Ocak 2015 Tüp bebek yaptıracaklar !!

ah canım benım doktorda oyle bunun yatmayla kalkmayla alakası yok o tutacaksa tutar oda bız kulların elınde degıl dedı bende yatacam canım artık aradada salonda yatarım ama yatarım ıkı ınsan gormekde ıyı oluyor yanlız kalınca ınsan kuruyor ya

yok canim istemediler birsey sadece 10.gun kan ver dedi baskada birsey yok

Merhaba arkadaşlar texaviye yeni başlayanlara bir srum olacak bu ilaçlar ne kaxar tutuyor acaba ben tedavinin 4. Günündeyim ve 1300 tl ilaç parası verdik çok fazla değil mi. Tedavi başlamadan ortalama 1500 tl tutar demişlerdi. İlk gün gonalf 900 550tl bugünde aynı şekilde gonalfa 550 cetrotide 175tl tuttu sizinkide böylemi.

arkadaşlar benimde pazartesi olucak transferim inşallah
bana sadece sabah aksam jel verdiler progestan iğne vermediler acaba herkese verilmiyor mu?
ilk denemem de hem jel hem iğne vermişlerdi
yârdim lutfennn

Kızlar 6 blast embriyodan 2 tanesi transfer edilip, 4 tanesi donduruldu. İşlem çok kolay sürdü. Gerçi yavrularımdan biri zıpır çıktı köşeye gitmiş. Cinsiyetlerini çok merak ediyorum dedi embriyolog o zıpır erkek olabilir dedi. İçimden bir ses bir kız, bir erkek anası olabilirim diyor.

selam kızlarrrr
az önce doktorum aradı dün yumurtalarım toplanmıstı 6 tanesi saglıklıymıs 2 embiryo gelişmeye başlamıs digerlerinide takip ediyoruz dedi ayy sevindim bende değiller ama ne bileyim çok tuhaf oldum insallah sorunsuz devam eder dondurulacak adetim gelincede transferim olacak Allahım inşalah herkesin müjdeli haberleri olur

Canim bende bugun aldim ilaclarimi gonal f , cetrotide ,ovitrelle,merional hepsi 526 tl tuttu ilk tedavim devlettegoruyorum raporlu hastaneyede 410 tl vercem bukdar

Canım rakamların yüksek ama normal gibi geldi bana.
ben gonal f 450 lik olanı kutusunu 270 tl ye almıştım.sende 900 lük olanına 550 tl ye almışsın normal oluyor.
kaç doz kullanıyorsun günde ?

Canım rakamların yüksek ama normal gibi geldi bana.
ben gonal f 450 lik olanı kutusunu 270 tl ye almıştım.sende 900 lük olanına 550 tl ye almışsın normal oluyor.
kaç doz kullanıyorsun günde ?

Canım günlük 187.5 kullanıyorum bunların dışında başka ne ilaç verilecek acaba tedavinin başında 1500 tl tutar dediler şimdi kaldı 200 tl kalan tedaviyi 200 tl ile bitireceğimi hiç sanmıyorum.

Canim bende bugun aldim ilaclarimi gonal f , cetrotide ,ovitrelle,merional hepsi 526 tl tuttu ilk tedavim devlettegoruyorum raporlu hastaneyede 410 tl vercem bukdar

Canım tedavin hayırlı uğurlu olsun ne güzel aynı tedaviyi ucuza görüyorsun.benim herşey özel ilaçlrda dahil. Tamam ben bunu bilerek yola çıktım ama bu kadarınıda beklemiyordum. bakalım sonu güzel inşallah.

Canım günlük 187.5 kullanıyorum bunların dışında başka ne ilaç verilecek acaba tedavinin başında 1500 tl tutar dediler şimdi kaldı 200 tl kalan tedaviyi 200 tl ile bitireceğimi hiç sanmıyorum.

şöyle hesapla gonal f 900 lük dozda içinde 300 dozda suyu var karışım yapıldığından 1200 doz ilacın oluyor.
eğer 2 kutu aldıysan en başından , büyük ihtimalle bu dozlarla bitirirsin.
ilerleyen günlerde yumurtalarının erken çatlamasını önlemek için bir iğne daha eklicekler ben o iğneden 6 tane vurulmuştum ve tanesi de 55 tl idi. birde en son çatlatma iğnesi alırsın onunda fiyatı ortalama 50-75 arası değişiyor.
yani pahalı olanı almışsın bundan sonrakiler daha ucuz tutar.

Bnmkide 5. Gun embriyosu bnm gittigim kurum bahceci 15. Gunde istyr kan testini 5. Gun bile olsa. Suanda elevit estrofem ve crinone jel kullaniyrm cnm sen?
Ilk 2 gun progestan igne yapildim sabah aksam kalcadan uff cok acitiyo iğneler,şimdi haline geçtik vajinal hap, Estrofem corasprin folikasit kullanıyorum canım yani anliycan günde 8 tane hap kulkaniyorum

Son düzenleme:
Sağol canim Amin inşallah güler yüzümüz. Evde yatarak geçiyor günler canim kasılmalar batmalar ağrılar derken. Senin nasıl ilk denemenmi belirtilerin nasıl canim?
Evet tatlım 4.5yillik evliyim ilk denemem. Ben de yatıyorum ilk 3 gün eşim baktı hiç kaldırmadi bu gün 4. Gün yalnızım sadece kalkıp kendime ymk yaptım o kadar yatıyorum yine. Ilk 2 gun fazla agrm olmadı Bende de kasılmalar ağrılar var bu gün daha fazla sanki. Senin ilk denemen mi

Ay sonuna kalan üçümüz olacağız sanırım bende 28 Ocak da adet olmayı bekliyorum Dondurulmuş embriyolarıma kavuşmak için...
inşallah sonu güzel olur mutlu sona erişiriz :))
Ay sonuna kalan üçümüz olacağız sanırım bende 28 Ocak da adet olmayı bekliyorum Dondurulmuş embriyolarıma kavuşmak için...

Sağol canım ya içimi rahatlattın ama ben gonalfa su filan katmıyorum direk 900 den kullanıyorum. Yanlışmı acaba.

Canim ilaçların dozdan doza fiyatları değişiyor 300 600 900 luk dozlar halinde oluyo. Keşke rapor cikartsaydin canım rapor çıkınca yüzde yirmisini oduyosun. Ben 4ayrı iğne yapıldım tedavi boyunca. Önce yumurta gelistirici sonra yumurta catlamasin diye sonra kalite arttırıcı sonra çatlatma iğnesi kol kalça göbek her yerim delik deşik oldu:) benimki 300 luk progen di ama toplamda senin kadar bile ücret ödemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…