- 18 Ocak 2015
- 41
- 44
- 18
Aminn ins.dualarda bulusalimsaol canım haklısın hayırlısı bundan sonrası için güçlü olmak lazım umarım herkes güzel sonuçlar alır kalbim sizinle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminn ins.dualarda bulusalimsaol canım haklısın hayırlısı bundan sonrası için güçlü olmak lazım umarım herkes güzel sonuçlar alır kalbim sizinle
İns.guzelim hepimizin.haybiyallahu la ilahe illa huve aleyhi tevekkeltu ve huve rabbil arşil azim.bunu cok okuyalim ins.elifhepimizin. post: 39014358 .!.:dualarimiz seninle.Rabbim gonlune gore versin insallah canim
umudunu yitirme.. ilk deneme benimde tutmadi... subatta ikinciyi denicem.. bol dua herseyin ilacikızlar çok üzgünüm b-hcg 2.6 olmadı ilk deneme hayal kırıklığı
Deniz cok uzgunum. Umarim en kisa zamanda hamile kalirsin.kızlar çok üzgünüm b-hcg 2.6 olmadı ilk deneme hayal kırıklığı
aynen herkes için hayırlısı sen ara vermiycekmisin?umudunu yitirme.. ilk deneme benimde tutmadi... subatta ikinciyi denicem.. bol dua herseyin ilaci
saol napalım yıkılmak yok sabır gerektiyor buu iş tekrar deneme şansımız var en azındanDeniz cok uzgunum. Umarim en kisa zamanda hamile kalirsin.
ben ilk ini 2 sene once yaptirmistim canim.. suan bi ameliyat gecirdim 20 gun oldu.. tup bebek tutunmasi icin ameliyat sartti.. simdi iste subatta denicem hayirlisiyla insallahaynen herkes için hayırlısı sen ara vermiycekmisin?
canım bu kaçıncı gün değerin sonradan mı düştü yoksakızlar çok üzgünüm b-hcg 2.6 olmadı ilk deneme hayal kırıklığı
utmadıkızlar çok üzgünüm b-hcg 2.6 olmadı ilk deneme hayal kırıklığı
geçmiş olsunn canım inşallah güzel haberlerini alırızben ilk ini 2 sene once yaptirmistim canim.. suan bi ameliyat gecirdim 20 gun oldu.. tup bebek tutunmasi icin ameliyat sartti.. simdi iste subatta denicem hayirlisiyla insallah
İns.canim kat kat artsinkızlar bende bugün ikinci testi yaptırdım 12.gün 38'dı, bugün 14.günüm 62 çıktı dr. tek embriyo sonuçta bu rakam gayet normal dedi. biz elimizden geleni yaptık tevekküldeyiz :)
Ay maşallah ne güzel haberler bunlar ben demiştim bu torpilden çok umutluyum diye Allah hayırlı etsin canım çok mutlu oldum senin adına bizlere de dua etmeyi unutmayın annişler
tutunmuştur ins canim benim gebeliğimde de böyle belirtiler olmuştuArkadaşlar benimde 5.tüp bebek denemem yarın teste gidiyorum dün biraz kahverengi leke oldu ve 5, 6 gündür adet olacakmış gibi sancı geliyor gidiyor kasıklarımada ağrı geliyor gidiyor bilmiyorum korkuyorum sonuçtan benim durumumu yaşayıp olumlu sonuç alan varmı yokda ilaçlar ve işlemler mi böyle hissettiriyor
canim napiosun nasil gidio tedavin?Ay maşallah ne güzel haberler bunlar ben demiştim bu torpilden çok umutluyum diye Allah hayırlı etsin canım çok mutlu oldum senin adına bizlere de dua etmeyi unutmayın annişler
Ay canım hoşgeldin seni gördüğüme ne sevindim iyiyim çok şükür 4.iğnemi vuruldum bugün kontrolüm vardı herşeyim yolunda olduğunu tam istediği gibi gittiğini söyledi doktorum ah bide bu kadar ağrı yapmasa :)canim napiosun nasil gidio tedavin?
Senin durumun nasıl tatlım ne alemdesincanim napiosun nasil gidio tedavin?