canm yardımcı olrsan dua ederm sana..ben önmzdekı ay tedavi olacam . tüp bebek tedavisi sırasında doktor rahım fılmı çekmeye zaman bulur mu yani..emriyoyu rahmıme yollamadan önce???Adetin 8 9 10 11. Günü çekiliyor bu film canım adetin kaçıncı günü bugün ?
öyle tabi canım hayırlısı olsun bizim de 2,5 yıl oldu ben 31 eşim 37 yaşnda zman geçiyor çevremde arkadaşlarımın bebeklerini görükçe üzülüyorum...Evet canım rabbim bilir en iyisini en doğru zamanı İnşallah zamanı gelmiştir canım artık 4 yıl oldu çok şeylerden geçtik rabbim hakkımızda hayırlı neyse onu versin
Canım ne demek olurum tabii... dediğin şekilde kesinlikle olmaz rahim filmi ilaçlı çekilen birşey embiryo ya zarar verir... rahim filmi çekildiği ay o ay korunma oluyur zaten ilaç olduğu için allah korusun hamilelik olursa sağlıklı gebelik olmaz ondan ilk önce rahim filmi bir ay sonra tüp bebek olur... senin doktor rahim filmi sormadı mıcanm yardımcı olrsan dua ederm sana..ben önmzdekı ay tedavi olacam . tüp bebek tedavisi sırasında doktor rahım fılmı çekmeye zaman bulur mu yani..emriyoyu rahmıme yollamadan önce???
Benimde çevremde herkes hamile bir tek ben hamile Değilim tüp bebek yaptık o bile tutmadı psikolojim çok bozuktu tekrar tedaviye başlayacağım için yeniden umut doğdu işte ne yaparsın umut dünyasıöyle tabi canım hayırlısı olsun bizim de 2,5 yıl oldu ben 31 eşim 37 yaşnda zman geçiyor çevremde arkadaşlarımın bebeklerini görükçe üzülüyorum...
Benimde çevremde herkes hamile bir tek ben hamile Değilim tüp bebek yaptık o bile tutmadı psikolojim çok bozuktu tekrar tedaviye başlayacağım için yeniden umut doğdu işte ne yaparsın umut dünyası
gerekli değil diolarCanım ne demek olurum tabii... dediğin şekilde kesinlikle olmaz rahim filmi ilaçlı çekilen birşey embiryo ya zarar verir... rahim filmi çekildiği ay o ay korunma oluyur zaten ilaç olduğu için allah korusun hamilelik olursa sağlıklı gebelik olmaz ondan ilk önce rahim filmi bir ay sonra tüp bebek olur... senin doktor rahim filmi sormadı mı
tabi canım umudunu yitirme inşallah bukez olacak :)Benimde çevremde herkes hamile bir tek ben hamile Değilim tüp bebek yaptık o bile tutmadı psikolojim çok bozuktu tekrar tedaviye başlayacağım için yeniden umut doğdu işte ne yaparsın umut dünyası
Canım o zaman çektirme zaten tüp bebekte tüpleri aşıp transfer olduğu için kimi doktor gerek görmüyor ama emin olmak için ve tedavinin gidişatı için rahim filmi önemli bence... adetin fazla geçmedi ise çektir rahim filmi zaten gelecek ay tedaviye başlıyorum dedin kafan rahat olurgerekli değil diolar
canm ben şırnakta yaşıorm burada doktor yok ayrıca adetım geçeli çoook olduCanım o zaman çektirme zaten tüp bebekte tüpleri aşıp transfer olduğu için kimi doktor gerek görmüyor ama emin olmak için ve tedavinin gidişatı için rahim filmi önemli bence... adetin fazla geçmedi ise çektir rahim filmi zaten gelecek ay tedaviye başlıyorum dedin kafan rahat olur
O zaman doktoruna itibar et tatlım madem adetin geçti... Özel de mi devlette mi tedaviye başlayacaksıncanm ben şırnakta yaşıorm burada doktor yok ayrıca adetım geçeli çoook oldu
özel hastahane tatlımmO zaman doktoruna itibar et tatlım madem adetin geçti... Özel de mi devlette mi tedaviye başlayacaksın
canm tüp bebek tecrübesi olanlar yardım etsin ltfen......rahım fılmı çektınız miiitabi canım umudunu yitirme inşallah bukez olacak :)
Bnm 5. Gun embriyosu ama dr um 15 gun sonraya werdi test tarihimi bahcecinin politikasi bu 15 te cagiriolar. Ins olumlu olur bu basliktaki hepimizjn sonucuInşallah 12 gün sonra güzel haberlerini alırız canım... benimde ikinci denemem olacak dört gözle tedaviye başlamayı bekliyorum
Olsun canım geç olsun sonu güzel olsun bekleyemem 15 gün dersen olmadı idrar testi yaparsınBnm 5. Gun embriyosu ama dr um 15 gun sonraya werdi test tarihimi bahcecinin politikasi bu 15 te cagiriolar. Ins olumlu olur bu basliktaki hepimizjn sonucu
Ilkinde 7. Gun idrar yaptim negatfti kani da baska hastanede werdim erkn beklemedim okdr 12. Gun gittim kan wermeye negatf cikti bu sefer yaptrmicm cnm disarda ki idrarda asla yapmicm bekliycm dr a gitmeyi zaten okdr cesaretli deilim artik :)Olsun canım geç olsun sonu güzel olsun bekleyemem 15 gün dersen olmadı idrar testi yaparsınya da başka hastanede kan verirsin
nm tüp bebek tecrübesi olanlar yardım etsin ltfen......rahım fılmı çektınız miiiBnm 5. Gun embriyosu ama dr um 15 gun sonraya werdi test tarihimi bahcecinin politikasi bu 15 te cagiriolar. Ins olumlu olur bu basliktaki hepimizjn sonucu
ben cektırdım canım sorunu soyle cevaplım canımnm tüp bebek tecrübesi olanlar yardım etsin ltfen......rahım fılmı çektınız miii
canm yardımcı olrsan dua ederm sana..ben önmzdekı ay tedavi olacam . tüp bebek tedavisi sırasında doktor rahım fılmı çekmeye zaman bulur mu yani..emriyoyu rahmıme yollamadan önce???ben cektırdım canım sorunu soyle cevaplım canım
merkeze gore degısır tatlım hermerkezde cekılıyormu bılgım yok mısal su an adetın bıttıyse gıt cektır tedavıye baslayıncada elınde gotur sonucunu veya merkezdekı doktoruna sor canım dekı rahım fılmı cekıyormusunuz dıye tub bebek tedavısı sırasında cekecegını ben pek sanmıyorum bıtenem yumuslara zarar verılmemesı ıcın rahımde bı sıkıntı olmasın dıye tedavı sırasında cekmezler bence zaten hanı opu olucan rahım ıster ıstemez bır ıslem gormus olucak benım dusuncem bu yonde ben 9 ay once cektrımıstım fılmı kısye gore degısır ama mısal benim kanamam 1 hafta surdu bence tedavıye başlamadan cektır bıtanemcanm yardımcı olrsan dua ederm sana..ben önmzdekı ay tedavi olacam . tüp bebek tedavisi sırasında doktor rahım fılmı çekmeye zaman bulur mu yani..emriyoyu rahmıme yollamadan önce???
aminnn canım inşallah hepimiz hayırlısıyla hepimizin buradan birbirimize güzel. sevinçli haberler verelim inşallahhhh....hadi hayirli olsun canim… guzel haberlerini bekliyoruzzzzzzz insaALLAH.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?