• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2015 Tüp bebek yaptıracaklar !!

asilama kadar gereksiz bi islem yok. ozwllikle de erkek kaynakli infertilitede bi ise yaramiyor. asilama duzenli iliski olmayan saglikli ciftlerde ise yarar ama sorun varsa i ihhhh.boosuna zaman kaybi. 3 asilama gecirmis biri olarak diyoum.sahsi kanaatum bu yonde

asilama kadar gereksiz bi islem yok. ozwllikle de erkek kaynakli infertilitede bi ise yaramiyor. asilama duzenli iliski olmayan saglikli ciftlerde ise yarar ama sorun varsa i ihhhh.boosuna zaman kaybi. 3 asilama gecirmis biri olarak diyoum.sahsi kanaatum bu yonde
A HABERİ AÇIN İBRAHIM SARAÇOĞLU ANLATIOR

ALLAH RAZI OLSUN CANM YA İSTEDİĞİM CVP DA BUYDU...gidemiorm buralarda doktor yok..memlekete gdecem 15 tatıle sığdrmaya çalısacam gerekırse rapor alacam ama aşılama olmam lazım yoksa psııkolojm bozulacak..kabul ederler demı doktor[/QEstağfurullah canım ne demek ecmain cümlemizden kabul ederler neden etmesinler mesela bizim buralarda da doktor yok il dışında doktora gittiğimde direk tüp bebek istiyorum demiştim benim takibimi yapacak bulunduğum ilde doktor yok klomen vs ile uğraşmamam dedim kabul etti ama başlamadım Ankara'ya Aygül hocaya karar verdim o yüzden bu tarihe kadar bekledim sen rahat ol hangisi mantıklı geliyorsa onu yap canım:KK60:

Doktorum çok tatlı güleryüzlü ama ben iyi değilim. İlk denemem inş tutar. Çalışıyorum yarın işe başlayacağım zaten.
Canım benim de ilk denemem yaşımda genç 90 doğumluyum ne güzel işte doktorun da çok iyimiş Allah hayır haberini almayı nasip etsin canım

Canım benim de ilk denemem yaşımda genç 90 doğumluyum ne güzel işte doktorun da çok iyimiş Allah hayır haberini almayı nasip etsin canım

Ah canım benim daha ne kadar gençsin ne güzel ben 82 doğumluyum. Bende senin güzel haberlerini bekliyorum

merhaba arkadaşlar benimde 2 ocakta dondurulmuş embriyo konuldu bu embriyo 3. gün dondurulmuştu . Çünkü progestoron hormonum yüksek çıktı ve transfer ertelendi. 12 hücreli transfer edildi buüun 3. günüm inşallah tutar içimde tutmadı diye bir his var. bu günler nasıl geçecek bilmiyorum

merhaba arkadaşlar benimde 2 ocakta dondurulmuş embriyo konuldu bu embriyo 3. gün dondurulmuştu . Çünkü progestoron hormonum yüksek çıktı ve transfer ertelendi. 12 hücreli transfer edildi buüun 3. günüm inşallah tutar içimde tutmadı diye bir his var. bu günler nasıl geçecek bilmiyorum
transferin hayirli olsun canim 3. gun embriyosu 12 hücreli oluo mu?moralini yüksek tut canim tutar Allahin izniyle ,tedavinin en sikici yani beklemek ....RAbbim hakkind a hayirlisini nasip etsin insallah

Merhaba kızlar bende ocak ayında transfer olucam kısmetse.
dondurulmuş embriyo transferi olucak.
bugüm estrofeme başladım 13.günü kontrol verdi .
bakalım hayırlısı kızlar..

hakkında hayirlisi olsun canim kacinci denemen?benimde 10 ocakta transsferim var Allah nasip ederse

hayırlı olsun tedavin canım seni ekim kasım topiğinden hatırlıyorum. inşallah bu sefer güler yüzün. ben de 15 aralık adetim ile dondurulmuş tedavisine başladım geçen cuma transferim olacaktı ama rabbim o heyecanı bile yaşatmadı sağlıklı çözünmedi embriyolarım. şimdi ankarada merkez araştıracam bu aya yetişir mi bilmiyorum ama olmazsa şubatta yeniden denicem şansımı

hayırlı olsun tedavin canım seni ekim kasım topiğinden hatırlıyorum. inşallah bu sefer güler yüzün. ben de 15 aralık adetim ile dondurulmuş tedavisine başladım geçen cuma transferim olacaktı ama rabbim o heyecanı bile yaşatmadı sağlıklı çözünmedi embriyolarım. şimdi ankarada merkez araştıracam bu aya yetişir mi bilmiyorum ama olmazsa şubatta yeniden denicem şansımı

teşekkür ederim cnm. evet kasım ayında iğneleri kullanmaya başladım opu oldu. aralıktada histeroskopi oldum. sen hangi merkezde denemiştin ? Rabbim gönlüne göre bir merkez bulabilmeyi hayırlı bir tedavi geçirmeyi nasip etsin aminn

teşekkür ederim cnm. evet kasım ayında iğneleri kullanmaya başladım opu oldu. aralıktada histeroskopi oldum. sen hangi merkezde denemiştin ? Rabbim gönlüne göre bir merkez bulabilmeyi hayırlı bir tedavi geçirmeyi nasip etsin aminn
amin cümlemizin benim merkezim memorial dı. adına güvenmiştim ama içi fos çıktı. ilk tecrübemdi. başka bir merkezle kıyaslayınca daha çok belli olur ama insan kendi kendine tecrübe ettikçe de hatalarını görüyor. düşündükçe sinir oluyorum bazı şeyleri. tabi kısmetten ötesi yok ama bazen de deneme tahtası muamelesi gördüğümü hissediyorum. en azından ilkinde yaşadığım tereddütleri ikinci doktorumla daha bilinçli paylaşacam. hepimiz için hayırlısı olsun

Günaydın kızlar hastaneden çıktım yoldan yazıyorum. E2 verdim. Arıcaklar ilaç dozumu belirlicez yine. 15 yum falan var daha da artabilirmiş. Cetrotide her gün artık yumları baskılıcaz. Çarşamba kontrol, cuma sanıyorum yumlar toplanacakmış. Çok mutluyum endorfin salgılıyor şuan vücudum bissürü. :)

Günaydın kızlar hastaneden çıktım yoldan yazıyorum. E2 verdim. Arıcaklar ilaç dozumu belirlicez yine. 15 yum falan var daha da artabilirmiş. Cetrotide her gün artık yumları baskılıcaz. Çarşamba kontrol, cuma sanıyorum yumlar toplanacakmış. Çok mutluyum endorfin salgılıyor şuan vücudum bissürü. :)
masllah canim cok pozitifsin ,yumoslarinda cok güzel ,Rabbim gonlunun muradına kavuştursun cümleyle beraber insssallahh

Back