• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2015 Tüp bebek yaptıracaklar !!

Olur canım ederler benim gittiğim bi doktorum vardı bana dedi ki aslında süre uzatmak en garantilisi tüp bebek demişti bana
ALLAH RAZI OLSUN CANM YA İSTEDİĞİM CVP DA BUYDU...gidemiorm buralarda doktor yok..memlekete gdecem 15 tatıle sığdrmaya çalısacam gerekırse rapor alacam ama aşılama olmam lazım yoksa psııkolojm bozulacak..kabul ederler demı doktor

vede şu yazıyı okudum demın ınternette..........Sayılara yani başarı oranlarına gelecek olursak yumurtlama tedavisinde her bir seferinde % 6 iken aşılama yöntemibu oran%15’dir.

vede şu yazıyı okudum demın ınternette..........Sayılara yani başarı oranlarına gelecek olursak yumurtlama tedavisinde her bir seferinde % 6 iken aşılama yöntemibu oran%15’dir.
bende haplarla klomen ve iğne yerine direk aşılama olmazsa tüp bebek oyalanmak istemiyorum

Canım Ben acıbademi düşünüyorum senin hangisi
ben memorial da devam ediyorum muayene esnsinda cok sikiyorum kendimi o yuzden bayan doktor tercih ettim insallah sonuc guzel olr bende yozgattayim git gel yaptik kayseriye sukur artik sona yaklastik hemen gecti zaman yarin opu sonra transfer insallah sonra bebegim benimle olur sanada simdiden kolayliklar

ben memorial da devam ediyorum muayene esnsinda cok sikiyorum kendimi o yuzden bayan doktor tercih ettim insallah sonuc guzel olr bende yohzgattayim git gel yaptik kayseriye sukur artik sona yaklastik hemen gecti zaman yarin opu sonra transfer insallah sonra bebegim benimle olur sanada simdiden kolayliklar
Aa Yozgattamsn bende ordaydım 2 yıldır bu yaz tokata taşındık..canım memorialde fiyat nekadar

kızlar aşılama süreciniz nasıldı
Canım Ben eylülde yaptırdım çok basit bir işlem ama tutmadı benim yumurtalar ilaçla büyütlp çatlatma iğnesi olup 36 saat sonra eşinden alınan sperm sana enjekte ediliyor

Canım Ben eylülde yaptırdım çok basit bir işlem ama tutmadı benim yumurtalar ilaçla büyütlp çatlatma iğnesi olup 36 saat sonra eşinden alınan sperm sana enjekte ediliyor
peki tatlım ben aşılama olmak ıstıorm deyınce doktorlar hemen yaparmı...klomen ve çatlatma iğnesi yerine aşılamayı tercih et dio arkadaslar bana...

Canım ne kadar kafanı dağıtırsan o kadar olumlu gelişir herşey sinemaya git alışveriş yap en kötüsü müzik dinle doktorun nasıl moral desteği güler yüzü nasıl ondan mı bu kadar gerginsin acaba
Doktorum çok tatlı güleryüzlü ama ben iyi değilim. İlk denemem inş tutar. Çalışıyorum yarın işe başlayacağım zaten.

peki tatlım ben aşılama olmak ıstıorm deyınce doktorlar hemen yaparmı...klomen ve çatlatma iğnesi yerine aşılamayı tercih et dio arkadaslar bana...
Yaparlar Canım vakit kaybetmek istemiyorum dersin:)

:) aynen valla kafayı yıcem şırnakta öğretmenlık yapıorm ..doktor yok burada mecburrr yapacam memlekette
anlıyorum Canım 15 tatilde halletmk istiyorsun bende öğretmenim 15 tatilde tedaviye başlıycaz okul açılmasına sarkacak kayseri yakın diye orayı tercih ettik

anlıyorum Canım 15 tatilde halletmk istiyorsun bende öğretmenim 15 tatilde tedaviye başlıycaz okul açılmasına sarkacak kayseri yakın diye orayı tercih ettik
buradakılerde yok aşılamayı hemen yapmaz dedıler de o kadar çok uzuldum kiiii:(

Back