Ocak 2015 Tüp bebek yaptıracaklar !!

canim hep belirtilerden bahsediyorlar bende hic birsey yok 19ocak test gunu acaba idrar denesenmi bugun 7. gun

canim hep belirtilerden bahsediyorlar bende hic birsey yok 19ocak test gunu acaba idrar denesenmi bugun 7. gun

dediğim gibi belirti bende de olmadı, 7. günde idrarda çıkmaz canım çok erken, ben 10. gün yaptırdım silikte olsa 2.çizgi vardı ama umutlanmak istemedim. bana kalırsa test gününü bekle zor biliyorum ama yapacak bişey yok:)

Az kalmış canım, doktor ne zaman istedi testi 10. gün mü? inşallah bebeğin seninledir:)
evet . 5 gün daha kaldı tahlil için. bundan önce iki denemem daha olduğu için açıkcası çok umutlanamıyorumda. fakat umutsuzda olmuyor. beklemek çok zor gerçekten. Allah tüm isteyenlerin dileklerini kabul eder inşaallah. Dualarınızı bekliyorum.

[QUOTEst: 38876841, member: 240061"]aynı gün transfer olmuşuz bende sonuç bekliyorum çok zor beklemek bende hiç bir değişiklik yok

Evet canim umarim hayırlısı olur hakkimizda benim belirtiler günden güne artıyor umarım ilk denemede tutar. Ben Konya medicine da yaptırdım canim sen nerde yaptırdın?[/QUOTE]
bende hic bir farklilik yok artik belirtide aramiyorum ben kayseri memorial de yaptirdim canim

Hoş geldin tatlım tedavinin hayırlı olsun evde yalnizim yatiyorum guldurdun valla sabah sabah beni :))) goguslerim davul gibi dedin ya :)allah da seni guldursun. inşallah bebislerin tutunur sana sımsıkı. :). Ben de 12 ocak ta transfer oldum 5. Gun embiryosu test Günlerimiz yakinmis ben de 22 ocakta test yaptircam. İnşallah güzel sonuçlar alırız. Nasıl geçiyor günlerin

Ayy maşallah hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini yeni mi kaç haftalik şimdi bebeğin

Canım hadi inşallah, bekliyoruz haberlerini...
insallah canım ya :) daha fazla yumurta vardı bende neden 7 tane aldıki birde istedigimiz gibi içleri dolu dedi ben sersem gibiydim bişey soramadım gece uyudum uyandım hep aklımda acaba dölllenirmi diye aklımdan hiç çıkmıyor bugun öglen doktorum arayıp haber verecek saate bakıp duruyorum

Kizlar mrb bugun transferim gerceklesti ikinci denemem nolur duanizi esirgemeyin bnden
Hayırlı olsun canım aa 1 gün var aramızda benim de dün transferim oldu inşallah bebislerimiz tutunur güzel haberler alırız test günün nezaman nasıl geçiyo transfer sonrası günlerin neler yapıyorsun

Hayırlı olsun canım aa 1 gün var aramızda benim de dün transferim oldu inşallah bebislerimiz tutunur güzel haberler alırız test günün nezaman nasıl geçiyo transfer sonrası günlerin neler yapıyorsun
Cnm 28inde test gunum. Senin test nzmn blast mi kc adet? Cnm yatiyrmdolaniyrm sadece ise gitmedim bi de ewde temizlk fln yapmiyrm pzrtsi basliycm ise. Sen nerede transfer oldun arkdsm?

Ayy maşallah hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini yeni mi kaç haftalik şimdi bebeğin

çok yeni daha 4 haftalık o yüzden hamileyim bile diyemiyorum, inşallah seninde bebişlerin tutunur:)

çook güzel bak doktorun istediğim gibi demiş, bence tedavi görülen merkez çok önemli, sen doktoruna güven canım. sonuçta yaşın 35 den küçükse sadece 1 yumurta lazım:)

Cnm 28inde test gunum. Senin test nzmn blast mi kc adet? Cnm yatiyrmdolaniyrm sadece ise gitmedim bi de ewde temizlk fln yapmiyrm pzrtsi basliycm ise. Sen nerede transfer oldun arkdsm?
Senin biraz geçmiş test günün benimki 22 ocak. 5. Gün embiryosu 2tane. Ben Adana da yaptırdım canım ankada tüp bebekte. Senin kaçıncı gün embiryosu. Ne kullanıyorsun şimdi.

Sagol canim amin inşallah tutunur. Ay minicikmis daha inşallah sağlıkla kucağına alırsın tatlım sorunsuz bi hamilelik süreci geçirirsin.

Senin biraz geçmiş test günün benimki 22 ocak. 5. Gün embiryosu 2tane. Ben Adana da yaptırdım canım ankada tüp bebekte. Senin kaçıncı gün embiryosu. Ne kullanıyorsun şimdi.
Bnmkide 5. Gun embriyosu bnm gittigim kurum bahceci 15. Gunde istyr kan testini 5. Gun bile olsa. Suanda elevit estrofem ve crinone jel kullaniyrm cnm sen?

ay hadi hayırlısı olsun canım.. adetin nezaman acaba?benim 27-28 gibi

Benimde 22 ocak gibi canım ayy ikinci olacak Ama çok heyecanlıyım inşallah bu sefer herşey yolunda gider ilk tüp bebek denemem de orta kalite embiryo tranferi oldu

Ay sonuna kalan üçümüz olacağız sanırım bende 28 Ocak da adet olmayı bekliyorum Dondurulmuş embriyolarıma kavuşmak için...

Ay sonuna kalan üçümüz olacağız sanırım bende 28 Ocak da adet olmayı bekliyorum Dondurulmuş embriyolarıma kavuşmak için...
Evet canım herkes test sonucu beklerken bizde delik deşik olacaz gerçi sen iğnelerden kurtuldun olsun sende biz iğne olurken destek olursun

canım benımde aynı gun test tarıhı bendede hiç belirti yok idrar testı yapmamak ıcın cok zor tutuyorum kendımı ama yapmıcam gecen sefer yaptım aynı hatayı idrarda pozitf çıkmıstı kanda negatif korkuyorum o yuzden bu arada benden ara tahlil istediler progestron estradiol ve hemogram senden de istediler mi

Sağol canim Amin inşallah güler yüzümüz. Evde yatarak geçiyor günler canim kasılmalar batmalar ağrılar derken. Senin nasıl ilk denemenmi belirtilerin nasıl canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…