Ocak 2015 Tüp bebek yaptıracaklar !!

Çilemcim aramıza hoş geldin inşallah ilk denemende kavuşursun bebişlere:)

ooo ne güzel yükselmişş darısı başıma canım yarın yeniden test yaptırıcam bakalım hayırlısı :)
canim ben hergun kan verdim 10 11 12 ve bugun 13. gun sabah yine verdim heycandan iki gunu bekliyemedim hic :) dahada moral oldu hergun artiyor diye mutlu oldum bugun bakalim ne olmus sonuc bekliyorum yarin son dedi doktorum o iki gunde bir yap demisti ama dayanamadim:)

Canlar bişey sorucam size ya bu iğne beni mahvetti kalçamın üstüne oturamıyorum bile sizinde böyle oldu mu bugün son yarın kontrolüm var bakalım hayırlısı olsun Allah hepimizin yardımcısı olsun

en iyisini yapıyosun canım. maalesef ben yapamıyorum eşim izin vermiyor düşük çıkar moralin bozulur falan diye. dr. ne zaman bakın derse öyle bakıyoruz bizde. şuan meraktan yerimde duramıyorum ama nafile canım ancak yarına artık :/

ben calisiyorum canim isteyken gidip veriyorum esim hep sonra ogreniyor :)
10. gun 36
11. gun 56
12.gun 82
13. gun 107
degerlerim az az artiyor sanki bilgisi olanlar yardimci olun lutfen :)

10. gun 36
11. gun 56
12.gun 82
13. gun 107

canım az değil 2 gunde bir ikiye katlaması lazım 11. gun 56 çıkmış 13. gun 107 normal yanı bence keşke hergün yaptrmasan ben 12. gun yaptırmıstım bide yarın yaptırcam 15. gun olcak değerin artıp artmadıgını henuz bılmıyorum sabredıyom bakalım yarın ne olacak

akimel bu arada suanda hala hangı ılaçları kullanıyosun birde doktorun prıgesteron ve estradıol istedımı senden benım beta hcg yanında onlarıda istedı değerlerim ıyıymıs öyle soyledı kullandıgım progestan fıtıle ek olarak 5 gunde bır progestan iğne yaptır dedı ve kan sulandırıcı ığneye devam edıyom decort kortızon ve folikasiıt kullanıyorum

canim cok saol insallah artis guzeldir ya dayanamiyorum ogretmenim ve hastane tam karsi bina resmen nefsimle mucade yani bir bakmisim kan veriyorum :) yarin son canim doktor dun 82 cikinca yeter ama 14. gune bakalim dedi kismet bakalim

canim transferden beri iki tane vajinal jel estrafom folik asit ve clexone igne bir tane bu sekilde progestron hic kullanmadim ben

akimel hayırlı olsun. çok mutlu oldum. senin kaçıncı gün kaç embriyo transferin oldu. birde test gününden önce hiç hamilelik belirtisi yaşadınmı. cevaplarsan çok sevinirim.

canım benim ümidini tüketme Allahtan ümit kesilmez bende tamamen kapatmıştım bu defteri sadece maddi değil manevi olarak yıpranmak en kötüsü bir daha aynı şeyleri yaşamak istemiyordum fakat ark tavsiyesiyle malatyada dr fethiye ersana gittim o kadar memnun kaldım ki anlatamam hem hoca hem kızlar o kadar güler yüzlüler o kadar pozitifler ki manevi yıkıntılarımın telafisi edilecek bebişimi kucaklayacam gibi hissediyorum. lütfen arkadaşım sende umudunu yitirme iyi düşün herşey iyi olsun

Merhabalar :) bende 25 yaşındayım tup tikanikligim var ameliyatla biri açıldı 2 asilama denendi ilk asilamam tuttu ama 8 haftalikken düştü ikinci asilamam tutmadi bende simdi tup bebek.tedavisine baslayacagim ankara zekai tahir de. simdi reglmi bekliyorum ilk ofis cekilcek ikinci reglimde de insallah baslayacagim tedaviye Allah herkesin gönlüne göre versin insallah hayirlisi ile zor bi surec ister istemez etkileniosun yipraniyorsun

canım aynı duyguları bende yaşıyorum seni anlamamam imkansız tabiki merakımıza engel olamıyoruz ama bir sağlıkcı olarak şunu söyleyebilirim b-hcg hormonu kandan ortalama 5 gün sonra idrara geçer tabiki hormonal yapı kişiden kişiye değişir ve tüp bebek tedavisinde aldığımız hormon ilaçları testlerde farklı sonuçlar almamıza neden olur o yüzden moralini bozma ben sabah gidip kan vericem ama eve giderken inan eczaneye uğramamak için zor tutuyorum kendimi ama bitti sayılan günler yarın sabah gidip kanımı vericem seninde yarınmı test günün? umarım güzel sonuçları yarın paylaşırız.bende de hiçbir belirti olmadı kasıklarımda batma gibi bir ağrı gidip geliyodu arada ama şu saatlerde sanki regl olcakmışım gibi belirtiler hissetmeye başladım hayırlısı artık yarına az kaldı sana ve herkese dua ediyorum umarım herkes pozitif sonuç alır sevgiler..

akimel hayırlı olsun. çok mutlu oldum. senin kaçıncı gün kaç embriyo transferin oldu. birde test gününden önce hiç hamilelik belirtisi yaşadınmı. cevaplarsan çok sevinirim.
canim 3. gun embriyosu 2. kalite iki transfer oldu kalitesi iyi degil diye. 8. gune kadar hicbirsey hissetmedim 8. gun idrarda cok silik hayalet gibi sonuc gordum 10. gun test yaptir demustidoktorum 10. gunden sonra hergun kan verdim artik kese icin bekliyiruz dedi doktorum boyle canim durumlar

bazı tüp bebek yaptıranların 6.gün idrarda çıkıyormuş ya o nasıl oluyor
Ben cuma gunu yaptiracagim cnm. Biz ingilterede ikamet ediyoruz ve burda hcg yaptirmak zahmetli biraz . Birkacgun bekliyorsun sonucu ben izin gunumde ozelde yaptiracagim. Ayni gunun aksamina cikarmis sonuc:)Benimde dualarim seninle. Lutfen benim yaptigim hatayi tekrarlama .idrar testi negatif cikinca kahroluyor insan.Nasil olsa kan testi yaptiracaksin.

Iyi haberlerini bekliyorum.

Sevgiler

allah bebişini kucağına almayı nasip atsin. inş. herşey yolunda gider hamileliğin boyunca.

Canlar bişey sorucam size ya bu iğne beni mahvetti kalçamın üstüne oturamıyorum bile sizinde böyle oldu mu bugün son yarın kontrolüm var bakalım hayırlısı olsun Allah hepimizin yardımcısı olsun
bendede öyle olmuştu canım ağrıdan ne ayakta durabiliyordum ne oturabiliyordum halende öyle gerçi

10. gun 36
11. gun 56
12.gun 82
13. gun 107

yok canım hiç öyle düşünme ben bu konuyu çok araştırdım hatta bikaç dr. birden sordum kan değerlerinin yavaş seyretmesi gelişimin iyi gittiğine işaretmiş bu bi anda 12.gün 100lü,200lü rakamlarla başlayanların döllenmesi erken olduğu için öyle olurmuş. bizimkiler biraz geç döllendiği için az değerlerle başladı muhtemelen. ama bu hamilelik için yeterli daha sonrası katlayarak gitmesi yeterli. hatta kendi dr. çok sevindi benim değerime, benle birlikte gelen arkadasın 290 çıktı ona da umarım orantılı yükselir sonucunun düşükle bitmesini hiç istemeyiz çok dikkatli olun falan dedi. sonra tabi bende boşuna üzüldüğümü anladım. Ayrıca burda formda okudum birinin 12. gün değeri;10muş yavaş yavaş seyretmiş böyle ve bebeğine kavuşmuş. bi başkası var 300lerle başlamış hızlı yükselip düşük yapmış. yani anlayacağın hamilelik başladıktan sonra o değerler sayısal bir veriden başka hiçbirşey değil. için rahat olsun o senin kısmetindeyse ALLAH bi sebep verir. Ben ilk 38 de endişelendiğimde bile sonra çok kızdım kendime sonuçta o minik melek benimleydi, eğer şüpheye düşüp ondan tereddüte düşersem yani onu önce kendim kabul etmezsem o nasıl dursun bende dedim ve kızdım kendime. Şimdi diyorum ki meleğim benimle ama yine gideceksede allahın takdiri diyorum..

canim bende surekli bebegimin benimle oldugunu dusunuyorum rabbim ayirmasin insallah 9ay sonra kucagimiza aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…