transfer oldun mu canim sen ?Benim canim
aynen canım dediğin gibi bide zaman olmayınca yas ilerlemeden bir taen daha istiyorsunsaol canim cümlemizle beraber Rabbim bagislasin evlatlarimizi inşallah....benim aralik 16 da transferim oldu canim ama negatif , simdi tekrar deneyecez inşallah Allah nasip ederse ,bebeis istenio canim ozellikle normal yolla olmayınca hep bir olacak olmayacak die tereddütler oluo ,tekrar tekrar yasatsin Rabbim annelik duygusunu hepimize insallah
kesinlikle hâklisin olup olmayacagini da kestiremioruz nasip de varsa verecek rabbim insallahaynen canım dediğin gibi bide zaman olmayınca yas ilerlemeden bir taen daha istiyorsun
Hayir canim ertelemistiktransfer oldun mu canim sen ?
Canim adet sokturucu alacaktim test yapayimda oyle alayim dedim.12gun gecti.HaYaletr çizgi var gibi ama bilemedim adet tarihin ne zaman
hakkında hayırlısı canım olacak inşallah sıkma canını ..kaç senelik evlisin sorun neMalesef 0 çıktı test bozkmus demekki
allah buyuk belkide hamilesinizkızlar adetımı beklıyorum tedavıye baslamank ıcın 6 gun gecıktım ama cok agrım var karnımda kasıklrımda ama olmadım hala olsamda baslasam tedavıye
benım adetım normalde hıc gecıkmez 28 gunde bır gunu gunune saatı satıne olurdum ama gecen ay 3 gun felan gecıktı harelde bu ay 6 gun gecıktı ama ınanılmaz agrı cekıyorum allahım keske oyle bı suprız olsahakkında hayırlısı canım olacak inşallah sıkma canını ..kaç senelik evlisin sorun ne
Hakkında hayırlısı olsun canım..kaç senelik evlisin sorun ne
allah buyuk belkide hamilesiniz
daha önce gecikiyormuydu adetiniz ?
Adetin gecikti mi? canım göremedim silik çizgiyi,kana git canımBenim canim
Canım benim ne güzel bir haber inşallah kaliteli Yumoşların olurBugün OPU oldum, 2 adet yumurta beklerken 5 adet çıktı, Rabbim dualarımı kabul etti. Şimdi çok heyecanlıyım pzartesi transfer olacak inşallah:)
Canım bi idrar testi yap hadi..benım adetım normalde hıc gecıkmez 28 gunde bır gunu gunune saatı satıne olurdum ama gecen ay 3 gun felan gecıktı harelde bu ay 6 gun gecıktı ama ınanılmaz agrı cekıyorum allahım keske oyle bı suprız olsa
Canım benim ne güzel bir haber inşallah kaliteli Yumoşların olur
evet süpriz oldu:) hatta moralim bozuktu dün topikte de yazmıştım sadece 2 yumurta diye, bana moral vermiştiniz.
canım hadi inşallah ilk hamişimizde sen olursun bizde peşinden gelirizSelam kızlar bugün dondurulmuş tedavimde ilk kontrole gittim 2 ocak cuma transefrrim olacak ALlahım çok heyecanlıyım bu topikte yılın ilk transferi benim mi aceba:)
Amin canım,rabbim isteyen herkeze hayırlı evlatlar nasip etsin.2015 yılında inşallah bebeklerimizi önce göbişlerimize daha sonrada kucağımıza almak nasip olurAllahim yardimcin olsun canim. InsaAllah hayirlisiyla bu sefer bebisini kucagina alirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?