- 2 Temmuz 2023
- 1.158
- 526
- 26
- Konu Sahibi Maviboncuk58
75 bin olmuş bahçeci iğnelerim de 17.000 tuttuMerhaba gittiniz mi fiyatlar nasılmış şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
75 bin olmuş bahçeci iğnelerim de 17.000 tuttuMerhaba gittiniz mi fiyatlar nasılmış şimdi
Baya artmış fiyat ama olsun sonu güzel olacaksa değer75 bin olmuş bahçeci iğnelerim de 17.000 tuttu
Evet zeki bey bence 6 ay daha bekleyin dedi. Ama olsaydı olurdu çoktan dedim ben de 200 kullanıcam ben sizBaya artmış fiyat ama olsun sonu güzel olacaksa değer
Peki size bekleyin falan dedi mi bide gonalfi günluk ne kadar kullanacaksınız
Aynn bize de öyle dedi bizim de 2 yıl olmadı diye günlük 225 mm kulandim ama tabi bu kişiden kişiye değişiyor ilaç saatleri çok önemli ona dikat edin bol bol yeşillik salatasi avakado tüketinEvet zeki bey bence 6 ay daha bekleyin dedi. Ama olsaydı olurdu çoktan dedim ben de 200 kullanıcam ben siz
Evet yarın ananes ve yeşillik alacağım canım akşam 7de vuruldum iğnemi belki en fazla 2 3 dk oynar sorun olmaz herhalde. Vitamin vermedi ben de sonradan aklıma geldi sekretere dedim eski verdiği vardı eylülde onu tekrar alayım mı diye dr tamam demiş. Cuma günü sorucam tekrar başka bir şey kullanmalı mıyım diye. Diofol kullanıyorum şuan. Başka neler yemeliyiz acaba yeşil sebzeler demişti yemek olarak bilemedimAynn bize de öyle dedi bizim de 2 yıl olmadı diye günlük 225 mm kulandim ama tabi bu kişiden kişiye değişiyor ilaç saatleri çok önemli ona dikat edin bol bol yeşillik salatasi avakado tüketin
Vitamin olarak ne verdi size
Dakikadan birsey olmaz d vitamini omega 3 ve folik asit kulaninEvet yarın ananes ve yeşillik alacağım canım akşam 7de vuruldum iğnemi belki en fazla 2 3 dk oynar sorun olmaz herhalde. Vitamin vermedi ben de sonradan aklıma geldi sekretere dedim eski verdiği vardı eylülde onu tekrar alayım mı diye dr tamam demiş. Cuma günü sorucam tekrar başka bir şey kullanmalı mıyım diye. Diofol kullanıyorum şuan. Başka neler yemeliyiz acaba yeşil sebzeler demişti yemek olarak bilemedim
Eylül de verdiği nelerdiDakikadan birsey olmaz d vitamini omega 3 ve folik asit kulanin
Salataniza muhakkak limon ve zeytin yağı olması lazımm beyaz et ye demişti sebze yemeği ispanak brokoli yemekleri vb
Çok teşekkür ederim yarın market alışverişinde hepsini alıcam. Bir de çiğ badem ve çip fındık alacağım canım dr demedi ama faydalı olur herhalde. Eylülde bana diofol ve dvit 3 vermişti ben de devam ediyorum sormayı unuttum cuma günü soracağım tekrarDakikadan birsey olmaz d vitamini omega 3 ve folik asit kulanin
Salataniza muhakkak limon ve zeytin yağı olması lazımm beyaz et ye demişti sebze yemeği ispanak brokoli yemekleri vb
Tabi kuryemisi zaten ihmal etmeyin beyaz kabak çekirdeği çiğ bide cevizideÇok teşekkür ederim yarın market alışverişinde hepsini alıcam. Bir de çiğ badem ve çip fındık alacağım canım dr demedi ama faydalı olur herhalde. Eylülde bana diofol ve dvit 3 vermişti ben de devam ediyorum sormayı unuttum cuma günü soracağım tekrar
Siz önceden vitamin kullanıyor muydunuz yoksa tedaviyle mi başladınız acaba iğneler şimdilik rahat, muayane de çok zorlu değil. Umarım böyle ilerler süreç çok zorlamaz bizleriTabi kuryemisi zaten ihmal etmeyin beyaz kabak çekirdeği çiğ bide cevizide
Benim d vitamini düşük tu 3 aydır onu kullanıyordum tedaviye başlamadan 1 ay önce de omega 3 almistim evet muayeneleri güzel geçiyor biz 16 sinda kontrole gideceğiz bir aksilik olmazsa 20 21 nde transfer olacak şehir dışından gidip geliyoruz çok zor oluyur rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasnSiz önceden vitamin kullanıyor muydunuz yoksa tedaviyle mi başladınız acaba iğneler şimdilik rahat, muayane de çok zorlu değil. Umarım böyle ilerler süreç çok zorlamaz bizleri
Biz de öyle şehir dışındayız, çalışıyoruz Biraz yoğunduk bu yıl. Gerçekten çok yorucu ama allahtan muayane uzun sürmüyor rapora gerek duymadık henüz. siz benden önce transfer olacaksınız o zaman. Güzel haberleri alırız inşallah ben de cuma günü ilk kontrolüme gideceğim umarım sağlıklı embriyolarımız oluşur da bizlere tutunur ben iğneyi yapınca uyudum biraz psikolojiktir büyük ihtimal kendimi hala değişik hissediyorum umarım sonucumuz güzel olurBenim d vitamini düşük tu 3 aydır onu kullanıyordum tedaviye başlamadan 1 ay önce de omega 3 almistim evet muayeneleri güzel geçiyor biz 16 sinda kontrole gideceğiz bir aksilik olmazsa 20 21 nde transfer olacak şehir dışından gidip geliyoruz çok zor oluyur rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasn
Evet evet kısa sürüyor yakın ildeyseniz yarım günde bile işinizi haledip dönebiliyorsunz daha 2 kontrolee gidip 2 gün sonrası da yumurta toplamaya gidersiniz benim yumurta sayim fazla çıktı diye doktor dondurmayi ön gördü siz belki beklemeden hemen transfer olacaksın öyle olsa aynı tarihlerde olabiliriz Amin tutunur bizede sağlıklı kucağımıza alırızBiz de öyle şehir dışındayız, çalışıyoruz Biraz yoğunduk bu yıl. Gerçekten çok yorucu ama allahtan muayane uzun sürmüyor rapora gerek duymadık henüz. siz benden önce transfer olacaksınız o zaman. Güzel haberleri alırız inşallah ben de cuma günü ilk kontrolüme gideceğim umarım sağlıklı embriyolarımız oluşur da bizlere tutunur ben iğneyi yapınca uyudum biraz psikolojiktir büyük ihtimal kendimi hala değişik hissediyorum umarım sonucumuz güzel olur
Eveet haftaya yumurta toplamam olacak büyük ihtimal bence asıl olay orada başlıyor embriyolarımız ne durumda olacak öğreneceğiz çoook heyecanlı bir an önce opuyu atlatmak istiyorum ben deEvet evet kısa sürüyor yakın ildeyseniz yarım günde bile işinizi haledip dönebiliyorsunz daha 2 kontrolee gidip 2 gün sonrası da yumurta toplamaya gidersiniz benim yumurta sayim fazla çıktı diye doktor dondurmayi ön gördü siz belki beklemeden hemen transfer olacaksın öyle olsa aynı tarihlerde olabiliriz Amin tutunur bizede sağlıklı kucağımıza alırız
Şöyle söyleyeyim 5 güne kadar 9 doğuruyorsunz:))) ondan sonrası da stresliEveet haftaya yumurta toplamam olacak büyük ihtimal bence asıl olay orada başlıyor embriyolarımız ne durumda olacak öğreneceğiz çoook heyecanlı bir an önce opuyu atlatmak istiyorum ben de
Tahmin edebiliyorum kafayı dağıtacak şeyler bulmak şart ben de çoook sabırsız biriyimdir zaman nasıl geçer bilmiyorumŞöyle söyleyeyim 5 güne kadar 9 doğuruyorsunz:))) ondan sonrası da stresli
Çalışıyorsaniz kafanızi dağıtırsinz ben yakin dönemde istifa ettim düşünüp bol bol strese girmek için çok zamanim var :) siz ne is yapıyorsunz bu aradaTahmin edebiliyorum kafayı dağıtacak şeyler bulmak şart ben de çoook sabırsız biriyimdir zaman nasıl geçer bilmiyorum
Bu süreçte evde olmak daha mantıklı geliyor bana evde bolca mutfakta tatlı falan yapardım ben öğretmenimÇalışıyorsaniz kafanızi dağıtırsinz ben yakin dönemde istifa ettim düşünüp bol bol strese girmek için çok zamanim var :) siz ne is yapıyorsunz bu arada
Merhaba yazmayı unuttum bol bol cilek yiyinBu süreçte evde olmak daha mantıklı geliyor bana evde bolca mutfakta tatlı falan yapardım ben öğretmenim
Çilek faydalı mı bu süreçte, çok beslenmeme dikkat edemiyorum sanki. Ama çileği yerimMerhaba yazmayı unuttum bol bol cilek yiyin