ah canım benım doktorda oyle bunun yatmayla kalkmayla alakası yok o tutacaksa tutar oda bız kulların elınde degıl dedıCanım merkezden merkeze değişiyor, benim doktorum 3 gün hiç kalkma yat otur dinlen dedi.. sıvı şeyler tüket, bol bol sebze meyve ye dedi. bende kabız olmamak için kayısı ve portakal yedim. 3 gün hiç kalkmadım, sonraki 2 günde kalktım ama bir iş yapmadım. sen ağır ve ani hareketlerden kaçın, doktorun verdiği ilaçları düzenli kullan, ve en önemlisi dua et canım, Rabbim ol derse olur. güzel haberlerini bekliyoruz.
aa canım benım transferımde yarın buyuk ıhtımalle banada ayın 28 der test için. inşallahCnm 28inde test gunum. Senin test nzmn blast mi kc adet? Cnm yatiyrmdolaniyrm sadece ise gitmedim bi de ewde temizlk fln yapmiyrm pzrtsi basliycm ise. Sen nerede transfer oldun arkdsm?
yok canim istemediler birsey sadece 10.gun kan ver dedi baskada birsey yokcanım benımde aynı gun test tarıhı bendede hiç belirti yok idrar testı yapmamak ıcın cok zor tutuyorum kendımı ama yapmıcam gecen sefer yaptım aynı hatayı idrarda pozitf çıkmıstı kanda negatif korkuyorum o yuzden bu arada benden ara tahlil istediler progestron estradiol ve hemogram senden de istediler mi
Guwenc beybahçecide doktorunuz kim.?
Canim bende bugun aldim ilaclarimi gonal f , cetrotide ,ovitrelle,merional hepsi 526 tl tuttu ilk tedavim devlettegoruyorum raporlu hastaneyede 410 tl vercem bukdarMerhaba arkadaşlar texaviye yeni başlayanlara bir srum olacak bu ilaçlar ne kaxar tutuyor acaba ben tedavinin 4. Günündeyim ve 1300 tl ilaç parası verdik çok fazla değil mi. Tedavi başlamadan ortalama 1500 tl tutar demişlerdi. İlk gün gonalf 900 550tl bugünde aynı şekilde gonalfa 550 cetrotide 175tl tuttu sizinkide böylemi.
Merhaba arkadaşlar texaviye yeni başlayanlara bir srum olacak bu ilaçlar ne kaxar tutuyor acaba ben tedavinin 4. Günündeyim ve 1300 tl ilaç parası verdik çok fazla değil mi. Tedavi başlamadan ortalama 1500 tl tutar demişlerdi. İlk gün gonalf 900 550tl bugünde aynı şekilde gonalfa 550 cetrotide 175tl tuttu sizinkide böylemi.
Canım rakamların yüksek ama normal gibi geldi bana.
ben gonal f 450 lik olanı kutusunu 270 tl ye almıştım.sende 900 lük olanına 550 tl ye almışsın normal oluyor.
kaç doz kullanıyorsun günde ?
Canim bende bugun aldim ilaclarimi gonal f , cetrotide ,ovitrelle,merional hepsi 526 tl tuttu ilk tedavim devlettegoruyorum raporlu hastaneyede 410 tl vercem bukdar
Canım günlük 187.5 kullanıyorum bunların dışında başka ne ilaç verilecek acaba tedavinin başında 1500 tl tutar dediler şimdi kaldı 200 tl kalan tedaviyi 200 tl ile bitireceğimi hiç sanmıyorum.
mersnde otruomAa canım sen Adana da mı oturuyosn ben de Adana da yaptırdım. Nerde yaptircaksn
Ilk 2 gun progestan igne yapildim sabah aksam kalcadan uff cok acitiyo iğneler,şimdi haline geçtik vajinal hap, Estrofem corasprin folikasit kullanıyorum canım yani anliycan günde 8 tane hap kulkaniyorumBnmkide 5. Gun embriyosu bnm gittigim kurum bahceci 15. Gunde istyr kan testini 5. Gun bile olsa. Suanda elevit estrofem ve crinone jel kullaniyrm cnm sen?
Evet tatlım 4.5yillik evliyim ilk denemem. Ben de yatıyorum ilk 3 gün eşim baktı hiç kaldırmadi bu gün 4. Gün yalnızım sadece kalkıp kendime ymk yaptım o kadar yatıyorum yine. Ilk 2 gun fazla agrm olmadı Bende de kasılmalar ağrılar var bu gün daha fazla sanki. Senin ilk denemen miSağol canim Amin inşallah güler yüzümüz. Evde yatarak geçiyor günler canim kasılmalar batmalar ağrılar derken. Senin nasıl ilk denemenmi belirtilerin nasıl canim?
inşallah sonu güzel olur mutlu sona erişiriz :))Ay sonuna kalan üçümüz olacağız sanırım bende 28 Ocak da adet olmayı bekliyorum Dondurulmuş embriyolarıma kavuşmak için...
Ay sonuna kalan üçümüz olacağız sanırım bende 28 Ocak da adet olmayı bekliyorum Dondurulmuş embriyolarıma kavuşmak için...
şöyle hesapla gonal f 900 lük dozda içinde 300 dozda suyu var karışım yapıldığından 1200 doz ilacın oluyor.
eğer 2 kutu aldıysan en başından , büyük ihtimalle bu dozlarla bitirirsin.
ilerleyen günlerde yumurtalarının erken çatlamasını önlemek için bir iğne daha eklicekler ben o iğneden 6 tane vurulmuştum ve tanesi de 55 tl idi. birde en son çatlatma iğnesi alırsın onunda fiyatı ortalama 50-75 arası değişiyor.
yani pahalı olanı almışsın bundan sonrakiler daha ucuz tutar.
Amiiiinnn inşallah tatlimm:))Insallahsonucumuz olumlu olur cnm insallah
Canim ilaçların dozdan doza fiyatları değişiyor 300 600 900 luk dozlar halinde oluyo. Keşke rapor cikartsaydin canım rapor çıkınca yüzde yirmisini oduyosun. Ben 4ayrı iğne yapıldım tedavi boyunca. Önce yumurta gelistirici sonra yumurta catlamasin diye sonra kalite arttırıcı sonra çatlatma iğnesi kol kalça göbek her yerim delik deşik oldu:) benimki 300 luk progen di ama toplamda senin kadar bile ücret ödemedimMerhaba arkadaşlar texaviye yeni başlayanlara bir srum olacak bu ilaçlar ne kaxar tutuyor acaba ben tedavinin 4. Günündeyim ve 1300 tl ilaç parası verdik çok fazla değil mi. Tedavi başlamadan ortalama 1500 tl tutar demişlerdi. İlk gün gonalf 900 550tl bugünde aynı şekilde gonalfa 550 cetrotide 175tl tuttu sizinkide böylemi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?