• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben Bu 3. Ay denememdeyim yumurtalıklarım gayet iyi adetim düzeldi hormon testim temiz çıktı değerlerim iyi
Şimdi sizce rahim filmi için erken mi ve sperm testi için şuan erken bir süre mi
Rahim yıkama var Diyarbakır da bir merkezde hoca prof tüp bebek uzamanı rahim filmi değilde rahim yıkama yapıyormuş
Anestezi ile yapıyormuşum yapılacak işleme göre 6 ile 15 bin aradı fiyat dedi sizce erken mi bunlar için 29 yaşındayım 3 . Ay denemem . Eşimde doktor o da çok acele ediyorsun zaman ile olmazsa zaten yapacağız diyor
Bencede çok erken cnm ben 2,5 yıldır evliyim olmuyor daha yeni rahim filmi çektirdim,zaten doktorlar bir yıl bekleyin diyor ovulasyon testleriyle yumurtlama takibi yapabilirsin nokta atışı oluyor😉Eşlerin de test vermesi gerekiyor benim eşim hep gitmek istiyordu ben gerek yok diyordum test verdi varikosel çıktı şimdi ilaç tedavisi görüyor bu işler çok karışık bendr işin içine girince yeni yeni öğreniyorum

Bencede çok erken cnm ben 2,5 yıldır evliyim olmuyor daha yeni rahim filmi çektirdim,zaten doktorlar bir yıl bekleyin diyor ovulasyon testleriyle yumurtlama takibi yapabilirsin nokta atışı oluyor😉Eşlerin de test vermesi gerekiyor benim eşim hep gitmek istiyordu ben gerek yok diyordum test verdi varikosel çıktı şimdi ilaç tedavisi görüyor bu işler çok karışık bendr işin içine girince yeni yeni öğreniyorum
Ben her sene check up icinde jinekolojiye yolluyorum esimi . biz kadinlar zaten kendimiz doktor olmusuz😂 bir ameliyat yapma iznimiz yok😂

Bir yerde okumuştum, kadınlar genelde adetten 14 gün öncesini yumurtlama günü olarak değerlendiriyormuş fakat bazı kadınlar adet döneminde yumurtluyormuş çok önemli bir konu düşünsenize pek çok kadın adet gününde yumurtladığını bilmediği için sürekli 14. güne odaklanıyor ve gebe kalmıyor. Dikkat etmek lazım adet gününüzde yumurtluyor olabilirsiniz. O yazıyı bulursam size yazacağım.
Gerçekten mi şuan içime su serpildi çok teşekkür ederim bulursanız gönderin lütfen

Ovulasyon icin hangi testi kullaniyorsunuz? Laboquick alacaktim ama internette kotu yorumlar da vardi bilemedim onereceginiz marka var mi?
Bende innovita strip test çubuklarından kullanıyorum cnm trendyol’dan sipariş verdim kaset tipi olanlarda var pko varsa pembe olanlardan alırsın..Ama bende şöyle bir durum var benim LH hormon seviyem biraz yüksek daha öncede bu testlerden kullanıyordum çoğu zaman hep koyu çıkıyordu oyüzden ben çok emin olamıyorum..Yinede kullanmanı tavsiye ederim ne zaman yumurtlayıp ne zaman adet olacağını biliyorsun en azından

Bende innovita strip test çubuklarından kullanıyorum cnm trendyol’dan sipariş verdim kaset tipi olanlarda var pko varsa pembe olanlardan alırsın..Ama bende şöyle bir durum var benim LH hormon seviyem biraz yüksek daha öncede bu testlerden kullanıyordum çoğu zaman hep koyu çıkıyordu oyüzden ben çok emin olamıyorum..Yinede kullanmanı tavsiye ederim ne zaman yumurtlayıp ne zaman adet olacağını biliyorsun en azından
Tesekkur ederim siparis vereyim ben de artik 🙂 insallah ise yarar

Teşekkür ederim kuzum msjin için.insallah çatlar ya.binde bir olur oda beni bulur her seferinde hiç de sevmem ama tavşana döndüm🤭
Ahahha ben de 24 gündür ovulasyon bekliyorum bugün sanırım pik oldu artık çatlasın diye sevmediğim halde 1 havucu kıtır kıtır yedim kendime şaşırıyorum 😂

�����

KULLANICI ADIBAT TARIHISONUC
S Simge3421 1 Ocak
@arash1 Ocak
@mutlutablo1 Ocak
@beyazcauchy1 Ocak
Beyazmelek11 Beyazmelek11 2 Ocak
@zorluyolum2 Ocak
@poncik972 Ocak
@Cansinn103 Ocak
@Gazel21103 Ocak
@Bio_girl4 Ocak
@Birbasak4 Ocak
@Hayalimvarr5 Ocak
@Betulx5 Ocak
@Egeveefeninannesi7 Ocak
M mmmeyra 8 Ocak
@seklla8 Ocak
@Mylv488 Ocak
@Teach_8 Ocak
@HTCNM9 Ocak
@sumuhallebisi9 Ocak
@Humaakusu9 Ocak
@orjinal1910 Ocak
maviss_34 maviss_34 10 Ocak
@ejce11 Ocak
@ozlemem11 Ocak
Pandolfini Pandolfini 11 Ocak
@Noxciyoj12 Ocak
@hummy12 Ocak
@Merco755512 Ocak
@Arianaa12 Ocak
B beyzosh 12 Ocak
@1 prenses annesi5813 Ocak
@Annesiyim12313 Ocak
@Lalalala115 Ocak
Papatyamveben-Mavi Papatyamveben-Mavi 15 Ocak
@Celikkf16 Ocak
@biscotti2017 Ocak
@gulayseT18 Ocak
@BurcuYener18 Ocak
Spicelover Spicelover 20 Ocak
@Feyzaakncc22 Ocak
@H a s s a22 Ocak
@Zennep24 Ocak
@Sumeyyecakmakk24 Ocak
@Svgidrmzz24 Ocak
@Dilara5533326 Ocak
@Sasa23430 Ocak

Selam kızlar Aralik ayından gelen arkadaşlar beni etiketleyerek bilgilerinizi yazmanız yeterlidir 🌸😇
Aslında Aralık grubundayım ama tahmini yarın çatlama olursa bat 4 ocak.. Ekleyebilir misiniz :)

Kızlar size bir şey danışmak istiyorum. 1 buçuk aydır Folbiol kullanıyorum. Doktoruma bugün internette bu dozun fazla olduğu yazıyor dedim ve evet doğru diyip bana başka bir folik asit yazdı. Ancak yazdığı 30 tablet ve 120 tl bana çok geldi fiyatı açıkçası. Sizce Folbiolü ikiye bölerek kullansam mı? Yoksa daha uygun fiyatlı bir folik asit mi alsam? Önereceğiniz folik asit var mı?

Kızlar size bir şey danışmak istiyorum. 1 buçuk aydır Folbiol kullanıyorum. Doktoruma bugün internette bu dozun fazla olduğu yazıyor dedim ve evet doğru diyip bana başka bir folik asit yazdı. Ancak yazdığı 30 tablet ve 120 tl bana çok geldi fiyatı açıkçası. Sizce Folbiolü ikiye bölerek kullansam mı? Yoksa daha uygun fiyatlı bir folik asit mi alsam? Önereceğiniz folik asit var mı?
Açıkçası bende onu almis oldum diye bitirmeye çalışıyorum bitsin bende eski folik asit e donucem adını hatırlayamıyorum plastik şişe içerisindeydi

çok doğru bende bilmiyordum bunları ve hep hormonlar normal çıkdığı için gönderiyolardı başlarından dene olur deyip.amh bakmadılar bile gerek duymamışlardı.sonra sonra ben kendim araştıra araştıra öğrendim bir tane doktor çıkdı karşıma dediki 3 sey önemli amh erkekde sperm testi ve rahim filmi bunlar yapılmadan sorun yok denemez denmemeli.sağolsun o doktor bakmışdı.sende muhakkak sonraki reglde adetin söküldüğü bünü 1 kabul edip 2 yada 3.gün git kontrolüne folikül sayımı yapsın doktor.hormon testine gerek yok diye bişeyde yok neye göre gerek yok hersey hormonlarla ve muayene ile anlaşılıyor.bazı doktorlar sadece başından insan savmaya çalışıyor.rabbim işini kolaylaştırsın inşallah.
Merhaba size bir şey sormak istiyorum
Vajinismus problemim vardı ve tedavi oldum aştım şimdi de bebek istiyoruz eşimle 2 aydır deniyoruz ama geçen ay yumurtlama döneminde beraber değildik bu ay yumurtlama döneminde beraberiz test vs yapmadım ama belirtilerimden yola çıkarak tahmin ettim öyle olduğunu birde bir gün birliktelik bir gün ayrı kalıyoruz yani 2gunde 1 oluyor birliktelik
Yalnız bende şöyle bir değişiklik oldu daha önce olmamıştı bu kadar
Birliktelik sonrası ben uzanıyorum kalkmıyorum en az 30dakika
Sonra kalktığımda bir sıvı aktığını hissediyorum ve bu diğer günde devam ediyor
Afedersiniz idrarımı tutamiyorum zannettim ilk gün ama idrar değil renksiz ve vajinamdan geliyor şeffaf sıvı bu normal mi

Avicenna kullanıyorum ben 70₺ idi fiyatı yanlış hatırlamıyorsam geçen ay almıştım

�����

KULLANICI ADIBAT TARIHISONUC
S Simge3421 1 Ocak
@arash1 Ocak
@mutlutablo1 Ocak
@beyazcauchy1 Ocak
Beyazmelek11 Beyazmelek11 2 Ocak
@zorluyolum2 Ocak
@poncik972 Ocak
@Cansinn103 Ocak
@Gazel21103 Ocak
bulutum08 bulutum08 4 Ocak
@Bio_girl4 Ocak
@Birbasak4 Ocak
@Hayalimvarr5 Ocak
@Betulx5 Ocak
@Egeveefeninannesi7 Ocak
M mmmeyra 8 Ocak
@seklla8 Ocak
@Mylv488 Ocak
@Teach_8 Ocak
@HTCNM9 Ocak
@sumuhallebisi9 Ocak
@Humaakusu9 Ocak
@orjinal1910 Ocak
maviss_34 maviss_34 10 Ocak
@ejce11 Ocak
@ozlemem11 Ocak
Pandolfini Pandolfini 11 Ocak
@Noxciyoj12 Ocak
@hummy12 Ocak
@Merco755512 Ocak
@Arianaa12 Ocak
B beyzosh 12 Ocak
@1 prenses annesi5813 Ocak
@Annesiyim12313 Ocak
@Lalalala115 Ocak
Papatyamveben-Mavi Papatyamveben-Mavi 15 Ocak
@Celikkf16 Ocak
@biscotti2017 Ocak
@gulayseT18 Ocak
@BurcuYener18 Ocak
Spicelover Spicelover 20 Ocak
@Feyzaakncc22 Ocak
@H a s s a22 Ocak
@Zennep24 Ocak
@Sumeyyecakmakk24 Ocak
@Svgidrmzz24 Ocak
@Dilara5533326 Ocak
@Sasa23430 Ocak

Selam kızlar Aralik ayından gelen arkadaşlar beni etiketleyerek bilgilerinizi yazmanız yeterlidir 🌸😇
Tatlım ocak 7 beni de eklermisin 🥰

Back