Ocak 2015 Tüp bebek yaptıracaklar !!

canım ben olsam farklı bir merkezde yaptırırım.ha ama ordada tutmaz onu bilemem.biraz şans işi gibi..
benimde aklımda başka bir merkez var ama işte dediğin gibi.. en iyi merkezde olmuyor ama en kıytrık merkezde oluyor şans kader işi... bende amerikan hastanesinde mart adetimle başlmayı düşünüyorum Allah izin verirse inşallah olur..

selamlar, tedavin hayirli olur insallah. ben gonal f 250 ile basladim. cuma kpntrolum var. ikinci ignemi bugun yaptim ama sislik hissediyorum .psikolojik mi bilmiyorum ama . onun haricinde de cumayi 4gozle bekliyorum cunku igneler sonrasi ilk kontrolum olacak ve yumurta gelismismi merak ediyorum

selam kızlar
bugun 7 tane yumurtam toplandı..yarın öglen gelişmeler için doktorum arayacak simdi dinleniyorum inşallah sorun olmaz
agrım falan yok dinleniyorum herkes için hayırlı sonuçlar olsun
Geçmis olsun canım inşallah bütün yumurtaların döllenir ve kaliteli kaliteli embiryoların olur tatlım

Kızlar kasım ayında 2 tane 5. Gun embriyosu ile negatif sonuç aldım. Negatif oldugundan sonuc ofis histereskopi yapıldi. Rahim içi temiz çıktı. Ben vakit kaybetmek de istemedim. 10 ocak cumartesi adetimle puregona başladım. 175'ti dunku kontrolle 150'ye düşürdük. Yarın yeniden kontrolüm var. Bunun yanısıra şimdilik sadece vitqmin ve folik asit kullanıyorum. Umaŕim bu kez başarı ile sonuçlanır. Bu kez süreç ilki kadar yorucu gelmedi. Rapor da çıkacak inşallah. Hepimiz için hayırlısı olsun.

A.s benimde ilk kontrol yarın demek aynı aralıklarda yapılıyor. Bakalım ne durumda yumuşlar. ben dün ilk defa kendim yaptım iğneyi ilk gün merkezde yaptılar zaten dün tam beceremedim bir iki damla boşa gitti. ilk gün bendede şişlik oldu bence normal.

Arkadaslar bugunilk ignlerimi vurundum Merional 75 gonal f 150 pazartesi kontrol ins.esimin sperm harekwtliligi az cikti ins.yeterince sayi olur opu gunu Allah rast getirsin hepimizin islerini ins.

Slam kizlar bende yeni geldim araniza.. 8 ocakta transferim oldu 8 yumurta toplandı 6si dollendi 4.gün de ikisi transfer edildi. İlk denememiz çok heyecanliyim 20 ocak test tarihim ama yerimde duramiyorum.goguslerim davul gibi oldu çok agriyor.sürekli beyaz akinti bi halsizlik uykusuzluk sonra bu duvak basması terleme hic bitmiyor. İnşallah Rabbim bekleyişleri mizi hayirla sonlandirir.

canım hadi bakalım Rabbim yardımcın olsun hayırlı bebisler versin inşallah ....

merhaba halide hanım bende gonolf 250 kullanıyorum bugün kontrole gittim ve 300 e çıktı dr senin tedavinde hayırlı olsun bakalım Rabbim hayırlı sonuçlandırsin inşallah ...

arkadaşlar merhaba benimde bugün iğnenin 3.günüydü ve gonolf 250 kullandim ve gonolf e2 im. 56 ydı.bugün dr a gittim kontrolüm vardı e2 im 127 olmuş gonolf ta 300 e çıktı ama bende okadar bi şişkinlik varki anlatamam.yumurta durumumda sağda 2solda 4 tanevar küçük yumurta da çok var dedi heriki taraftada.bakalım cumada gideceğim kontrole dr ne diyecek busefer ve merak ediyorum transferim zaman olacak.....

bende de durum nasil hic bilmiyorum..insallah iyidir.cuma ilk kontrolde cikar ortaya azicik da olsa. Allahim hayirli saglikli gizel ahlakli evlatlar versin imsallah. Kizlar sizlerin amh degeri kac? ve kac yumurtaniz olustu.onlari da yazin ki digerlerine de referans olsun

aynı gün transfer olmuşuz bende sonuç bekliyorum çok zor beklemek bende hiç bir değişiklik yok

[QUOTEst: 38876841, member: 240061"]aynı gün transfer olmuşuz bende sonuç bekliyorum çok zor beklemek bende hiç bir değişiklik yok[/QUOTE]
aynı gün transfer olmuşuz bende sonuç bekliyorum çok zor beklemek bende hiç bir değişiklik yok
Evet canim umarim hayırlısı olur hakkimizda benim belirtiler günden güne artıyor umarım ilk denemede tutar. Ben Konya medicine da yaptırdım canim sen nerde yaptırdın?

Canım merkezden merkeze değişiyor, benim doktorum 3 gün hiç kalkma yat otur dinlen dedi.. sıvı şeyler tüket, bol bol sebze meyve ye dedi. bende kabız olmamak için kayısı ve portakal yedim. 3 gün hiç kalkmadım, sonraki 2 günde kalktım ama bir iş yapmadım. sen ağır ve ani hareketlerden kaçın, doktorun verdiği ilaçları düzenli kullan, ve en önemlisi dua et canım, Rabbim ol derse olur. güzel haberlerini bekliyoruz.

canım AMH 1,10 du. 4 yumurta dediler başta, hatta 2 tanesi istenilen büyüklükte demişti doktor. nasıl ağlayıp üzülmüştüm, hiiç umudum yoktu, herkeste 20-30 yumurta toplanıyor, bende sadece 2 tane demiştim.sonra OPU da 6 yumurta çıkmış, 1 i bozuk, kalan 5 taneden 3 tanesi döllendi, ama 2 tanesi sağlamdı ve 1.kaliteydi ve 1 adet transfer sonuç pozitif, sayılara fazla takılma, sonuçta 1 yumurta ile oluyor, Allah yardımcın olsun.

bende de hiç değişiklik olmadı belirti olmadı, ayy o heyecanı biliyorum, beklemek gerçekten zor, bir an önce sonucu öğrenmek istiyorsun, ama ben dedim ki sabır sabır, demekki bende böyle sınanıyorum.. ne zaman sonuç alacaksınız?

Son düzenleme:
selam kızlar
bugun 7 tane yumurtam toplandı..yarın öglen gelişmeler için doktorum arayacak simdi dinleniyorum inşallah sorun olmaz
agrım falan yok dinleniyorum herkes için hayırlı sonuçlar olsun

Canım hadi inşallah, bekliyoruz haberlerini...

merhaba, benimde 3.transferim oldu. bugün 7.günüm bekleyiş çok zor gerçekten . 5.gün transferi yapıldı. sonuçlar olumlu oldukça umutlanıyor insan.

Az kalmış canım, doktor ne zaman istedi testi 10. gün mü? inşallah bebeğin seninledir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…