- 28 Aralık 2014
- 41
- 21
- 13
- 39
canım Benim ilk denemem olcak ama rahim filmini daha önce çektirmiştim ama tedavi öncesi çektirmen gerekebilircanm tüp bebek tecrübesi olanlar yardım etsin ltfen......rahım fılmı çektınız miii
canım ben çektirmedim çünkü sorun eşim kaynaklıydı morfoloji ve sayı kesin tüp bebekti doktor zaman kaybı olmasın direk tüp bebek dedi ve çekmeden başladık yani sorun ne oda önemli bence yoksa herkesin tedavisi farklı ilerliyor sağlıklı cevap olmazözel hastahane tatlımm
Tatlım tüp bebek tecrübem yok ama rahim filmi çektirdim anestezi ile yaptırdık özel hastanede 600 lira civarı para aldılar anesteziden dolayı tüp benekte gerek olmadığını söylemişti eskiden gittiğim bi doktor Timur Gürgana gitmeye karar verdiğim dönemde o istedi ama gereksiz diye öğrendim sonradancanm tüp bebek tecrübesi olanlar yardım etsin ltfen......rahım fılmı çektınız miii
Canım sen en sağlıklısı doktorun istiyorsa tedaviye başlamadan önce bi film çektir anestezi ile hiç birşey hissetmiyorsunuz mışıl Mışıl uyuyorsun sadece beni sedyeye alırken eşim kanı falan görünce çok korkmuş garibim ne yaptılar bunlar diye benim hiç ağrım sızım olmadı sonrasında da ufak bi akıntı o kadar sen işini sağlam tut yapılması gerekiyor diyorsa doktorun acele etme Çek filmini sonra başlarsın tedaviyeblmıom ya offff doktora gtmedik ama kamera yöntemı warmışş onunlada tüpler açık mı değil mı ontrol yapılırmışş
Canım ben Ben Ankara memorialde Prof.aygül Demirol da dünya tatlısı doktorumun yanındanerelerde tüp bebiş yaptrcaksnızz
sagol canim benim. insaALLAH hepimiz ayni sekilde mutlu oluruz. ben namazlarimda burdaki arkadaslara dua ediyorum. isimlerini bilmedgim, onlari tanimadigim halde. biz dert ortagiyiz ve adeta bir aile gibiyiz. Rabbim yardimcimiz olsunnnnnnnnnn
sagol canim benim. insaALLAH hepimiz ayni sekilde mutlu oluruz. ben namazlarimda burdaki arkadaslara dua ediyorum. isimlerini bilmedgim, onlari tanimadigim halde. biz dert ortagiyiz ve adeta bir aile gibiyiz. Rabbim yardimcimiz olsunnnnnnnnnn
Kızlar böyle söyleyince itiraf edesim geldi inanır mısınız tedavide olduğumun kimsenin haberi yok herkesten sakladım annemle babamın haricinde kimselere söylemedim sizlerle konuşunca rahatlıyorum onların sorular sorması yada falan kişi buna filan kişi buna gitti böyle oldu demelerini istemediğimden söylemedim sizinle fikir alışveriş yapmak sevimli geliyor onlar sıkıyorlar beni sakladım bende annemin babamın duasından başka dua edenim yok ama gidince soru soranımda olmayacak işte onda çok rahatım iyi ki varsınız hepinizi çok seviyorum ama unutuyorum dua isteyen arkadaşları görünce isimle ediyorum lütfen topiğe yazınız dua isteyeceğiniz zaman isminizi aklımdan çıkarmayayım ayrıca yalnış anlamayın toplu şekilde aklımdan hiç çıkmıyorsunuz tüm ümmeti Muhammed içinde de sizlere çok dua ediyorumsagol canim benim. insaALLAH hepimiz ayni sekilde mutlu oluruz. ben namazlarimda burdaki arkadaslara dua ediyorum. isimlerini bilmedgim, onlari tanimadigim halde. biz dert ortagiyiz ve adeta bir aile gibiyiz. Rabbim yardimcimiz olsunnnnnnnnnn
selaaammm :) ben de bugun itibari ile ignemi vurmaya basladim. hadi bismillahhhh :)
Cnm hsg cekildim bn ewet hatta haziranda cekildim tup bebek tedawisinden once bn iki dr ile gorusmeye gittim ikisi de istemisti rahim filmini. Tup bebek tedawisinin neresinde zmn bulabilirmi cnm ? Ilavlara baslamadan bulabilirmesala ama oyle transferde yapilck is degil ilacli bi ultrason zaten hsg cekildigin ilk ay korun dahi deniliyor. Cnku ilac veriliyo vucuduna kesjnlkle transferle yapilmamalicanm yardımcı olrsan dua ederm sana..ben önmzdekı ay tedavi olacam . tüp bebek tedavisi sırasında doktor rahım fılmı çekmeye zaman bulur mu yani..emriyoyu rahmıme yollamadan önce???
rahım fılmı tüp bebek öncesinde şart mı canmmmm
blmıom ya offff doktora gtmedik ama kamera yöntemı warmışş onunlada tüpler açık mı değil mı ontrol yapılırmışş
canım ben çektirmedim çünkü sorun eşim kaynaklıydı morfoloji ve sayı kesin tüp bebekti doktor zaman kaybı olmasın direk tüp bebek dedi ve çekmeden başladık yani sorun ne oda önemli bence yoksa herkesin tedavisi farklı ilerliyor sağlıklı cevap olmaz
Rahim filminde tüp ve rahim net görüntüleniyor, tüp önemli degil ama rahmin görüntüsü icin bile hsg çekilmeli,kalp şeklinde rahmi olanlara histeriskopi falan yapiyorlar bu da tüp bebek başarısını etkiliyor bence
canım ben olsam farklı bir merkezde yaptırırım.ha ama ordada tutmaz onu bilemem.biraz şans işi gibi..kızlar mrb,
ben daha önce 1 tüp denemem oldu bebek tuttu 2 aylıkken kap atışı duyulmadı ve alındı.. sizce bu merkezin başarılı olduğunu mu yoksa başarısız olduğnuu mu gösterir ona göre belki aynı merkezde yaptırmam.. yoksa bebekten kaynaklı bişeymi olmuştur ? bilginizi rica ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?