• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2015 Tüp bebek yaptıracaklar !!

Kizlar merhaba bende kendimi anlatiyim 6 senellik evliyim 27 yasindayim 4 tup bebek denemem oldu gebe kaliyorum kanda pozitif oluyor ilerlemiyor gecen hafta degerim yine dustu doktor embriyolari genetik tani yapalim diyor 3 donmusum var doktor arastiralim diyor adetin basindan sayip 21 gun gel dedi dr ocagin 16 geliyor gidicem subat basi gibi dedi embriyolar saglam cikarsa konulacak eger hastaysa cop olucak cok zor ya insallah anneligi hepimiz tadariz amiiin

Kizlar merhaba bende kendimi anlatiyim 6 senellik evliyim 27 yasindayim 4 tup bebek denemem oldu gebe kaliyorum kanda pozitif oluyor ilerlemiyor gecen hafta degerim yine dustu doktor embriyolari genetik tani yapalim diyor 3 donmusum var doktor arastiralim diyor adetin basindan sayip 21 gun gel dedi dr ocagin 16 geliyor gidicem subat basi gibi dedi embriyolar saglam cikarsa konulacak eger hastaysa cop olucak cok zor ya insallah anneligi hepimiz tadariz amiiin

amin insallah annelik duygusunu bizde tadariz ve sonuna kadar yasariz. canimcim iyice arastirip tedavine oyle basla. insallah kotu hicbisey cikmaz da bu tedavinle yavruna kavusursun. ne diyim Mevlam yuzlerimizi guldursun bacim

arkadaşlar acil bi durumum var lütfen yardımcı olurmusunuz .yarın sabah 9 da aşılamam yapılacak ama hala adet kanamam devam ediyor.dün gece 12 de çatlatma iğnemi vuruldum ...belki kesilir dedim o bile kesmedi yoğun olmasa bi pet kirlenecek kadar devam ediyor. yaaa nolucak böyle doktor nasıl aşılama yapıcak bu şekilde bana neden okadar ilaç kuıllandırttı ozaman madem yapılmıycaksa.kafam allak bullak oldu.devlet hastanesine gidiorum ne doktora ne hastaneye ulaşabiliyoruz.bana lütfen bi akıl verin

e hastayken asilama nasil olacak ???
arkadaşlar acil bi durumum var lütfen yardımcı olurmusunuz .yarın sabah 9 da aşılamam yapılacak ama hala adet kanamam devam ediyor.dün gece 12 de çatlatma iğnemi vuruldum ...belki kesilir dedim o bile kesmedi yoğun olmasa bi pet kirlenecek kadar devam ediyor. yaaa nolucak böyle doktor nasıl aşılama yapıcak bu şekilde bana neden okadar ilaç kuıllandırttı ozaman madem yapılmıycaksa.kafam allak bullak oldu.devlet hastanesine gidiorum ne doktora ne hastaneye ulaşabiliyoruz.bana lütfen bi akıl verin

Selam kızlar bugün dondurulmuş tedavimde ilk kontrole gittim 2 ocak cuma transefrrim olacak ALlahım çok heyecanlıyım bu topikte yılın ilk transferi benim mi aceba:)
Rabbim gönlüne göre versin,adetin kaçıncı gününe denk geliyor transferin,ben de ocak ayinda donmuş transferine baslicam adetten kac gün sonra transfer olacak, bi de hangi ilaçları kullandın

Rabbim gönlüne göre versin,adetin kaçıncı gününe denk geliyor transferin,ben de ocak ayinda donmuş transferine baslicam adetten kac gün sonra transfer olacak, bi de hangi ilaçları kullandın
canim dondurulmuşlarda adetin 19.,20,21 . günleri transfer yapilioo

Aminn cümlemizin inşallah. Canım ben 15 aralıkta adet oldum. 16 aralık akşamı estrofem ile başlafım tedavime. 5 gün günde 2 tane sonra transfere kadar günde 3 tane. Ayrıca ayın 21,23 ve 25 inde orgalutran 27 sinde de ovitrelle iğne yaptım. İlginç de mi benden başka duymadım bu iğneleti kullanan:) transferden önce 3 gün de progestan iğnr yaptıracsm kalçadan. Transferim adetin 19. Gününe denk geliyor. Umarım yeteri kadar açıklayanildim
:)

Canım hiç birşey deneme gerek yok özel yada devlette yaptıracağım diye...tüp bebek raporu almak istiyorum demen yeterli Kadın doğuma sıra al bir sürü prosedür var tatlım... kaç yıllık evlisiniz, sorun var mı yoksa daha önce aşılma yapıldı mı?

canım 1 tüp 1 klomen aşılama 1 iğneli aşılama yapıldı hepsi negatif. Çift taraflı sorun var rezevr azlığı ve sperm azlığı :)
Devlet artık sana tüp yapalım demişti ama benim kafam çok karıştı. Eğitim araştırma hastanelerinde hep stajer elindeyiz onlar iş öğrensin diye bizi mahvediyorlar. O yüzden SGK anlaşması olan tüp bebek raporlu bir özel mi bulsam diye düşünüyorum ama bilemedim işte..

Canım doğru diyorsun olumlu olmak şart..inşallah 2015 bize hayırlı bir yıl olur bebeklerimize kavuşuruz...canım ne ilaçı kullanıyo eşin..bizdede sorun sperm azlığı ve kalitesi onunla ilgili bi ilaçmı..merak ettim..

Evet canım sperm azlığı ve hareket azlığı için doktor verdi. neofortil ilacın adı. 3 ay kullanacağını söyledi. Şubat sonu bitiyor bakalım

Evet canım sperm azlığı ve hareket azlığı için doktor verdi. neofortil ilacın adı. 3 ay kullanacağını söyledi. Şubat sonu bitiyor bakalım

neofortil , ilac degil sanorim. bitkisel vitamin hapi olmasi gerek de mi. bizde once 1 ay neofortil kullandik. sonra emodex kullanmaya basladik. onda biraz daha etken vitaminler.

neofortil , ilac degil sanorim. bitkisel vitamin hapi olmasi gerek de mi. bizde once 1 ay neofortil kullandik. sonra emodex kullanmaya basladik. onda biraz daha etken vitaminler.

tablet şeklinde canım 3 aylık aldık 300 lira verdik bitek onu içiyor valla.. Hayırlısı nasip te vardır da emeklerimiz boşa gitmez inşallah

Lütfen bişey söyleyin:(
Bugün embriyoloğu aradım 3 adet yumurta döllendi.1 tanesi 2 hücreli,1 tanesi 5 hücreli ama eşit değil yarın belli olur saat 3 de transfer için gel dediler, sizce umut var mı?

Teşekkür ederim canım, ağladım az önce Allahım hayırlısıysa bana da nasip eyle bir evlat dedim... artık anne olmak istiyorum. şimdi de bu saat oldu heyecandan uyuyamıyorum:) yarın hemen belli olur mu? yumurtalar (sadece 2 adet:) ) iyi mi kaliteli mi?
msjını okuyunca dayanamadım bende ağladım.. sayıya takılma benim 13 yumurta vardı ama olmadı..rabbim ol derse 1 tanesi yetiyor zaten.. stresten uzak durmaya çalış rahat olmaya çalış zor ama sonrasında çok yoruluyor insan bi faydası daolmuyo.. hayırlısı inş.. bol bol dua edicez bu süreçte..

merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım şimdi bu msjı okuyuncu bende sormak istedim buralarda çok okuyorum 18 20 yumurtası gelişenleri benimde beş tane gelişti tedavimin 5. günü moralim çok bozuk yeni doktordan geldim

merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım şimdi bu msjı okuyuncu bende sormak istedim buralarda çok okuyorum 18 20 yumurtası gelişenleri benimde beş tane gelişti tedavimin 5. günü moralim çok bozuk yeni doktordan geldim
moralini bozma bence benimde çoktu 2 tanesi transfer edildi sonuç olumsuz sadece 2 tane dondurulmuş kaldı.. anne olabilmemiz için 1 embriyo yeterli.. sen sayıya takılma ne olur..

Aminn cümlemizin inşallah. Canım ben 15 aralıkta adet oldum. 16 aralık akşamı estrofem ile başlafım tedavime. 5 gün günde 2 tane sonra transfere kadar günde 3 tane. Ayrıca ayın 21,23 ve 25 inde orgalutran 27 sinde de ovitrelle iğne yaptım. İlginç de mi benden başka duymadım bu iğneleti kullanan:) transferden önce 3 gün de progestan iğnr yaptıracsm kalçadan. Transferim adetin 19. Gününe denk geliyor. Umarım yeteri kadar açıklayanildim
:)
Çok teşekkür ederim bakarım bana neler uygulanacak bol şanslar :)

canım benim önemli olan yumurtanın çokluğu değilki önemli olan kaliteli olmaları ve sana tutunmaları inşallah rabbim gönlüne göre verir meleklerin sana gelir sen transfer oldunmu

Back