Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bencede çok erken cnm ben 2,5 yıldır evliyim olmuyor daha yeni rahim filmi çektirdim,zaten doktorlar bir yıl bekleyin diyor ovulasyon testleriyle yumurtlama takibi yapabilirsin nokta atışı oluyorEşlerin de test vermesi gerekiyor benim eşim hep gitmek istiyordu ben gerek yok diyordum test verdi varikosel çıktı şimdi ilaç tedavisi görüyor bu işler çok karışık bendr işin içine girince yeni yeni öğreniyorum

Ben her sene check up icinde jinekolojiye yolluyorum esimi . biz kadinlar zaten kendimiz doktor olmusuz bir ameliyat yapma iznimiz yok

Gerçekten mi şuan içime su serpildi çok teşekkür ederim bulursanız gönderin lütfen

Ovulasyon icin hangi testi kullaniyorsunuz? Laboquick alacaktim ama internette kotu yorumlar da vardi bilemedim onereceginiz marka var mi?
Bende innovita strip test çubuklarından kullanıyorum cnm trendyol’dan sipariş verdim kaset tipi olanlarda var pko varsa pembe olanlardan alırsın..Ama bende şöyle bir durum var benim LH hormon seviyem biraz yüksek daha öncede bu testlerden kullanıyordum çoğu zaman hep koyu çıkıyordu oyüzden ben çok emin olamıyorum..Yinede kullanmanı tavsiye ederim ne zaman yumurtlayıp ne zaman adet olacağını biliyorsun en azından

Tesekkur ederim siparis vereyim ben de artik insallah ise yarar

Teşekkür ederim kuzum msjin için.insallah çatlar ya.binde bir olur oda beni bulur her seferinde hiç de sevmem ama tavşana döndüm
Ahahha ben de 24 gündür ovulasyon bekliyorum bugün sanırım pik oldu artık çatlasın diye sevmediğim halde 1 havucu kıtır kıtır yedim kendime şaşırıyorum

Aslında Aralık grubundayım ama tahmini yarın çatlama olursa bat 4 ocak.. Ekleyebilir misiniz :)

Kızlar size bir şey danışmak istiyorum. 1 buçuk aydır Folbiol kullanıyorum. Doktoruma bugün internette bu dozun fazla olduğu yazıyor dedim ve evet doğru diyip bana başka bir folik asit yazdı. Ancak yazdığı 30 tablet ve 120 tl bana çok geldi fiyatı açıkçası. Sizce Folbiolü ikiye bölerek kullansam mı? Yoksa daha uygun fiyatlı bir folik asit mi alsam? Önereceğiniz folik asit var mı?

Açıkçası bende onu almis oldum diye bitirmeye çalışıyorum bitsin bende eski folik asit e donucem adını hatırlayamıyorum plastik şişe içerisindeydi

Merhaba size bir şey sormak istiyorum
Vajinismus problemim vardı ve tedavi oldum aştım şimdi de bebek istiyoruz eşimle 2 aydır deniyoruz ama geçen ay yumurtlama döneminde beraber değildik bu ay yumurtlama döneminde beraberiz test vs yapmadım ama belirtilerimden yola çıkarak tahmin ettim öyle olduğunu birde bir gün birliktelik bir gün ayrı kalıyoruz yani 2gunde 1 oluyor birliktelik
Yalnız bende şöyle bir değişiklik oldu daha önce olmamıştı bu kadar
Birliktelik sonrası ben uzanıyorum kalkmıyorum en az 30dakika
Sonra kalktığımda bir sıvı aktığını hissediyorum ve bu diğer günde devam ediyor
Afedersiniz idrarımı tutamiyorum zannettim ilk gün ama idrar değil renksiz ve vajinamdan geliyor şeffaf sıvı bu normal mi

Avicenna kullanıyorum ben 70₺ idi fiyatı yanlış hatırlamıyorsam geçen ay almıştım

Tatlım ocak 7 beni de eklermisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…