• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar Değerler çok iyi sadece keçiboynuzu içerek hızı arttırabilirsiniz. Gebelik inş 1-2 aya elde edersiniz :)
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Hsg sonucuyla beraber değerlendirecek doktor bakalım. Sizin de sürecinizi takip ediyorum inanmak çok önemli sizi de çok inanmış görüyorum güzel haberlerinizi alacağız inşallah:KK200:

Saol canımm..doktor antibiyotik vermedi şaşırdım. İnşallah bu ay pozitif olur artık🤲🤲
Banada antibiyotik vermemişti ben Ramazan ayının başında yaptırmıştım leke geldiği için sık sık duş aldım oruç tutmak için sonra doktora gittim enfeksiyon kapmışım fitil kullandım.

Saol canımm..doktor antibiyotik vermedi şaşırdım. İnşallah bu ay pozitif olur artık🤲🤲
Filmini atarmısın canım benimkine başka bir doktor baktı sanki açılmamış dedi tekrar yapabilirim dedi ben hiç yaptırmak istemiyorum karşılaştırma yapacaktım

Böyle hikayeler duydukça umitleniyor insan benimde sağ tüpüm dış gebelikden dolayı alındı bu au da soldan yumurtladim inşallah tutar.arkadasimada tüp bebek bile yaptırma para kaybın olur sadece senin çocuğun olması imkansız demişler kaç senedir uğraşıyordu.amh değeri çok düşükmüs asilama yaptırdı ilk aşılamada tuttu şimdi 40 günlük oğlu var rabbim bizede nasip eder inşallah🙏
Canım, arkadaşımın 5 sene falan olmadı Diyarbakır çok ünlü bi Dr a tüp yapıldı düşün tutmadı sonra devlette iki aşılama yapalım da tüp bebek hakki kazanalım dediler bir aşılama yaptılar tutmadı sonra ikinci yi sırf formalite için yaptırdı ve tutturdu çok şükür on güne de oğlu olacak 🙏

Filmini atarmısın canım benimkine başka bir doktor baktı sanki açılmamış dedi tekrar yapabilirim dedi ben hiç yaptırmak istemiyorum karşılaştırma yapacaktım
Böyle canım bir de cd verdi ama açıp bakmadım daha.

Eklentiler

• IMG_20211222_135737.jpg
    IMG_20211222_135737.jpg
    66,8 KB · Görüntüleme: 40
29 yaşındayım 1 yıldır istiyoruz. Hormon testleri sperm testi her şey temiz. Sağ yumurtalığımda 1.8 cm lik kist var o kadar. O engelliyor sanırım. Hsg de şükür temiz çıktı. Bakalım zaman ne gösterecek 🤲🤲
En kısa zamanda olur İnsallah 🙏🙏ilk bebek mi peki bazen ilki olup ikinci bekleyen de çok maalesef bnde ocak ta 31 olacam ikinci bebiş düşünüyoruz Allah izin verirse ☺️

Merhaba arkadaşlar. BAT 10 Ocak. Kasım ayından itibaren forumu, sizleri takip ediyorum benzer şeyleri yaşayanları görmek yalnız olmadığımı hissettiriyor. Ben de tecrübeli arkadaşlardan fikir almak için yazmak istedim artık. 35 yaşındayım 7 aydır deniyoruz gebelik elde edemedik. Yaşımdan dolayı 5. denemede doktora gitmiştim o ay çatlatma iğnesi yapıldı negatif sonuçlandı. Adet döngüm 25 gün. Hormon ve kan testleri yapıldı doktor değerlerimin normal olduğunu söyledi. Yine de birçoğunuz gibi takviye vitamin kullanıyorum. Amh 1,23 biraz düşük bir değer onun da yaşıma göre kötü olmadığını söyledi doktor. Yumurta takibi de yaptırdım yumurtaların gelişip çatladığını söyledi doktor. Bu yol çok zahmetli imiş daha tedavi gördüm bile diyemem maddi manevi zorlanıyoruz. Yarın hsg çekileceğim. Tüm tetkikleri yaptırıp önümüzdeki seçeneklere bakmak istiyoruz artık. Sizlerden eşimin sperm testi sonucuyla ilgili yorum rica ediyorum.
toplam sayı 99 milyon
normal morfoloji %5
ileri hareketli %29
Öncelikle girdiğiniz bu yol en kısa zamanda sizi miniğe kavuşturur inşallah 😌 Morfoloji %4 yeterli diyor doktorlar, ileri hareketinde en az %32 olması isteniyor. Eşinize her gün doğal keçiboynuzu pekmezi verin bir kaşık, bol fındık ceviz tüketin. Nar suyu, muz, bitter bunlar artırmaya faydalı şeyler. Bizim değerlerimiz bu sayede güzel arttı,size de şifa olsun inşallah ☺️☺️

Öncelikle girdiğiniz bu yol en kısa zamanda sizi miniğe kavuşturur inşallah 😌 Morfoloji %4 yeterli diyor doktorlar, ileri hareketinde en az %32 olması isteniyor. Eşinize her gün doğal keçiboynuzu pekmezi verin bir kaşık, bol fındık ceviz tüketin. Nar suyu, muz, bitter bunlar artırmaya faydalı şeyler. Bizim değerlerimiz bu sayede güzel arttı,size de şifa olsun inşallah ☺️☺️
Teşekkür ederim hızla ilgili ufak bir sorun var o zaman. Beslenmeyle çözülebilecek bir şeyse ne mutlu:/

Canım bende doğum yaptım ama tekrar hsg çekildi.hafif tıkanıklık vardı tazikli ilaçla açılmış.onun için çektirsen iyi olur tıkanıklık varsa boşuna uğraşıyorsun dur o spermler yetişemiyordur
Anladim, cok tskler. Dogum yapali 8-9 yil oluyor. Bakilmasinda fayda var oyleyse. Bi dahaki randevumda tekrar sorayim ⚘

Böyle canım bir de cd verdi ama açıp bakmadım daha.
Ben de yarın hsg çektireceğim . Canınız yandı mı nasıl geçti? Geçmiş olsun şimdi iyi misiniz? hsg sonrası 3 ayda gebelik olma ihtimali artıyormuş umarım bizlere de bu vesile olur

Back