Ocak 2015 Tüp bebek yaptıracaklar !!

aynen canım dediğin gibi bide zaman olmayınca yas ilerlemeden bir taen daha istiyorsun

kızlar adetımı beklıyorum tedavıye baslamank ıcın 6 gun gecıktım ama cok agrım var karnımda kasıklrımda ama olmadım hala olsamda baslasam tedavıye

Malesef 0 çıktı test bozkmus demekki
hakkında hayırlısı canım olacak inşallah sıkma canını ..kaç senelik evlisin sorun ne
Hakkında hayırlısı olsun canım..kaç senelik evlisin sorun ne
kızlar adetımı beklıyorum tedavıye baslamank ıcın 6 gun gecıktım ama cok agrım var karnımda kasıklrımda ama olmadım hala olsamda baslasam tedavıye
allah buyuk belkide hamilesiniz

daha önce gecikiyormuydu adetiniz ?

benım adetım normalde hıc gecıkmez 28 gunde bır gunu gunune saatı satıne olurdum ama gecen ay 3 gun felan gecıktı harelde bu ay 6 gun gecıktı ama ınanılmaz agrı cekıyorum allahım keske oyle bı suprız olsa

Canım bi idrar testi yap hadi..
Bu ara ne çok süpriz hamile haberi aldım

A
Allahim yardimcin olsun canim. InsaAllah hayirlisiyla bu sefer bebisini kucagina alirsin..
Amin canım,rabbim isteyen herkeze hayırlı evlatlar nasip etsin.2015 yılında inşallah bebeklerimizi önce göbişlerimize daha sonrada kucağımıza almak nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…