Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hanimlar cok temel soru ama bu ovulasyon testleri gebelik ölçümünde nasıl kullanılıyor?

Merhaba, öncelikle yumurtlama gününü net bilmeden ilerlediginiz için 2 günde bir mutlaka deneyin adet zamanınız yaklaşan kadar.atiyorum 10 12 14.gunu deneyip bırakmayın.vajinadan gelen sıvı da muhtemelen yumurtlama dönemlerinde olan akıntıdır diye düşünüyorum ve gayet doğaldir.

Adet tarihim 3ünde gösteriyor bakalım hayırlısı o zamana kadar devam edeceğiz zaten yanıt verdiğiniz için çok teşekkür ederim

Gerçekten mi şuan içime su serpildi çok teşekkür ederim bulursanız gönderin lütfen
Asıl aradığım yazı bu değildi ama buda biraz açıklayıcı olmuş.Ayrıca bazı kadınlarda bazı aylar adet kanamaları daha kısa sürer, kanama biter ancak lekelenmeler devam eder. İşte bu lekelerin olduğu dönemde korumasız cinsel ilişkiye girilirse hamile kalmak mümkün olabilir. Bunlara ek olarak bazı çiftler adet döneminden hemen sonrasında daha yumurtlama dönemine çok var diye düşünüp korumasız cinsel ilişkiye girmekteler ve istenmeyen gebelik vakaları ile karşılaşılmaktadır. Bu paralel de düşünüldüğünde gebelik istemeyen çiftlerin her hangi bir dönemde ya da koşulda korumasız cinsel ilişkiye girmemeleri gerekliliği esastır.

Adet tarihim 3ünde gösteriyor bakalım hayırlısı o zamana kadar devam edeceğiz zaten yanıt verdiğiniz için çok teşekkür ederim
Rica ederim 3 üne göre adet olursanız zaten dün yada bugun yumurtlama gününuz garantiye alın yinede kaçmış olmasın.bol şanslar

Açıkçası bende onu almis oldum diye bitirmeye çalışıyorum bitsin bende eski folik asit e donucem adını hatırlayamıyorum plastik şişe içerisindeydi
Ben de yarım yarım kullansam mı ya da 2 günde bir. Ya da bir gebenin günlüğünden alacağım 65 tl miş. Kararsızım 2 kutu var Folbiol bi de

Ben de yarım yarım kullansam mı ya da 2 günde bir. Ya da bir gebenin günlüğünden alacağım 65 tl miş. Kararsızım 2 kutu var Folbiol bi de
Folbiol 5mg, sizin 400 mcg kullanmanız gerek, benimki Diofol 30 tablet 70 tl. Ayrıca bence yarım yarım kullanmayın çünkü ilacın etken maddesinin hangi tarafta olduğu belli olmuyormuş, yani bütün doz içtiğiniz kısmında olabilir.

kızlar bende geldimm bat 10 ocak 1 senedir bebek düşünüyoruz aşılamada tutmadı bakalım 2022 neler getirecek maviss_34

Son düzenleme:
kısaca hikayemden bahsedeyim size 2 cm lik bir miyomum var yer olarak problemli bir yerde değilmiş rahim filmi cektirdim agustos ayında sağ tüpden sıvı geçişi olmadı yazıyor raporumda kendı doktorum çekti filmi çok şükür başka bir şey çıkmadı tüm testlerimizi verdik bi problem yok en azından şimdilik

Slm. Bugun dr.ye gittim. Tecrubemi daha sonra yazacagim. Bugun ovulasyon testi aldim. Simdi baktim ve icinde sadece 5 adet var. Ben 20-30-50 adet filan diye biliyorum. Bu niye 5 tane. Markasi artimed. Ilk kez kullacagim.

29 yasindasiniz ve eksiksiz tum muayeneniz yapilmissa ve sorun yoksa, 3 ay erken bir sure gibi gorunuyor. Yine de ihtiyatli olmak adina esinizin testine bakilsin bir de. Iciniz rahat etsin. Bir de butun testlerinizi baska bir dr.ye daha gosterin. Emin olun herseyin yolunda oldugundan. Yasiniz itibariyle gec kalmazsiniz ama kaygi duzeyiniz artacagindan surec olumsuz etkilenebilir.

Çok cok erkek herşey yolunda ve yaşın geç rahim temizleme falan bence bunları aklından çıkarmalısın 1 sene en azından 6-7 ay olmazsa sorun olur diye düşünüyorum

Canım bende önce folbiol oldum ama günlük folik asit 400 mcg iken folbiol 5 mg yani 12 katı
400,800. 12000......vs

Fiyata takılma lütfen sağlık herşeyden önemli herşeyden tasarruf edelim ama sağlıktan asla. Bende imom omega aldım
İçinde 400 mgc folik asit var balık yağı d vitamini B herşey var 81₺ verdim

Kızımda folik trio kullandım oda maalesef pahalı

Bu arada folbiol ukırsan içsen bu defa da 6 katı olmuş olur

Canım ben malum siteden aldım 20 test 6 da gebelik testi 73₺ idi markası loucbak mi ne ondan. Ocak ayında tam yapcam inşallah

Canım ben malum siteden aldım 20 test 6 da gebelik testi 73₺ idi markası loucbak mi ne ondan. Ocak ayında tam yapcam inşallah
Eczanede farketmedim. 5adet cok az, 40tl verdim. Hergun duzenli yapmak istiyorum. Coklulardan alacagim. Yarin baslayacagim artik mecbur Benim gibi ilk kez kullanacaklar icin youtube "dijitalebe" kanalini oneririm, guzel anlatmis.

Ahahha ben de 24 gündür ovulasyon bekliyorum bugün sanırım pik oldu artık çatlasın diye sevmediğim halde 1 havucu kıtır kıtır yedim kendime şaşırıyorum
Bebis için yemedigimiz kalmadı dusundukce bazen midem bulanıyor olsun varsın sonu güzel olsun da inşallah herşeye deger

15 OCak Beni de ekler misin

Bir de fikir almak istiyorum 1 yıllık evliyim 2 aydır korunmuyoruz ama ekstra bir şey de yapmıyoruz gebelik öncesi ne yapmam gerekir doktora vs gorunmedim şuan reglimin 2. Gunundeyim ne yapmamı önerirsiniz daha çok cahilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…