• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2015 Tüp bebek yaptıracaklar !!

Sağol canım benim bu 5 . Denemem 2007 yılından beri tüp bebek yapıp durdum her defasındada 20 yakın yumurtam toplandı benim tedaviyle hamile kalıyorum ama rahim ağzı yetmezliğinden erken doğum yaptım bebeklerimi kaybettim şuan dondurulmuş emriyolarıımında pgt si yapılıp öyle bana transfer edecekler
Allahim yardimcin olsun canim. InsaAllah hayirlisiyla bu sefer bebisini kucagina alirsin..

kizlar cok az kaldi insaAlah. ben cok ama cok heyecanliyim:) acaba bu gunler bizim bebissiz son gunlerimiz olabilir mi? insaAllah oyledir:) bir dusunsenize ne kadar guzel bir duygudur bu:)) Allah hepimize hayirlisiyla nasip etsin….
İnşallah canım ya raporum 2 ocakta çıkacak 24 û gibi transfer olur galiba hayırlısı bende çok heyecanliyim.geçen yıl başında hamileydim seneye bebegimle gidecez diyordum nasip işte.takdiri ilahi.inş bu yıl tedavilerimiz güzellikle sonuçlanır rabbim bizi biliyor sabrımızı da mutlaka mükâfatini verir bir gün .İnşallah :KK66:

kizlar cok az kaldi insaAlah. ben cok ama cok heyecanliyim:) acaba bu gunler bizim bebissiz son gunlerimiz olabilir mi? insaAllah oyledir:) bir dusunsenize ne kadar guzel bir duygudur bu:)) Allah hepimize hayirlisiyla nasip etsin….
İnş bu arada Cnm seninde 3.denemeymis benimkide sebepsiz infertilite.bulamıyorlar sebebi kolaya kaçıyorlar işte.bilinse daha iyi tabi.bekliyorum sezaryen olduğu için 6 ayim ocakta doldu bakalım inş isteyen tüm yoldaşlarımızın olsun sağlıklı bebisleri...

Arkadaşlar merhaba, bende aranıza bugün katılıyorum :) 1 negatif tüp bebek 2 negatif aşılamam var. Sanırım şubat gibi de tüp bebek tedavisine başlayacağız. 28 yaşındayım. 1 kimyasalım var. amh değerim 1.66 En iyi yeri araştırıyorum Murat Sönmezer diye bir doktordan bahsetmiş forum ona gidicem ama henüz emin değilim
Canım hoşgeldin... benim de iki negatif aşılma 1 negatif tüp bebek denemem var:( kısmet olursa ocak adetimle 2 . tüp e başlıyorum. hakkımızda hayırlı neyse o olsun insallah;)

hayirli aksamlar kizlar dun dr a gittik Allah nasip ederde herhangi bir aksilik cikmazsa ocakta dondurulmuşumla denicez haftaya tekrar randevum var eko icn Rabbim yar ve yardimcimiz olsun insalllllaaaaaaahhhhhhh

hayirli aksamlar kizlar dun dr a gittik Allah nasip ederde herhangi bir aksilik cikmazsa ocakta dondurulmuşumla denicez haftaya tekrar randevum var eko icn Rabbim yar ve yardimcimiz olsun insalllllaaaaaaahhhhhhh
Merhaba canım kaçıncı gün embiryon var İnşallah bu son tedavilerimiz olur canım... rabbim sabır versin bize tüp tedavisi maddi manevi çok zor:(

Evet Cnm ankaradayım tüp bebek aşılama hep özel ankara tüp bebek kubilay beyle yaptirdim biraz az konuşan bi doktor ama tecrübesi önemli kutay biberoğlunun öğrencisi .kutay bey çok pahalı olduğu için gidemedik.sonratavsiyeyle buraya gittik hemşireler falan çok ilgilenirlerdi.nasipte varsa heryer vesile.benim bebeğim solunum yetmezliğinden vefat etti 6 ay önce.bakalım hayırlısı inş rabbim bilir.görüşelim takipteyim zaten :-) tüm arkadaşların rabbim gönlünüze göre versin.:KK56:
Ankara'ya hep gezmeye alışverişe geldim :Dşimdi bi garip geliyo tatlım ya hep uğurlu gelmiştir bana şimdi de sanki öyle olucak sanki bebeğimide alıp gelicem:anneadayı: gibi me geliyo acaba bende mi gelsem Kubilay beye fiyatları nasıl onun kendi kliğîniği mi var canım âmin canım Allah hepimize hayırlısıyla güzel Gürbüz hayırlı evlatlar nasip etsin

Arkadaşlar sormak istediğim bişey bu konuyla bilgisi olan kimse var mı bende burada okudum diyorlar ki yumurta döllendikten hücreye bölündükten sonra 3.gün transfer ediliyormuş yalnız 5.hün transfer edildiği zaman tutunma şansı çok yüksek oluyormuş :110: Bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı:KK17:

Arkadaşlar sormak istediğim bişey bu konuyla bilgisi olan kimse var mı bende burada okudum diyorlar ki yumurta döllendikten hücreye bölündükten sonra 3.gün transfer ediliyormuş yalnız 5.hün transfer edildiği zaman tutunma şansı çok yüksek oluyormuş :110: Bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı:KK17:
Doğru canım 5. Gün embiryosu morula kısmında oluyor ve tutunması daha muhtemel bi durum 3. Gün embiryosu anne karnında morula kısma geçmek için mücadele ederken 5. Gün zaten morula embiryo olarak transfer ediliyor

Canım hoşgeldin... benim de iki negatif aşılma 1 negatif tüp bebek denemem var:KK43: kısmet olursa ocak adetimle 2 . tüp e başlıyorum. hakkımızda hayırlı neyse o olsun insallah:KK66:
Canım Allah yardımcın olsun ama benim içimde bi his hemde engel olamadığım çok kuvvetli bir his sanki bu Ocak ayı topiğindeki bir çok arkadaşım ben hepimiz hayırlı haberleri söyleyeceğiz birbirimize sonra da bebişlerimizin hazırlıklarını mide bulantılarımızı hamilelik duygusallığı tiksindiklerimizi paylaşıcaz inşallah :nazar::KK71:Sonrada doğum sancılarımızı inşallah allahım yanında boş etmesin umutlarımızı en temiz ağız müslümanın Müslüman kardeşine duasıymış bol bol dua edelim birbirimize herkes haberdar etsin transfer günü bol bol okuyalım kardeşlerimize :KK5:

3. gun embrio ya gore 5. gun embriosunun tutunma sansi yüksek soyleki 3. gun embrio herzaman 5. güne kadar ilerleyemio,ama bu demek deildir ki 3. gun emriosu tutmaz,eger hücrelerin bilerleme hizi iyise anne karninda da ayni sekilde ilerleyip tutunuo canim

Doğru canım 5. Gün embiryosu morula kısmında oluyor ve tutunması daha muhtemel bi durum 3. Gün embiryosu anne karnında morula kısma geçmek için mücadele ederken 5. Gün zaten morula embiryo olarak transfer ediliyor
Canım peki talep etsem kabul ederler mi ben 5.gün istiyorum diye

Canım Allah yardımcın olsun ama benim içimde bi his hemde engel olamadığım çok kuvvetli bir his sanki bu Ocak ayı topiğindeki bir çok arkadaşım ben hepimiz hayırlı haberleri söyleyeceğiz birbirimize sonra da bebişlerimizin hazırlıklarını mide bulantılarımızı hamilelik duygusallığı tiksindiklerimizi paylaşıcaz inşallah :nazar::KK71:Sonrada doğum sancılarımızı inşallah allahım yanında boş etmesin umutlarımızı en temiz ağız müslümanın Müslüman kardeşine duasıymış bol bol dua edelim birbirimize herkes haberdar etsin transfer günü bol bol okuyalım kardeşlerimize :KK5:
Ayy Canım benim hiç sorma kaç yıldır buralardayım artık gebelik topiklerine transfer olmak istiyorum:anneadayı: inşallah bu topik hepimize ugurlu gelirde hep birlikte gebelik hakkında konuşuruz... Allah yanımızda olsun insallah hepimize şifa versin son tedavilerimiz olsun bebeklerimiz olsun bide :KK46:

Canım peki talep etsem kabul ederler mi ben 5.gün istiyorum diye
Canım tüm doktor 5. Gün embiryosu olsun ister zaten talep etmene gerek yok ama maalesef bazen 5. Güne kadar bekletmiyorlar işte ya yumurta azsa ya embiryo gelişimi iyi ilerlemiyorsa fazla dış ortamda bekletmeden anne karnına koyuyorlar... inşallah hepimizin blastosist embiryoları olur ;)

3. gun embrio ya gore 5. gun embriosunun tutunma sansi yüksek soyleki 3. gun embrio herzaman 5. güne kadar ilerleyemio,ama bu demek deildir ki 3. gun emriosu tutmaz,eger hücrelerin bilerleme hizi iyise anne karninda da ayni sekilde ilerleyip tutunuo canim
. Istemem böyle bir konuyla ne siz ne ben tecrübeli olmayı ama maşallah ne güzel bilginiz var ben neyi okusam bu ne gidince ne söylücem doktora nasıl konuşucam diye düşünüp duruyorum Allah razı olsun allahım tez vakitte hayırlı evlat nasip etsin canım

Ayy Canım benim hiç sorma kaç yıldır buralardayım artık gebelik topiklerine transfer olmak istiyorum:anneadayı: inşallah bu topik hepimize ugurlu gelirde hep birlikte gebelik hakkında konuşuruz... Allah yanımızda olsun insallah hepimize şifa versin son tedavilerimiz olsun bebeklerimiz olsun bide :KK46:
Âmin âmin canım allahım dualarımız kabul etsin inşallah:KK68:

. Istemem böyle bir konuyla ne siz ne ben tecrübeli olmayı ama maşallah ne güzel bilginiz var ben neyi okusam bu ne gidince ne söylücem doktora nasıl konuşucam diye düşünüp duruyorum Allah razı olsun allahım tez vakitte hayırlı evlat nasip etsin canım
amin canim ins cumlemize

Back