Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Hsg sonucuyla beraber değerlendirecek doktor bakalım. Sizin de sürecinizi takip ediyorum inanmak çok önemli sizi de çok inanmış görüyorum güzel haberlerinizi alacağız inşallahMerhabalar Değerler çok iyi sadece keçiboynuzu içerek hızı arttırabilirsiniz. Gebelik inş 1-2 aya elde edersiniz :)
29 yaşındayım 1 yıldır istiyoruz. Hormon testleri sperm testi her şey temiz. Sağ yumurtalığımda 1.8 cm lik kist var o kadar. O engelliyor sanırım. Hsg de şükür temiz çıktı. Bakalım zaman ne gösterecekKac yaşındasın canım hikayen nedir
Her sabah 1 yumurta yiyorum ama gitmiyor keşke bu ay gitmiş olsaher sabah iki yumurta ye 10-15 günde kaybolur kist hemen kayboluyor Muş..
Bu ay bekleyen herkesin yüzü gülsün inşallahhhAyyy insallahh canımmbizimde iki yıl üç ay
Çok sağolun, siz de kendinizi üzmeyin lütfen yaş kaygısına girerek. Günümüzde insanlar 30 lu yaşlarda hayatlarını kuruyorlar ancak.Amh degeriniz dusuk degil, iciniz rahat olsunDiger test hakkinda fikrim yok.
Bakılması gereken herşeye bakıldı mı canım.Bende 252yıllık evlıyım 1bucuk yıldır olmuyor sebepsız belkı başka doktora görünsek sorunumuz oldugunu söyleyecek.. bilemiyorum kafamda cok kurdum bu ara
inşallaaaahhh canım amınnnnBu ay bekleyen herkesin yüzü gülsün inşallahhh
Banada antibiyotik vermemişti ben Ramazan ayının başında yaptırmıştım leke geldiği için sık sık duş aldım oruç tutmak için sonra doktora gittim enfeksiyon kapmışım fitil kullandım.Saol canımm..doktor antibiyotik vermedi şaşırdım. İnşallah bu ay pozitif olur artık
Filmini atarmısın canım benimkine başka bir doktor baktı sanki açılmamış dedi tekrar yapabilirim dedi ben hiç yaptırmak istemiyorum karşılaştırma yapacaktımSaol canımm..doktor antibiyotik vermedi şaşırdım. İnşallah bu ay pozitif olur artık
Canım, arkadaşımın 5 sene falan olmadı Diyarbakır çok ünlü bi Dr a tüp yapıldı düşün tutmadı sonra devlette iki aşılama yapalım da tüp bebek hakki kazanalım dediler bir aşılama yaptılar tutmadı sonra ikinci yi sırf formalite için yaptırdı ve tutturdu çok şükür on güne de oğlu olacakBöyle hikayeler duydukça umitleniyor insan benimde sağ tüpüm dış gebelikden dolayı alındı bu au da soldan yumurtladim inşallah tutar.arkadasimada tüp bebek bile yaptırma para kaybın olur sadece senin çocuğun olması imkansız demişler kaç senedir uğraşıyordu.amh değeri çok düşükmüs asilama yaptırdı ilk aşılamada tuttu şimdi 40 günlük oğlu var rabbim bizede nasip eder inşallah
Böyle canım bir de cd verdi ama açıp bakmadım daha.Filmini atarmısın canım benimkine başka bir doktor baktı sanki açılmamış dedi tekrar yapabilirim dedi ben hiç yaptırmak istemiyorum karşılaştırma yapacaktım
Hay Allah yaBanada antibiyotik vermemişti ben Ramazan ayının başında yaptırmıştım leke geldiği için sık sık duş aldım oruç tutmak için sonra doktora gittim enfeksiyon kapmışım fitil kullandım.
En kısa zamanda olur İnsallah29 yaşındayım 1 yıldır istiyoruz. Hormon testleri sperm testi her şey temiz. Sağ yumurtalığımda 1.8 cm lik kist var o kadar. O engelliyor sanırım. Hsg de şükür temiz çıktı. Bakalım zaman ne gösterecek
Öncelikle girdiğiniz bu yol en kısa zamanda sizi miniğe kavuşturur inşallahMerhaba arkadaşlar. BAT 10 Ocak. Kasım ayından itibaren forumu, sizleri takip ediyorum benzer şeyleri yaşayanları görmek yalnız olmadığımı hissettiriyor. Ben de tecrübeli arkadaşlardan fikir almak için yazmak istedim artık. 35 yaşındayım 7 aydır deniyoruz gebelik elde edemedik. Yaşımdan dolayı 5. denemede doktora gitmiştim o ay çatlatma iğnesi yapıldı negatif sonuçlandı. Adet döngüm 25 gün. Hormon ve kan testleri yapıldı doktor değerlerimin normal olduğunu söyledi. Yine de birçoğunuz gibi takviye vitamin kullanıyorum. Amh 1,23 biraz düşük bir değer onun da yaşıma göre kötü olmadığını söyledi doktor. Yumurta takibi de yaptırdım yumurtaların gelişip çatladığını söyledi doktor. Bu yol çok zahmetli imiş daha tedavi gördüm bile diyemem maddi manevi zorlanıyoruz. Yarın hsg çekileceğim. Tüm tetkikleri yaptırıp önümüzdeki seçeneklere bakmak istiyoruz artık. Sizlerden eşimin sperm testi sonucuyla ilgili yorum rica ediyorum.
toplam sayı 99 milyon
normal morfoloji %5
ileri hareketli %29
Bu rapor canım filmi var ilacın geçişini yapılan işlemi gösteriyor e nabızda çıkıyorBöyle canım bir de cd verdi ama açıp bakmadım daha.
Teşekkür ederim hızla ilgili ufak bir sorun var o zaman. Beslenmeyle çözülebilecek bir şeyse ne mutlu:/Öncelikle girdiğiniz bu yol en kısa zamanda sizi miniğe kavuşturur inşallahMorfoloji %4 yeterli diyor doktorlar, ileri hareketinde en az %32 olması isteniyor. Eşinize her gün doğal keçiboynuzu pekmezi verin bir kaşık, bol fındık ceviz tüketin. Nar suyu, muz, bitter bunlar artırmaya faydalı şeyler. Bizim değerlerimiz bu sayede güzel arttı,size de şifa olsun inşallah
çözülür inşallah canımm sen kecıboynuzu,muz bıtter cıkolata,ceviz fındık yedır esıne bol bolTeşekkür ederim hızla ilgili ufak bir sorun var o zaman. Beslenmeyle çözülebilecek bir şeyse ne mutlu:/
Anladim, cok tskler. Dogum yapali 8-9 yil oluyor. Bakilmasinda fayda var oyleyse. Bi dahaki randevumda tekrar sorayim ⚘Canım bende doğum yaptım ama tekrar hsg çekildi.hafif tıkanıklık vardı tazikli ilaçla açılmış.onun için çektirsen iyi olur tıkanıklık varsa boşuna uğraşıyorsun dur o spermler yetişemiyordur
Ben de yarın hsg çektireceğim . Canınız yandı mı nasıl geçti? Geçmiş olsun şimdi iyi misiniz? hsg sonrası 3 ayda gebelik olma ihtimali artıyormuş umarım bizlere de bu vesile olurBöyle canım bir de cd verdi ama açıp bakmadım daha.
Evet bakıldı yarın tekrar doktora gdiicem bakalım eşim pek yanaşmıyor ama ben gidicem gelirse gelir. İğne ıstıcem catlatma iğnesiBakılması gereken herşeye bakıldı mı canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?