• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pıhtılaşma mı vardı sende canım? Ben ondan şüphelendim çünkü kan değerim baya yüksekten düştü 1200dü
Genetik test yapilmadi hiç bilmiyorum. Benim idrarda çift çizgiyi görüyorum bi hafta bekleyip kan testine gidiyorum kese gözüksün stres olmayayım diye kanda pozitif oluyo bi iki gün sonra da yani tam 6 hafta civarı da düşüyo malesef. 2 sefer bu şekilde kanda gördükten sonra 1 seferde kan vermeden dustu😭 5 yaşında kızım var onda bu şekilde sıkıntılar yaşamamıştım bilemiyorum net olarak sebebini😓

Genetik test yapilmadi hiç bilmiyorum. Benim idrarda çift çizgiyi görüyorum bi hafta bekleyip kan testine gidiyorum kese gözüksün stres olmayayım diye kanda pozitif oluyo bi iki gün sonra da yani tam 6 hafta civarı da düşüyo malesef. 2 sefer bu şekilde kanda gördükten sonra 1 seferde kan vermeden dustu😭 5 yaşında kızım var onda bu şekilde sıkıntılar yaşamamıştım bilemiyorum net olarak sebebini😓
Canım mutlaka genetik test yaptır bence belki çok basit bir şekilde çözülecek bir sorun vardır bilemezsin böyle üzülmekten daha iyi. Benim de bi sonraki yine kimyasal ya da düşük vs olursa direk genetik test vermeyi düşünüyorum

Canım mutlaka genetik test yaptır bence belki çok basit bir şekilde çözülecek bir sorun vardır bilemezsin böyle üzülmekten daha iyi. Benim de bi sonraki yine kimyasal ya da düşük vs olursa direk genetik test vermeyi düşünüyorum
İnş hiç öyle şeyler yaşamadan sağlıklı gebelik geçirirsiniz. Ben bu ay adetin 2. Günü yapılan testten sonra yumurta kalitesiyle ilgili olduğunu düşündüm. Amh 6 kusurlerde. Haftaya doktora gidicem bakalim ne dicek

İnş hiç öyle şeyler yaşamadan sağlıklı gebelik geçirirsiniz. Ben bu ay adetin 2. Günü yapılan testten sonra yumurta kalitesiyle ilgili olduğunu düşündüm. Amh 6 kusurlerde. Haftaya doktora gidicem bakalim ne dicek
Amin inşallah canım🙏 hadi bakalım inşallah güzel sonuçlar çıkar haberdar et burayı da 🤲

Aralıktan elendiğim gibi burdayım 😁 okadar ümitsizim ki sindiren 22 ocak yazabılırsın bıle mavişim 😁😁😘

Eşinizle kan uyuşmazlığı vs varmı acaba

Evet kızlar labaquikle.ilk ayda gebe kaldım inşallah darısı size biz yumurtlamadan bir gün önce yumurtlama günü ve sonraki iki günü değerlendirdik çok şükür Rabbime tuttu inşallah size de sebep olur ovulasyon testleri🙏🥰🥰
Maşallah amin ben test aldım 28 gündr bir olurum 12.gun yapmaya başladım asla pik olmadı maalesef kaçırdım

Pıhtılaşma mı vardı sende canım? Ben ondan şüphelendim çünkü kan değerim baya yüksekten düştü 1200dü
merhaba geçmiş olsun bir daha yaşamazsınız umarım. Benim de düşük oldu geçen ay bin küsürlerden düşünce pıhtılaşma olasılığı mı var doktorunuz bir şey demedi mi bu konuda ?

Back