Merhaba arkadaşlar ben Diyarbakır'da Nurullah Pekere
tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum. 3 yıl şartını doldurmadığım için ücretli bir şekilde yaptıracağım. Aranızda Nurullah bey'e giden var mı ücretler hakkında bilgi almak istiyorum. Ücretli bir şekilde yaptırdığım zaman toplamda ne kadara mâl oluyor. Sonuçta devlete gittiğim için yarı özel sayılıyor mu özelde yaptırmamı tavsiye edersiniz yoksa üniversite Hastanesi'nde mi biraz maddiyat benim için önemli bu yüzden soruyorum arkadaşlar
Memorial Hastanesi'ne sordum muayene, ilaçlar ve tahliller dışında tüp bebek transfer sürecinde yumurta süreci dahil fiyatı 45 bin TL. Günümüz şartlarında normaldir eminim. Sebepsiz infertilite diye geçtiği için yani herhangi bir problemimiz olmadığı için aşılama yaptırdığım zaman da sadece bir iğne vermişti doktor. Acaba yine aynı mı olur ilaçlar ekstradan bir tedavi gerektirmediğini söyledim işte doktorun bana tüp bebek için. Açıkçası kafam karışık şehir dışından gideceğim için sürekli git gel yapamıyorum hangi doktora gideceğime karar veremedim Nurullah bey'i övüyorlar acaba oraya mı gitsem yoksa önceden aşılama yaptırdığım doktorum da çok iyi ona mı gitsem bilmiyorum sonuçta ikisine de ücretli şekilde gideceğim üniversite hastanesinin önerirsiniz yoksa özel hastaneye mi?