Ocak 2015 Tüp bebek yaptıracaklar !!

saol canm amin hepimize nasip etsin rabbim bugün görüştüm ben 8 9 ocak gıbı transfer olacak cnm inş senınde istediğin zaman olur..

Evet Cnm face te özel ankara tüp bebek merkezi yaz çıkıyor videosu falan var oranın,doktorun,kliniğin.rapor çıkarırsan 4000 falan toplam tüp bebek.ilk muayene 250.eğer dondurursanfazla embriyoları 1,250 liydi geçen yıl çozdurmek te 1,250 ydı. Bilmiyorum nasip işi bir bak istersen faceten.hayırlısı Cnm bilemiyoruz ki rüzgar nereye eserse,

Tabi benim ki3.gün du tutmuştu 1.kaliteydi 9 hücreliydi önemli olan çabuk bölünmesi kendi içinde hızla büyümesi.9bi ertesi gün18 oluyor bildiğim kadarıyla gelişmesi önemli arkadaşım bende böyle biliyorum bakalım 3 ,5 farketmez nasip

Arkadaslar tup bebek oncesi genetik test yapilmasi gerekirmi?bu isteniyormu tup bebek merkezlerinden???yardimci okursaniz cok sevinirim...

Canım hoşgeldin... benim de iki negatif aşılma 1 negatif tüp bebek denemem var kısmet olursa ocak adetimle 2 . tüp e başlıyorum. hakkımızda hayırlı neyse o olsun insallah

Amin canım :) İnşallah emeklerimiz boşa gitmez. Valla artık kendimi sorgular hale geldim çocuk olmasa nolur olsa nolur falan diye:) Psikolojim pert oldu... Olumlu olmamız şart valla.. Bende bu regl de bir kontrole gideyim Şubat reglinde tüp bebek yapayım diyorum. Eşim ilaç kullanıyor doktor 3 ay kullansın dedi onun zamanının dolmasını bekliyorum. Spermler 74 günde falan üretiliyormuş o yüzden 90 gün kullanmak şartmış

Arkadaslar tup bebek oncesi genetik test yapilmasi gerekirmi?bu isteniyormu tup bebek merkezlerinden???yardimci okursaniz cok sevinirim...

bir kaç kez tutmayınca genetik test yapıyorlar diye biliyorum ekstra ücretli. En başta istersen ve parasını verirsen de yaparlar bence. Onların ilk işi ticaret olmuş maalesef

Kızlar günaydın , Devlette raporu çıkarım özelde tüp bebek yaptırabiliyor muyuz? Fiyatta ne kadar fark ediyor?

Kızlar günaydın, yarın yumurtalarım toplanacak, normalde eşimde sorun vardı ama benimde sadece 4 yumurtam oluştu ve 2 adeti toplanacak , 2 adet yumurta toplanıp da kaliteli çıkanı var mı? Lütfen yardımcı olun, moralim çok bozuk. Ayrıca çalışıyorum ve iş yerinde de inanılmaz yoğundum. tedaviden hiç bişey anlamadım ne dinlenebildim ne doğru düzgün beslenebildim bence bu tedaviyi gören bir zaman iş ortamında uzak kalmalı.

canım benim merkezimde 5. güne gitmesini hiç kimsede beklemiyorlar. doktoruma özellikle sorduğumda da burada 5. güne gitmesini laboratuvar ortamında bekliyoruz oysa hiç bir yapay ortam doğal rahim kadar doğal olamaz en güzeli bi an önce doğal ortamına bırakmak dedi keza benim de 3. gün embriyosu tuttu ama sonradan kaybettim bebeğimi. bir de bu işin kesinlikle hiç bir şekilde istatistiği yok rabbim ol dicek. yine doktorum dedi çok hasta gördüm 5. gün embriyosu tutmayan çok hasta gördüm 2. gün embriyosu tutan diye. biz elimizden geleni yapalım ve tevekkül edelim rabbim hepimizin gönlüne göre versin

günaydın canım öncelikle unutma bu işte en önemlisi ne dinlenmek ne beslenmek ilk şart moralin iyi olacak hep olumlu bakacaksın ki olumlu olacak sonuç. sayıya hiç takıla canım benim 18 yumurtam toplanımştı. 3 embriyo birden transfer edildi tuttu ama düştü demek ki neymiş kısmettttt. bak kasım topiğinde opera diye bi arkadaş var tek embriyosu oluştu ve tuttu. demek ki neymiş rabbim ol demiş. sen de bol dua et hayırlı bi opu geçirirsin inşallah ama transferden sonra yoğun çalışma en azından o zaman dinlen canım herşey gönlünce olsun..

Günaydın herkese;
Alyam 16 hiçbir şeyi olumsuz düşünme. Eninde sonunda herşey olacağına varıyor. Önemli olan yumurtaların kaliteli olması. Kaliteli olsun 1 tane olsun gerisi mühim değil. Onun için bence sayıya kafanı takıp üzülme boş yere. İnşallah çok iyi kalitededir yumurtaların ve bebeğini ya da bebeklerini kucağına alırsın

Kızlar günaydın , Devlette raporu çıkarım özelde tüp bebek yaptırabiliyor muyuz? Fiyatta ne kadar fark ediyor?
Canım, ssk ile anlaşmalı özel hastanede rapor geçer...ben rapor aldım özelde tüp yaptırdım... Devlet 3 deneme hakkı veriyor her bir deneme için 2.500 tl yardım yapıyor... ilaçlarım normalde 1200 tl tutuyordu 700 e düştü, hastane ücreti 3500 den 1500 e düştü toplam 2100 masrafım oldu...

İnanın sabah sabah moral oldunuz bana, dediğim gibi çok yoğunum şimdi iş yerime geldim.. doktorda sayıya takma dedi, Bursa Pembe Mavi Nevin Hn. hastasıyım, hakkında çok olumlu şeyler duydum, tabi doktorunda bir noktadan sonra yapacak bişeyi yok.. hayırlısı artık,yoğunluktan tedaviyi bile unutuyorum:) ama bana umut oldunuz sağolun,Allah razı olsun

Teşekkürler canım bilgi için o zaman devlete ben özelde tüp bebek yaptırcam rapor alacağım mı diyeceğim?Devlete hiç güvenmiyorum ben

Teşekkürler canım bilgi için o zaman devlete ben özelde tüp bebek yaptırcam rapor alacağım mı diyeceğim?Devlete hiç güvenmiyorum ben
Canım hiç birşey deneme gerek yok özel yada devlette yaptıracağım diye...tüp bebek raporu almak istiyorum demen yeterli Kadın doğuma sıra al bir sürü prosedür var tatlım... kaç yıllık evlisiniz, sorun var mı yoksa daha önce aşılma yapıldı mı?

Canım doğru diyorsun olumlu olmak şart..inşallah 2015 bize hayırlı bir yıl olur bebeklerimize kavuşuruz...canım ne ilaçı kullanıyo eşin..bizdede sorun sperm azlığı ve kalitesi onunla ilgili bi ilaçmı..merak ettim..

mrb iyi akşamlar ben de nevin hanımın hastasıyım senin de öyle olduğunu görünce yazmak istedim.. hakkımızda hayırlısı olsun.. inş. en yakın zamanda anne oluruz biz de.. dualarım seninle..

Kizlarr hakimizda hayirlisi olsunn..ben cok caresiz kaldim arada kaldimm..drum 1 ay dinlen dedi..kimyasal gebelik yasadim..hormonlarin dengelensin dedi...cycloprognova diye bi ilac verdi 1 ay kullanocamm..adetin 3. Gunu gel dedi..esimde bekleyelim diyince be de gec olsun guc olmasin deyip onlara biraktim..hakkimizda hayirlisi olsun..bu zamann..bu bekleyislerr bitecek insallahh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…