- 10 Aralık 2014
- 164
- 210
- 48
- 35
Ay canım benim son yazdığına ağladım yayok canım hiç öyle düşünme ben bu konuyu çok araştırdım hatta bikaç dr. birden sordum kan değerlerinin yavaş seyretmesi gelişimin iyi gittiğine işaretmiş bu bi anda 12.gün 100lü,200lü rakamlarla başlayanların döllenmesi erken olduğu için öyle olurmuş. bizimkiler biraz geç döllendiği için az değerlerle başladı muhtemelen. ama bu hamilelik için yeterli daha sonrası katlayarak gitmesi yeterli. hatta kendi dr. çok sevindi benim değerime, benle birlikte gelen arkadasın 290 çıktı ona da umarım orantılı yükselir sonucunun düşükle bitmesini hiç istemeyiz çok dikkatli olun falan dedi. sonra tabi bende boşuna üzüldüğümü anladım. Ayrıca burda formda okudum birinin 12. gün değeri;10muş yavaş yavaş seyretmiş böyle ve bebeğine kavuşmuş. bi başkası var 300lerle başlamış hızlı yükselip düşük yapmış. yani anlayacağın hamilelik başladıktan sonra o değerler sayısal bir veriden başka hiçbirşey değil. için rahat olsun o senin kısmetindeyse ALLAH bi sebep verir. Ben ilk 38 de endişelendiğimde bile sonra çok kızdım kendime sonuçta o minik melek benimleydi, eğer şüpheye düşüp ondan tereddüte düşersem yani onu önce kendim kabul etmezsem o nasıl dursun bende dedim ve kızdım kendime. Şimdi diyorum ki meleğim benimle ama yine gideceksede allahın takdiri diyorum..
Korkmaya başladım şimdi yabendede öyle olmuştu canım ağrıdan ne ayakta durabiliyordum ne oturabiliyordum halende öyle gerçi
Dualarımız seninle canım,Herşey gönlünce olsun bizleri haberdar etmeyi unutma emi,tefriciye okuyorum,senin için de dua edicemKizlarr yarin test gunum dua edin lutfennn cok korkuyorum.bugün neyle ugrasacagimi sasirdim sirf dusunmemek icin
Amin canim.. Hepimizinkini insallah.. :)[/QUOTE] arkadasm transferin 8-9. Gunlerinde nasildin usume fln varmiydi sende? Kasiklar we gogusler ne alemdeydi?[overheat _90, post: 390016inşallah er: 644149"]Ay canım benim son yazdığına ağladım yaAllahım meleğini çok bağışlasın kavuşmanı nasip etsin
Evet igneler çok acıtıyor ben de oturamiyordum zorla yatıp kalkiyodm çok aciyodu canmCanlar bişey sorucam size ya bu iğne beni mahvetti kalçamın üstüne oturamıyorum bilesizinde böyle oldu mu bugün son yarın kontrolüm var bakalım hayırlısı olsun Allah hepimizin yardımcısı olsun
Yarın benim de test günüm dün evde yaptım tek çizgi çıktı. çok moralsiz im dua edin bana da kızlar lutfenDualarımız seninle canım,Herşey gönlünce olsun bizleri haberdar etmeyi unutma emi,tefriciye okuyorum,senin için de dua edicem
Yok canım inşallah kanda pozitiftir sıkma canını Allah yardımcın olsun hayırlı haberlerini bekliyoruzYarın benim de test günüm dün evde yaptım tek çizgi çıktı. çok moralsiz im dua edin bana da kızlar lutfen
Desene yapcak bişey yokEvet igneler çok acıtıyor ben de oturamiyordum zorla yatıp kalkiyodm çok aciyodu canm
Canim allah razi olsun ne kadar tesekkur etsem az bende dua ediyorum burada ki kimsenin elini bos birakmasin rabbim ve cifter cifter versin :)Dualarımız seninle canım,Herşey gönlünce olsun bizleri haberdar etmeyi unutma emi,tefriciye okuyorum,senin için de dua edicem
Korkmaya başladım şimdi yapeki canım göbekten vurulanda mı böyle oluyor
Korkmaya başladım şimdi yapeki canım göbekten vurulanda mı böyle oluyor
bende de olmuştu canım ara ara titreme falan da geldi önceleri hep sıcak basması yaşadım ama 8,9 gün üsüdüm hepKizlar transferimin 8. Gunu bugun cok usuyorum sizlerde de boyle birsey yasayan var mi tranaferden sonra? Donuyorum ya
hayırlı olsun canım rabbim gülen yüzünü soldurmasın sağlıkla al bebişini kucağına inşallahhhKizlar beta hcg 48.6
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?