaparsın sanki sergiye mi çıkaracağız, hobi olarak devam ettirelim ki gurbet ellerde vakit geçsin.Sende de baya yetenek var yavrum değerlendir bunları mutlaka
Hep karakalem çizdim bu zamana kadar onu yapabilir miyim bilemedim ki diğerini bile unuttum artık yapmaya yapmaya