• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2015 Tüp bebek yaptıracaklar !!

elifhepimizin. post: 39014358 .!.:
dualarimiz seninle.Rabbim gonlune gore versin insallah canim
İns.guzelim hepimizin.haybiyallahu la ilahe illa huve aleyhi tevekkeltu ve huve rabbil arşil azim.bunu cok okuyalim ins.

Arkadaşlar benimde 5.tüp bebek denemem yarın teste gidiyorum dün biraz kahverengi leke oldu ve 5, 6 gündür adet olacakmış gibi sancı geliyor gidiyor kasıklarımada ağrı geliyor gidiyor bilmiyorum korkuyorum sonuçtan benim durumumu yaşayıp olumlu sonuç alan varmı yokda ilaçlar ve işlemler mi böyle hissettiriyor

kızlar çok üzgünüm b-hcg 2.6 olmadı ilk deneme hayal kırıklığı :KK43:
utmadı
canım üzülme herseyın hayırlısı benımde ılk denemem tutmadı ara vermeden ıkıncıyı yaptık dondurulmusla cok sukur tuttu ıkıncı denemende allah nasıp etsın inş dondurlmuslarla sans bıraz daha aratabılıyomus

kızlar bende bugün ikinci testi yaptırdım 12.gün 38'dı, bugün 14.günüm 62 çıktı dr. tek embriyo sonuçta bu rakam gayet normal dedi. biz elimizden geleni yaptık tevekküldeyiz :):anneadayı::KK31:
İns.canim kat kat artsin

Canlar bende hamileyim. Bugün transferin 6. günüymüş ben 7 diyerek yapmıştım çok net 2.çizgiyi gördüm darısı başınıza. Yarın sabah kan vereceğim.
X xyzxyz
Ay maşallah ne güzel haberler bunlar ben demiştim bu torpilden çok umutluyum diye :KK76: Allah hayırlı etsin canım çok mutlu oldum senin adına bizlere de dua etmeyi unutmayın annişler

Arkadaşlar benimde 5.tüp bebek denemem yarın teste gidiyorum dün biraz kahverengi leke oldu ve 5, 6 gündür adet olacakmış gibi sancı geliyor gidiyor kasıklarımada ağrı geliyor gidiyor bilmiyorum korkuyorum sonuçtan benim durumumu yaşayıp olumlu sonuç alan varmı yokda ilaçlar ve işlemler mi böyle hissettiriyor
tutunmuştur ins canim benim gebeliğimde de böyle belirtiler olmuştu

Back