Ocak 2015 Tüp bebek yaptıracaklar !!

2. cizgi silikte olsa hamile olma ihtimalin çok yüksek.. aynı şekilde benimde silik çıktıgında hamileydim benimki dış gebelik oldugu için sonlandırılmıstı. umarım senin herşey yolunda olur

Üzüldüm canım, bu süreçte bir sürü sınavdan geçiyoruz, sabır demekten başka yapabileceğimiz bişey yok. benim sonucumda ne olursa olsun umut her zaman vardır. dış gebelik olduğu nasıl anlaşıldı?

kan degerlerim yüksek çıkıyordu ama kese görünmüyordu birkaç gün arayla kan tahlili istedi doktorum. her defasında daha yüksekti degerler hamilelik dvm ediyor ama bebek rahimde değil dedi. tüplerde kalmıs orda 2 aylık oldu büyümesiyle tüpü parçalamıs ameliyetla alındı tüp ve bebek.. simdi tüp bebek tedavisindeyim hakkımızda hayırlısı olsun

Kızlar bugün cetrotide vurdular hastanede yumlar çatlamasın diye. Bu akşam saat tam 21:00'da yumlar çatlasın diye bir ilaç vurulcam. Birde lavman yapıcakmışım cuma akşamı yatmadan önce. Cts 08:00'de yumlar toplanıcak. Bir de dostinex içiyorum.

hayırlı olsun tedavin canım Ankara da nerede tedavi görüyorsun?

çok saol canım Jineklinik doktorum Hakan TURAN harika bir insan kendisi bu arada biraz önce aradı 2 tanesi döllenmiş sağlıklı devam ederse cumartesi transver olacak umarım herşey yolunda gider

Hadi bakalım inşallah güzel sonuca yaklaşıyorsun... Bebişlerinle uyumana 2 gece kaldı ne güzel...

Canım inşallah hamilesindir arkadaşların dediği gibi sanmıyorum ilaçlardan olsun bence sen yine de bekle net sonucu alana kadar Allahım umudunu kırmasın hayır haberlerini alalım inş.

kizlar merhaba 3. gun embriyo transferim yqpildi 10 hucreli 2.kalite denildi tecrubeli arkadaslar nasil sizce
A akimel kiz benden once olmuşsun transfer hani ayni gun olacaktik
transferin hayirli olsun canim simsiki tutunsunlar bebeisin inşallah ,kac tane transfer edildi?

Canim neden boyle aci cektiriyorsun kendine bosu bosuna? olumlu ol biraz. dagit kafani. cok dusunmemeye calis. bu da bizim imtihanimiz canim. rabbim bizim dualarimizi duymak istiyor. bizim sesimizi duymak istiyor. biz Rabbimin sevdigi kullariyiz bunu unutma sakin. eger isyan etmeden ve duamizda israrci kalarak ayakta durursak insaAllah anlimiz ak bu sinavdan cikariz. bak hepimiz ayni durumdayiz ve ayni seyleri dusunuyoruz ama unutma ki bu isin basinda moral geliyor. bebegine kavusmak istiyorsan umudunu kaybetme ve dik dur…..

MasaAllah cok cok guzel yazmissin arkadasim. boyle umut dolu yazilar okuyunca cok seviniyorum. moral cok onemli cunku. iste bizim boyle yazilara ihtiyacimiz var. arkadaslar MUTSUZLUK VE UMUTSUZLUK cumleler iceren mesajlari hic okumayin. pozitif olunnnnnnnn LUTFENNNNNNN...

KIZLAR DOKTORUM LUCRİN DİYE BİR İĞNE YAZDI ONU 28 OCAKTA
GÖBEKTEN YAPACAM ADET GÖRÜNCE DİĞER İLAÇLAR YAZILACAK ŞUBATTA TRANSFERİM OLACAK BU AY DEĞİL YANİ

KIZLAR DOKTORUM LUCRİN DİYE BİR İĞNE YAZDI ONU 28 OCAKTA
GÖBEKTEN YAPACAM ADET GÖRÜNCE DİĞER İLAÇLAR YAZILACAK ŞUBATTA TRANSFERİM OLACAK BU AY DEĞİL YANİ
benimde şubat yada mart olacak sanırım canım.mecburen napalım.beklemeyide öğrendik.imtihannnnnnnn

canim ne oldu kan test yaptirdin mi? guzel haberlerini bekliyoruz insaAllah

günaydın arkadaşlar yarın transverim olacak bebişlerimle yarın buluşuyorum heycanlıyım ama asla endişe etmiyorum negatif dalgalar yaymak istemiyorum güzel düşünün pozitif algılayın vücudunuzun onları kabul etmeye hazır olduğunu kendinize telkin edin ,kendinize ve bebeğinize güvenin , vücudunuz onu yaşatmak o da hayata tutunmak için elinden geleni yapacaktır unutmayın sağlıklı her bebek size sıkı sıkı bağlanır eğer tutunamadıysa bu sizin suçunuz deil moraliniz ve sabrınız bol olsun herkese bol şans diliyorum Allah herkesin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…