Ocak 2015 Tüp bebek yaptıracaklar !!

Ay canım benim son yazdığına ağladım ya Allahım meleğini çok bağışlasın kavuşmanı nasip etsin

[overheat _90, post: 390016inşallah er: 644149"]Ay canım benim son yazdığına ağladım ya Allahım meleğini çok bağışlasın kavuşmanı nasip etsin [/QUOTE]
Amin canim.. Hepimizinkini insallah.. :)

[overheat _90, post: 390016inşallah er: 644149"]Ay canım benim son yazdığına ağladım ya Allahım meleğini çok bağışlasın kavuşmanı nasip etsin
Amin canim.. Hepimizinkini insallah.. :)[/QUOTE] arkadasm transferin 8-9. Gunlerinde nasildin usume fln varmiydi sende? Kasiklar we gogusler ne alemdeydi?

Canlar bişey sorucam size ya bu iğne beni mahvetti kalçamın üstüne oturamıyorum bile sizinde böyle oldu mu bugün son yarın kontrolüm var bakalım hayırlısı olsun Allah hepimizin yardımcısı olsun
Evet igneler çok acıtıyor ben de oturamiyordum zorla yatıp kalkiyodm çok aciyodu canm

Dualarımız seninle canım,Herşey gönlünce olsun bizleri haberdar etmeyi unutma emi,tefriciye okuyorum,senin için de dua edicem
Canim allah razi olsun ne kadar tesekkur etsem az bende dua ediyorum burada ki kimsenin elini bos birakmasin rabbim ve cifter cifter versin :)

Kizlar transferimin 8. Gunu bugun cok usuyorum sizlerde de boyle birsey yasayan var mi tranaferden sonra? Donuyorum ya

Arkadaslar dun aksam ustu oldukca agrili gecti. Sol bacagim ve kasiklarim cok agriliydi.daha once 8 haftalik hamileyken dusuk yapmistim o yuzden bu agrilar korkuttu beni.hastaneye gidecek siddette degil ama belirgin bir agriydi. Ayni durumda olan varmi?

Korkmaya başladım şimdi ya peki canım göbekten vurulanda mı böyle oluyor

st: 39001706, member: 644149"]Korkmaya başladım şimdi ya peki canım göbekten vurulanda mı böyle oluyor[/QUOTE]
Canim benim gobegim kanadi
Korkmaya başladım şimdi ya peki canım göbekten vurulanda mı böyle oluyor

canım göbekten vurulan ama transferden sonraki çok yakıyor benim hep kanadı hatta o yüzden koldan vurduk hep.

kızlar cumartesi transferim var sonra ne yapmalıyım nelere dikkat etmeliyim siz tecrübelisiniz aydınlatın beni yaa çok heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…