• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2015 Tüp bebek yaptıracaklar !!

evet canım vajinal jel zaten vajinanın içine doğru sıkıyorsun ama kolay bir işlem için rahat olsun jeli sıkıp yarım saat yürü dedi doktor o şekilde yapıyorum sabah aynı saatte kullanmak gerekiyormuş birde iki antibiyotik aldım onları kullanıyorum senin de az kalmış sona yaklaşmışsın hakkında hayırlısı olsun pozitif almak nasip olsun inşallah

İnşallah canım sağol ben zaten şuan fitil kullanıyorum her akşam yatmadan önce koy dedi doktorum. Her gece fitil yerleştiriyorum bayağı derine iktirmem gerekiyor ondan daha zor değildir eminim. Az kaldı hayırlısıyla hepimiz pozitifi görürüz inşallah.

günaydın kızlar uyku tutmadı beni bugün yum. hakkında bilgi verecekler zaten az yumurta toplandı nasıl döllenecekler diye düşünmekten uykum kaçtı :) bu arada jel kullanıyor musunuz arkadaşlar ben jel kullanmaya başladım transferden sonra iki kez kullanacakmışım inşallah Rabbim hayırlısıyla tutunmasını sağlar perşembe transfer günüm

Canım merak etme kalbini ferah tut bende yumurta sorunu olmadığı halde sadece 4 yumurta oluşup 2 si büyümüştü ilk zaman, sonra bu rakamlar değişti, bir yumurta yeter döllenme için. inşallah sonuç alırsın.

Canım merak etme kalbini ferah tut bende yumurta sorunu olmadığı halde sadece 4 yumurta oluşup 2 si büyümüştü ilk zaman, sonra bu rakamlar değişti, bir yumurta yeter döllenme için. inşallah sonuç alırsın.
alyam 16 canım seni hatırladım sende durum nasıl nasıl gidiyor tedavi

en çok da ondan korkuyorum.. transfere hamileliğe o kadar hazırladım ki kendimi sil baştan zor olucak olursa.. sana da çok geçmiş olsun çok üzüldüm rabbim güç kuvvet versin bir sonraki denemeye.. senin sorun neydi canım..
korkma dua et herkesin başına gelecek diye bişey yok ben normalde de şanssız bi insanım 3 dondurulmuşum vardı 3 ü de ölmüş. hayırlısı böyleymiş. inşallah senin yüzün gülecek. benim eşimde morfoloji ve sayı azlığı var canım.

Günaydın kızlar... tedaviye başlayanlara bol bol yumurta dilerim :KK48: opu işlemi olanlara birinci kalite embiryo, sonuç bekleyenlere de ikiz bebek:KK73: haberleri almayı temenni ederim:KK36:

Ay ben tek istiyorum tek isteyenlere tek nasip etsin allahım diye de dua et.:KK48:

korkma dua et herkesin başına gelecek diye bişey yok ben normalde de şanssız bi insanım 3 dondurulmuşum vardı 3 ü de ölmüş. hayırlısı böyleymiş. inşallah senin yüzün gülecek. benim eşimde morfoloji ve sayı azlığı var canım.
yok şanssız bi insanım deme.. biz bilemiyoruz ki bazen hangisi şer hangisi hayırlı.. hayırlısı olur inş. hepimiz için.. bizde de aynı problem var.. doktor çok umutlu konuştu ama en azından bayanda bi şey yok o şansı artırır dedi bakalım inş.

Çok güzel bir dua bu allahım gönlümüzden geçeni versin hepimize, sağlıklı gebelikler, sağlıklı doğumlar ve sağlıklı bebeklerimiz olsun.
Amin amin canım... rabbim eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı bebekler versin. Bende hayırlısı ile başlasam bian önce

2 güncük kalmış bekle bence.. ben idrar testi yapmıştım negatifti canım çok sıkılmıştı kan tahlili pozitifti erken yaptığım için pişman olmuştum

ben direk kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum. hava kötü, yoksa çoktan gitmiştim, bekleyemiyorum, içim içimi yiyor,
hiç belirtim yok, bir taraftanda çalışıyorum, iş yeri sıkıntılı, stresli.

Günaydın kızlar... tedaviye başlayanlara bol bol yumurta dilerim :KK48: opu işlemi olanlara birinci kalite embiryo, sonuç bekleyenlere de ikiz bebek:KK73: haberleri almayı temenni ederim:KK36:
İnsallahhhhhh :) bana 2 embiryo transfer edilecek ocak ayı içerisinde ikiside tutar insallah hayırlısı ile cok istiyorum Rabbim tüm isteyenlere nasip etsinnnnnnnnnnn :KK36:

İnsallahhhhhh :) bana 2 embiryo transfer edilecek ocak ayı içerisinde ikiside tutar insallah hayırlısı ile cok istiyorum Rabbim tüm isteyenlere nasip etsinnnnnnnnnnn :KK36:
Inşallah nasip olur canım... bende iki embiryo transferi Istiyorum bakalım ilk tüp bebek denemem de iki embiryo transfer edilecek iyi embiryo oluşmadı inşallah bu tedavimde olur :cry:

evet canım vajinal jel zaten vajinanın içine doğru sıkıyorsun ama kolay bir işlem için rahat olsun jeli sıkıp yarım saat yürü dedi doktor o şekilde yapıyorum sabah aynı saatte kullanmak gerekiyormuş birde iki antibiyotik aldım onları kullanıyorum senin de az kalmış sona yaklaşmışsın hakkında hayırlısı olsun pozitif almak nasip olsun inşallah
var mı bebişlerden haber akımel?

var canim 5yum toplanmisti 4u dollenmis yarim kalitesi hakkinda ariycaz dediler yorum yapmadi pek gerekli olgunluktalar yarin arariz dediler insallah kalitesi iyidir beklemekten baska birsey yok simdilik
inşallah canım. hayırlısı olsun hakkında seninle merkezlerimiz aynı idi o yüzden özellikle takip ediyorum rabbim gönlüne göre versin

Back