mrb canim ben de 2. bebeis için deneyeceğim Allah im nasip ederse inşallah,tedavinde bool sanslar ...herkese merhaba..hayırlısıyla bizde 2. bebeiş için kolları sıvadık... dondurulmuş embriyo tedavisine başladık... bugün tedavimin 4. günündeyim .bir aksilik olmazsa ocak ayının ortasında transferim gerçekleşecek..
bu arada bizim 9 seneden sonra tüp bebek tedavisi ile bir kızımız oldu şuan 27 aylık. rabbim acisini yasatmasın isteyen herkese nasip etsin bu gzellikten ... daha fazla beklemek istemedik :) kızıma bir kardeş bizede bir evlat nasip eder rabbim inşallah
Teşekkür ederim canım ..kaç yaşında çocuğun?mrb canim ben de 2. bebeis için deneyeceğim Allah im nasip ederse inşallah,tedavinde bool sanslar ...
13 aylik canim ,insaaaalllaaahhh canim tekrar tekrar annelik duygusuniu yasatsin rabbim cümlemizeTeşekkür ederim canım ..kaç yaşında çocuğun?
Müjdeli haberlerimizi paylaşalım insallah
mrb iyi akşamlar ben de nevin hanımın hastasıyım senin de öyle olduğunu görünce yazmak istedim.. hakkımızda hayırlısı olsun.. inş. en yakın zamanda anne oluruz biz de.. dualarım seninle..
merhaba canım ben senin uzaktan takipçinim daha önca senin doğmamış bebeğime mektup yazını ve kızının doğum hikayesini okumuştum hem çok ağlamış hemde hikayen mutlu sonuçlandığı için çok mutlu olmuştum umarım rabbim gönlüne göre verir annelik sevincin ikinci bebğinle ikiye katlanırherkese merhaba..hayırlısıyla bizde 2. bebeiş için kolları sıvadık... dondurulmuş embriyo tedavisine başladık... bugün tedavimin 4. günündeyim .bir aksilik olmazsa ocak ayının ortasında transferim gerçekleşecek..
bu arada bizim 9 seneden sonra tüp bebek tedavisi ile bir kızımız oldu şuan 27 aylık. rabbim acisini yasatmasın isteyen herkese nasip etsin bu gzellikten ... daha fazla beklemek istemedik :) kızıma bir kardeş bizede bir evlat nasip eder rabbim inşallah
Gitmelisiniz bence lekede olsa adet başlangıcı sayılıyor bildiğim kadarıylaKizlar dr um adet olunca gel dedi ama dunden beri az az lekelenmem war bugun gitsemmi szce yksa sokulmeyimi beklesem?
Seni gidi seni demek beni takip ediyorsun :)merhaba canım ben senin uzaktan takipçinim daha önca senin doğmamış bebeğime mektup yazını ve kızının doğum hikayesini okumuştum hem çok ağlamış hemde hikayen mutlu sonuçlandığı için çok mutlu olmuştum umarım rabbim gönlüne göre verir annelik sevincin ikinci bebğinle ikiye katlanır
Maşallah allah bağışlasın . Senin daha cok minik bide ben acele davrandigimi düşünüyordum geç bile kalmışım :)13 aylik canim ,insaaaalllaaahhh canim tekrar tekrar annelik duygusuniu yasatsin rabbim cümlemize
Sıkma canını böylesi daha hayırlı belkide .insallah biran önce herşey yoluna gider başlarsınız tedavinize belkide gerek kalmayacak tedaviye allah büyükben ocakbaşıcı olamayacağım maalesef canlar...eşimin iş durumundan dolayı belirsiz bir süre ertelendi.malesef belirsizlik çok kötü.tam raporum çıkıyor pazartesi bunlar başımıza geldi.Allahtan hayırlısı..çok üzüldüm ama inşallah sizler sonuç alırsınız sevinci paylaşırız ..bu arada banada dua edin lütfen
saol canim cümlemizle beraber Rabbim bagislasin evlatlarimizi inşallah....benim aralik 16 da transferim oldu canim ama negatif , simdi tekrar deneyecez inşallah Allah nasip ederse ,bebeis istenio canim ozellikle normal yolla olmayınca hep bir olacak olmayacak die tereddütler oluo ,tekrar tekrar yasatsin Rabbim annelik duygusunu hepimize insallahMaşallah allah bağışlasın . Senin daha cok minik bide ben acele davrandigimi düşünüyordum geç bile kalmışım :)
çok saol canım allah razı olsunSeni gidi seni demek beni takip ediyorsun :)
cok teşekkür ederim yürekten ettiğin duana aminnnnnn diyorum.rabbim seninde gönlüne gore versin canım
2. çizgi gorunmuo canim ya bu kimin senin mi test?Eki Görüntüle 1352548 Kizlar sizde goruyomusunuz? Telefonda daha silik cikti.var mi yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?