. Canım ben hala tedaviye başlamama rağmen aşırı heyecanlıyımduygularım karma karısık heyacan korku uzuntu sevınç hepsı bı arada kızlar sızde boylemısınız
Canım ilk önce sen herşeyden değerlisin sakın stres sıkıntı yapma olumsuzluğu kapına çağırırsın bulunduğun ilde mi tedavi görüyorsun yoksa evinden uzak mısın evdeysen sürekli eşine dostuna git bol bol kafanı dağıtacak şeyler yap otelde misafirhanedeysen kitap al roman dua kitapları bol bol oku kısmetten öte yol olmaz ama olumsuzluk iyi değil kötü şeyleri çıkar kafandan gör bak burada sevinç çığlığı atıcaz hep beraberInşallah hep dua ediyorum. Geceleri bazen kalbimde ağrı ile uyanıyorum. Bazen inanılmaz umutsuzluğa kapılıyorum bugün 6 gün nasıl beklerim bilmiyorum
Canım ne kadar kafanı dağıtırsan o kadar olumlu gelişir herşey sinemaya git alışveriş yap en kötüsü müzik dinle doktorun nasıl moral desteği güler yüzü nasıl ondan mı bu kadar gerginsin acabaInşallah hep dua ediyorum. Geceleri bazen kalbimde ağrı ile uyanıyorum. Bazen inanılmaz umutsuzluğa kapılıyorum bugün 6 gün nasıl beklerim bilmiyorum
ben daha baslamadan karmakarısıgım az once agladım duygularım cok karısk allah hepımızın yardımcısı olsun ne zor surecler yasıyoruz ısın ıcınden cıkamıyorum bazen neden ben dıyorum cogu ınsan ıstedıgı an hatta ıstemeden anne olurken bızler evlat hasretıyle yanıyoruz ne zor seyler yasıyoruz bellı belırsız duygular ıcındeyım. Canım ben hala tedaviye başlamama rağmen aşırı heyecanlıyımevde kıyafetlerimi toparlıyorum karma karışığım ama çok umutluyum
Hayırlı olsun canım nerede başlıyorsun tedavineMerhaba Arkadaşlar bizde bu ay sonu başlıyoruz
Canım Ben tokattayım kayseride başlıycaz inşallahHayırlı olsun canım nerede başlıyorsun tedavine
Ay canım benim sakın olumsuz düşünme ben sanki bebeğim Ankara da beni bekliyor gidip alıp gelicem yavrumu diyorum sen de öyle yap hiç negatifi düşünme olumsuz yazıları okuma tatlım hem eşinin yüzüne bakamamakta neyin nesiymiş eğer iman ediyorsak onunda Allah'tan geldiğine inanmalıyız canım olur mu öyle şey duymamış olayım sen sıkıntı edip gözünde büyütüyorsunben daha baslamadan karmakarısıgım az once agladım duygularım cok karısk allah hepımızın yardımcısı olsun ne zor surecler yasıyoruz ısın ıcınden cıkamıyorum bazen neden ben dıyorum cogu ınsan ıstedıgı an hatta ıstemeden anne olurken bızler evlat hasretıyle yanıyoruz ne zor seyler yasıyoruz bellı belırsız duygular ıcındeyımya negatıf sonuc alırsam esımın yuzune nasıl bakarım nasıl toparlanırım hıc bılmıyorum
Hayırlı olsun tatlım inşallah allahım yardımcın olsun Allah sıkıntını kuş etsin bebişine kavuşursunCanım Ben tokattayım kayseride başlıycaz inşallah
sen ne kadar guzel pozıtıf dusunuyorsun ınsallah sonucunda pozıtıf olur amınn ecmainnn haklısın gozumde cok butuyorum negatıf dusunuyorum olumlu dusunemıyorum allah dan gelen herseye elhamdullah insallah hepımız pozıtıf sonuclarımız yazarız cnım moral verdıgın benı anladıgın ıcın cok tesekkur ederımAy canım benim sakın olumsuz düşünme ben sanki bebeğim Ankara da beni bekliyor gidip alıp gelicem yavrumu diyorum sen de öyle yap hiç negatifi düşünme olumsuz yazıları okuma tatlım hem eşinin yüzüne bakamamakta neyin nesiymiş eğer iman ediyorsak onunda Allah'tan geldiğine inanmalıyız canım olur mu öyle şey duymamış olayım sen sıkıntı edip gözünde büyütüyorsun
Allah razı olsun tatlım ne demek her zamansen ne kadar guzel pozıtıf dusunuyorsun ınsallah sonucunda pozıtıf olur amınn ecmainnn haklısın gozumde cok butuyorum negatıf dusunuyorum olumlu dusunemıyorum allah dan gelen herseye elhamdullah insallah hepımız pozıtıf sonuclarımız yazarız cnım moral verdıgın benı anladıgın ıcın cok tesekkur ederım
Amin Canım cümlemizi nasıl bir süreç sen daha önce yaptırdın mı ilk mi benim ilk inşallah son olurHayırlı olsun tatlım inşallah allahım yardımcın olsun Allah sıkıntını kuş etsin bebişine kavuşursun
aminnnn canım ınsallah hepımızı cok guzel sonuclar alalım yuzlerımı gulsun emelerımızın karsılıgını alalım anne olarak ınsallah amınnnnAllah razı olsun tatlım ne demek her zamanCan'ın ne zaman sıkılırsa özelden bi Msj at gerekirse tlf No veririm oradan bol bol konuşuruz kendini olumsuzluğa itme bebeğini hayal et yüzünü haberi alınca hazırlık telaşlarını yumuk ellerini düşün gelicek sana İnan buna canım
bişe soracam cnm...ben direk aşılama tedavisi olmak ıstesem...klomen ve iğneden önce ..doktorlar kabul eder miaminnnn canım ınsallah hepımızı cok guzel sonuclar alalım yuzlerımı gulsun emelerımızın karsılıgını alalım anne olarak ınsallah amınnnn
Sorun cok bende;-( en son kontrolumde 4 yada bes vardi catlatmadan sonra kactane toplandi bilmiyorumhayirli olsun seker. kac yumos toplandu.ve sorun nedir sizde
Aynen canım katılıyorum sanaKızlar lütfen olumsuz ve mutsuz olmayın ne demişler inanmak başarmanın yarısıdır. Ben bebeğime kavuşmak için gün sayıyorum ama çok düşünmemeye düşünürsemde olumlu düşünmeye çalışıyorum. Günlük yaşantıma devam ediyorum. İnşallah başaracağız. Bebek için tek bir yumurta ve sperm yeter.
Allah tan umut kesilmez canim ,bizleri bir damladan yaratan Yuce Rabbimiz Ol diyecek bebeisleer olacak inşallah,bizler inancli insanlariz,bazen cikmaza girdiğimiz günlerde oluo uzuluoruz aglioruz kimselere anlatamioruz,beklioruz canim Rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin dieee,hepsi geçecek Allah in izniyle umutlu olalim kendimizi yıpratmadan tedavilerimize devam edelim , bizlerden iyileri deil bizlerden kötüleri düşünelim bakki o zaman sukredioruz halimize,ben daha baslamadan karmakarısıgım az once agladım duygularım cok karısk allah hepımızın yardımcısı olsun ne zor surecler yasıyoruz ısın ıcınden cıkamıyorum bazen neden ben dıyorum cogu ınsan ıstedıgı an hatta ıstemeden anne olurken bızler evlat hasretıyle yanıyoruz ne zor seyler yasıyoruz bellı belırsız duygular ıcındeyımya negatıf sonuc alırsam esımın yuzune nasıl bakarım nasıl toparlanırım hıc bılmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?