- 27 Ocak 2013
- 1.237
- 329
- 83
benimde aklımda başka bir merkez var ama işte dediğin gibi.. en iyi merkezde olmuyor ama en kıytrık merkezde oluyor şans kader işi... bende amerikan hastanesinde mart adetimle başlmayı düşünüyorum Allah izin verirse inşallah olur..canım ben olsam farklı bir merkezde yaptırırım.ha ama ordada tutmaz onu bilemem.biraz şans işi gibi..
selamlar, tedavin hayirli olur insallah. ben gonal f 250 ile basladim. cuma kpntrolum var. ikinci ignemi bugun yaptim ama sislik hissediyorum .psikolojik mi bilmiyorum ama . onun haricinde de cumayi 4gozle bekliyorum cunku igneler sonrasi ilk kontrolum olacak ve yumurta gelismismi merak ediyorumTedavin hayırlı olsun canım bende iki gün oldu başlayalı hangi iğne ve kaç dozla başladın acaba. Aynı dönemde başladığımız için takipte olalım birbirimizi.Ben gonalf 187,5 ile başladım yarın kontrolüm var.
Geçmis olsun canım inşallah bütün yumurtaların döllenir ve kaliteli kaliteli embiryoların olur tatlımselam kızlar
bugun 7 tane yumurtam toplandı..yarın öglen gelişmeler için doktorum arayacak simdi dinleniyorum inşallah sorun olmaz
agrım falan yok dinleniyorum herkes için hayırlı sonuçlar olsun
A.s benimde ilk kontrol yarın demek aynı aralıklarda yapılıyor. Bakalım ne durumda yumuşlar. ben dün ilk defa kendim yaptım iğneyi ilk gün merkezde yaptılar zaten dün tam beceremedim bir iki damla boşa gitti. ilk gün bendede şişlik oldu bence normal.selamlar, tedavin hayirli olur insallah. ben gonal f 250 ile basladim. cuma kpntrolum var. ikinci ignemi bugun yaptim ama sislik hissediyorum .psikolojik mi bilmiyorum ama . onun haricinde de cumayi 4gozle bekliyorum cunku igneler sonrasi ilk kontrolum olacak ve yumurta gelismismi merak ediyorum
Arkadaslar bugunilk ignlerimi vurundum Merional 75 gonal f 150 pazartesi kontrol ins.esimin sperm harekwtliligi az cikti ins.yeterince sayi olur opu gunuA.s benimde ilk kontrol yarın demek aynı aralıklarda yapılıyor. Bakalım ne durumda yumuşlar. ben dün ilk defa kendim yaptım iğneyi ilk gün merkezde yaptılar zaten dün tam beceremedim bir iki damla boşa gitti. ilk gün bendede şişlik oldu bence normal.
canım hadi bakalım Rabbim yardımcın olsun hayırlı bebisler versin inşallah ....Canım benimde sorun eşimde, sayı problemimiz vardı. Bende ufacık bir problem yoktu ama histerokopi oldum.
Rahmimde hiç bir sorun yoktu canım. İdrar, kan, hormon değerlerimde de aynı şekilde. Yine de histeroskopi ve çizme işlemi yapıldı. Rahim filminden daha kesin sonuç verdiği gibi aynı zamanda çizme işlemi şansıda arttırıyormuş. Bilginiz olsun yani hastaneler rahminde falan şekil bozukluğu olanlara yapmıyorlar. Tedavimde 112.5 doz kulandım gonal f düşünün artık düşük bir doz o kadar sorunsuzum ve tedavi boyunca hiç arttırılmadı. Çok şükür ki 14 yum toplandı. 10'u işlem gördü. 9'u döllendi. Embriyolarım blastosist oldu. Yarın 2 tane transferim var. Hepinizden dua bekliyorum. Gönlümüze göre olur inşallah canlar.
merhaba halide hanım bende gonolf 250 kullanıyorum bugün kontrole gittim ve 300 e çıktı dr senin tedavinde hayırlı olsun bakalım Rabbim hayırlı sonuçlandırsin inşallah ...selamlar, tedavin hayirli olur insallah. ben gonal f 250 ile basladim. cuma kpntrolum var. ikinci ignemi bugun yaptim ama sislik hissediyorum .psikolojik mi bilmiyorum ama . onun haricinde de cumayi 4gozle bekliyorum cunku igneler sonrasi ilk kontrolum olacak ve yumurta gelismismi merak ediyorum
aynı gün transfer olmuşuz bende sonuç bekliyorum çok zor beklemek bende hiç bir değişiklik yokSlam kizlar bende yeni geldim araniza.. 8 ocakta transferim oldu 8 yumurta toplandı 6si dollendi 4.gün de ikisi transfer edildi. İlk denememiz çok heyecanliyim 20 ocak test tarihim ama yerimde duramiyorum.goguslerim davul gibi oldu çok agriyor.sürekli beyaz akinti bi halsizlik uykusuzluk sonra bu duvak basması terleme hic bitmiyor. İnşallah Rabbim bekleyişleri mizi hayirla sonlandirir.
Evet canim umarim hayırlısı olur hakkimizda benim belirtiler günden güne artıyor umarım ilk denemede tutar. Ben Konya medicine da yaptırdım canim sen nerde yaptırdın?aynı gün transfer olmuşuz bende sonuç bekliyorum çok zor beklemek bende hiç bir değişiklik yok
Pekı acaba burda tutan arkadaslar varmı ben onu merak edıyorum nolur sesımızı duyun transferden sonra teste kadar neler yaptınız nelerden sakındınız yedıgınız ıctıgınız aaa sunu kesınlıkle yememelısın dedıgınız seyler varmıkafamda deli sorular yardım bekliyorum
bende de durum nasil hic bilmiyorum..insallah iyidir.cuma ilk kontrolde cikar ortaya azicik da olsa. Allahim hayirli saglikli gizel ahlakli evlatlar versin imsallah. Kizlar sizlerin amh degeri kac? ve kac yumurtaniz olustu.onlari da yazin ki digerlerine de referans olsun
aynı gün transfer olmuşuz bende sonuç bekliyorum çok zor beklemek bende hiç bir değişiklik yok
selam kızlar
bugun 7 tane yumurtam toplandı..yarın öglen gelişmeler için doktorum arayacak simdi dinleniyorum inşallah sorun olmaz
agrım falan yok dinleniyorum herkes için hayırlı sonuçlar olsun
merhaba, benimde 3.transferim oldu. bugün 7.günüm bekleyiş çok zor gerçekten . 5.gün transferi yapıldı. sonuçlar olumlu oldukça umutlanıyor insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?