• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2015 Tüp bebek yaptıracaklar !!

hayırlı olsun tedavin canım seni ekim kasım topiğinden hatırlıyorum. inşallah bu sefer güler yüzün. ben de 15 aralık adetim ile dondurulmuş tedavisine başladım geçen cuma transferim olacaktı ama rabbim o heyecanı bile yaşatmadı sağlıklı çözünmedi embriyolarım. şimdi ankarada merkez araştıracam bu aya yetişir mi bilmiyorum ama olmazsa şubatta yeniden denicem şansımı
dnzderya dnzderya canim senin su an kotu hissetmen cok normal,Rabbimin istediği oluo ,elimizden bisi gelmio canim bizler aciz kullariz,inaniorum ki senin de pozitif haberlerini alicaz inşallah ...bundada vardir bir hayir diyerek saglikli hayirli evlatlar nasip etsin Allah im hepimize ....

kizlar on dakika once opu bitti yeni uyandim cok az adet sancisi gibi aci var agri kesici yaptilar. hic korkulacak birsey degil dua edelim birbirimize
geçmiş olsun canım hayırlı sağlıklı embriyoların olsun sıkı sıkı tutunsunlar inşallahh

Merhaba arkadaslar uzun aradan sonra tekrar geldim bu arada şifremi unutmusum mailden kolayca geri aldım tabi :) 2009 yılında üye olmusum o zamandan beri hala bebek istiyorum bu arada 2 düşük ve bir dış gebelik geçirdim dış gebelikten dolayı tüpümün birini aldılar tek tüpümde kapalı oldugu için tüp bebeğe karar verdik dün iğnelere başladık sigarayı bıraktım inşallah olumlu sonuç alırız Alllahın izniyle ...

Merhaba arkadaslar uzun aradan sonra tekrar geldim bu arada şifremi unutmusum mailden kolayca geri aldım tabi :) 2009 yılında üye olmusum o zamandan beri hala bebek istiyorum bu arada 2 düşük ve bir dış gebelik geçirdim dış gebelikten dolayı tüpümün birini aldılar tek tüpümde kapalı oldugu için tüp bebeğe karar verdik dün iğnelere başladık sigarayı bıraktım inşallah olumlu sonuç alırız Alllahın izniyle ...
hoş geldin hayırlı olsun tedavin rabbim güldürsün yüzünü, güldürsün yüzümüzü inşallah

amin cümlemizin benim merkezim memorial dı. adına güvenmiştim ama içi fos çıktı. ilk tecrübemdi. başka bir merkezle kıyaslayınca daha çok belli olur ama insan kendi kendine tecrübe ettikçe de hatalarını görüyor. düşündükçe sinir oluyorum bazı şeyleri. tabi kısmetten ötesi yok ama bazen de deneme tahtası muamelesi gördüğümü hissediyorum. en azından ilkinde yaşadığım tereddütleri ikinci doktorumla daha bilinçli paylaşacam. hepimiz için hayırlısı olsun
canim hangi memorial???

canim5tane toplandi mLesef az doktor daha cok goruyordu niye sayi az dedim bos cikan oldu dedi yeterli bu kaliteli olsun takma kafana dedi yarin arayacaklar bakLim hayirla olumlu sonuc duyarim insallah
Evet canım kesin sayı opu da belli oluyor benim de ilk tüp bebek denemem de 17 saydı doktor 12 yum toplandı 8 yumurta içi dolu çıktı bir tane kaliteli embiryo oldun olsun yeter canım... inşallah hepsi döllenir...

kizlar on dakika once opu bitti yeni uyandim cok az adet sancisi gibi aci var agri kesici yaptilar. hic korkulacak birsey degil dua edelim birbirimize

hadi geçmiş olsun tatlim ,inşallah kaliteli yumoslarin olur :KK76:

hosgeldin canim ins 2015 te alirsin bebeğini kucagina, tedavin hayirli olsun
teşekkür ederim. ikinci denemem olucak. hadi hayırlısı az kalmış senin . gerçi bundan sonrası zor bekleme süreci en zor olanı
5 gun var ama heran aklimda zaman da gecmio oyle olunca, gerçi 4. denemem ama cok sabirsizlaniorum Rabbim hayirlica hamiş haberlerimizi vermeyi nasip eder inşallah
canim5tane toplandi mLesef az doktor daha cok goruyordu niye sayi az dedim bos cikan oldu dedi yeterli bu kaliteli olsun takma kafana dedi yarin arayacaklar bakLim hayirla olumlu sonuc duyarim insallah

az olmasina takılma tatlim kaliteli olsunlar bölünmeleri güzel olsun insallah

seruvenım bugun başladı kızlar merkezın tedavıye baslarken yapılması ıstenen testlerı yaptırdım... sabah berı ohastane bu hastane dolasıyorum yenı geldım eve kımı 3 gun sonra cıkar sonuclar kımı 2 sonra dedı sonunda bıyer bulduk yaptırdık yarın sabaha cıkacak sonuclar testlereın hepsıne fıyat olarak bırı 255 bırı 240 bırı 280 dedı yaptırdıgım yerde 185 yaptırdım nasıl olur anlamıyorumkı tıcaret olmus artık heryerde aynı fıyat olması gerekırken aradlarındakı fıyat farkına bakın ve yarın tedavıye baslıycam allahım yardım etsın sankı daha baslamadan pes ettım yarabbım hepımızın yuzunu guldursun

:) aynen valla kafayı yıcem şırnakta öğretmenlık yapıorm ..doktor yok burada mecburrr yapacam memlekette
canım soylersen yaparlar de vakıt kaybetmek ıstemıyorum oyuzden aşılama yaptırmk ıstıyorum de bu doktorun degıl senın kararın onemlı canım ınsallah gonlunce bı doktor bulursun

seruvenım bugun başladı kızlar merkezın tedavıye baslarken yapılması ıstenen testlerı yaptırdım... sabah berı ohastane bu hastane dolasıyorum yenı geldım eve kımı 3 gun sonra cıkar sonuclar kımı 2 sonra dedı sonunda bıyer bulduk yaptırdık yarın sabaha cıkacak sonuclar testlereın hepsıne fıyat olarak bırı 255 bırı 240 bırı 280 dedı yaptırdıgım yerde 185 yaptırdım nasıl olur anlamıyorumkı tıcaret olmus artık heryerde aynı fıyat olması gerekırken aradlarındakı fıyat farkına bakın ve yarın tedavıye baslıycam allahım yardım etsın sankı daha baslamadan pes ettım yarabbım hepımızın yuzunu guldursun
Sonunda geldi o gün Canım ne güzel hayırlısı ile bende başlasam artık... evet tatlım el mecbur olunca ticaret falan filan mecbur yaptırıyoruz:( inşallah sonunda bebeklerimize kavuşuruz herşey geride kalır :KK73:

Kızlar merhaba..aralıktaki negatif sonuctan sonra ocak adetimde Allah izin verirse rahimime bakılacak tutunamama sorunu araştırılcak aranızda yaptıran varmı nasıl bişey narkozlu oluyrmuş..inşallah sorun çıkmaz.şubatta yaptırabilirz inşallah tabii maddi yönüde düşündürmüyr değil o_O

Merhaba kızlar bende ocak ayında transfer olucam kısmetse.
dondurulmuş embriyo transferi olucak.
bugüm estrofeme başladım 13.günü kontrol verdi .
bakalım hayırlısı kızlar..
canım bi şey sorucam ilk başlangıçta sadece estrofemle başladın dimi.. ben de aynı dondurulmuş embriyo transferi.. bende 7 gündür sadece o ilacı kullanıyorum daha 6 gün kullanıcam.. süreç biraz uzun geldi çok ilaç kullanmaya alışık olunca az geldi ilaç..

Kızlar merhaba..aralıktaki negatif sonuctan sonra ocak adetimde Allah izin verirse rahimime bakılacak tutunamama sorunu araştırılcak aranızda yaptıran varmı nasıl bişey narkozlu oluyrmuş..inşallah sorun çıkmaz.şubatta yaptırabilirz inşallah tabii maddi yönüde düşündürmüyr değil o_O
benimde ilk tüp bebek tedavim olmadı düşükle sonuçlandı.. dondurulmuşlarla deniycez başladık tedaviye ama doktorum düşük nedenini araştırmada.. senin nasıl bi araştırma olucak paylaşır mısın lütfen..

Back