- 10 Nisan 2016
- 8.541
- 12.641
- 248
- 36
Yokk kız ben öyle düşünmedim hicccÇok da sanatsever insanlar ama dışardan gelip Adana’ya yerleşen kıroları gösteriyorlar sizde onları biz sanıyorsunuz.
O başka bir iğnenin etkisi de tövbe tövbezıkkım doktorda ıgne etkısı demıs dırek .
bakalım neler olacak yarın ve dıger gün testlerde
He bebeğim sahura uyandım
Kan çekiyor işte, anlamalıydım.Evet canım
Kesinlikle onlar çakma adanalı
Aaaaaah yaşasınnnnnnnnnnn ozaman sahur vakitleri de benimlesinnnnnHe bebeğim sahura uyandım
Hayırlı ramazanlar herkese saat 4:59-- imsak 5:43 ❤
Düşünen çok çiçeğim.Yokk kız ben öyle düşünmedim hiccc
İğne yapışmış canım.totomaO başka bir iğnenin etkisi de tövbe tövbe
Iramazan ıramazan konuşturyorlar insanı
İnsallah canım olumlu sonuclanır sanki içimden bi ses oyle dıyo hayırlısı olsun hakkında senden cok merak ediyorum inan ki güx l sonuclansın insallah ara deger ciddenİğne yapışmış canım.totoma
Bırakmam da birakmam
Ay sorma bende yaKan çekiyor işte, anlamalıydım.
Bir de sorunca Adanalıyım diyorlar, saçımı başımı yolasım geliyor.
Tabi ya ne sandınAaaaaah yaşasınnnnnnnnnnn ozaman sahur vakitleri de benimlesinnnnn
Canım.benimmmİnsallah canım olumlu sonuclanır sanki içimden bi ses oyle dıyo hayırlısı olsun hakkında senden cok merak ediyorum inan ki güx l sonuclansın insallah ara deger cidden
Canim şu senin içindeki sese sorsan ya benim için ne diyor... Muallaktayimmm halaİnsallah canım olumlu sonuclanır sanki içimden bi ses oyle dıyo hayırlısı olsun hakkında senden cok merak ediyorum inan ki güx l sonuclansın insallah ara deger cidden
Canım.sen naptın ilaç bitti miCanim şu senin içindeki sese sorsan ya benim için ne diyor... Muallaktayimmm hala
Hani kan cikmadimi daha sonucuCanım.benimmmay kafam rahatlasın diye kan verdim.daha çok kafam karıştı
İnşallah Rabbim ol.derse nasip.ise yükselebilir
Kur'an okudum.dua ettim.hayirlisi olsun
Ay çıktı bugün silik.cizgi vardı kan verdim.Hani kan cikmadimi daha sonucu
Bitmedi 2 gün kaldı canımCanım.sen naptın ilaç bitti mi
2 iken şu an hamile olanda var iğne etkisi 11. Gün geçer diye okudum burda inşaALLAH bebeğin seninle test daha koyulaşmış geldi bana açıkçasıCanım.benimmmay kafam rahatlasın diye kan verdim.daha çok kafam karıştı
İnşallah Rabbim ol.derse nasip.ise yükselebilir
Kur'an okudum.dua ettim.hayirlisi olsun
Tamam işte o değer kaç binlere çıkacak datlummm merak etmeAy çıktı bugün silik.cizgi vardı kan verdim.
İğne sonrası 12gun.
3,5 değerim
Ah canım ya güzel. Haberlerin bekliyorumBitmedi 2 gün kaldı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?