- 20 Ocak 2015
- 44
- 41
- 18
- 34
cok iyi yaKizlar beta hcg 48.6
tebrik ederim canım hayırlı olsun tüm hamişlerKizlar beta hcg 48.6
Amin canim drum biraz normalin altinda ama iki gun sonra tekrar yaptirman gerek dedi.hayırlı olsun canım rabbim gülen yüzünü soldurmasın sağlıkla al bebişini kucağına inşallahhh
Amin canim dusuk bir deger ama kismet hersey ne diyelimtebrik ederim canım hayırlı olsun tüm hamişlerRabbim kucagınıza almayı nasip etsin
Amin canim 3. Tup bebegim bu rabbim bu kez sevindirir ins.benide sizidecok iyi yahayirlisi olsun hakkinda..
bize umut olur insallah.cok sevindim senin adina.Rabbim bizlerede nasip etsin insallah
Kizlar beta hcg 48.6
Hayırlı olsun,ne güzel bir haber böyle inşallah Rabbim kucağına almayı nasip etsinKizlar beta hcg 48.6
AMINNNNN INSALLAH..CANIMAmin canim 3. Tup bebegim bu rabbim bu kez sevindirir ins.benide sizide
dualarimiz seninle.Rabbim gonlune gore versin insallah canimKizlar bilemiyorum cok nötrum dua edin bana.
İns. Canim hepimizin kucagini doldursun ins.dualarimiz seninle.Rabbim gonlune gore versin insallah canim
inşallah kat kat artar değerin canımAmin canim dusuk bir deger ama kismet hersey ne diyelim
Aminn canimm hepimizin insaallahinşallah kat kat artar değerin canım
Ne olur canim umidini kaybetme bende ayni seyleri yasadim inan.hep basimizdan gecen seyler.hem bu ilkmis senin daha.kızlar çok üzgünüm b-hcg 2.6 olmadı ilk deneme hayal kırıklığı
saol canım haklısın hayırlısı bundan sonrası için güçlü olmak lazım umarım herkes güzel sonuçlar alır kalbim sizinleNe olur canim umidini kaybetme bende ayni seyleri yasadim inan.hep basimizdan gecen seyler.hem bu ilkmis senin daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?