Ocak 2015 Tüp bebek yaptıracaklar !!

ailelerine harcadiklari para, para olmuyormuymus!!! ne enteresan. ayrica tamam ailesine de harcasin da kendi evini de dusunsun. evinde huzur yok, sen ailene para gonderme derdindesin. anacim hepsi oyle emin ol. Ayrica o ne bicim laflar oyle yok intihar bilmem ne. ben de babami kaybettim ama boyle de olmaz ki. emin ol baban senin su dusuncelerini duysa kahrolurdu. Sen tatli dil guuler yuz ile esine yaklas. adamlar settir ve duz mantiktir.onlardan bizim gibi komplike dusunmelerini ve duygusal olmalarini bekleme. karsinda yontulmamis odun oldugunu dusunecen oyle hareket edecen.isin sirri bu
saka bi tarafa her sey guzel olacak emin ol.sabah mustafa karatas hocayi dinliyordum.diyor ki bela ve musibetlere sabretmek cennetin kapisini acar. hele sabirli olalim.elbet hem bu dunyada hem de ahirette mukafat aliriz. Cenabi Hakkin hazinesi booollll

lütfen hemen koyverme ya
bazen erkek ler böle oluyo malesef onlar bizim gibi ince düşünmüyorlar

beni de ekleyin bende medikal park samsun da yaptırıcam

amin canım hoş geldin.listeye ekleyelim istersen.[/QUOTE]

hoşbulduk. Tabii çok sevinirim eklerseniz. :)

aman anlıyorum seni.bizimde düğün borcumuz var hala bitmedi

kızlar genetık sonuclarımız cıktı ama ben karsıdayım doktora gosteremıyorum kk doktora yazdım sonucları tez zamnda cvaplar ınsallah

Cudi.............Sebepsiz infertilite.....................Kadıköy Şifa...... Beklemede Benice eklerseniz sevinirim

ocak ayindan once bu topik canlanmayacak galiba!

Bende sakaryada oturuyorum tedaviye istanbula gidiyorum kadıköy şifa hastanesine aynn bizde uzagız bugun git gel bütün günüm magoluyo ama napalım idare ediyoruz
hayirli olsun canim benim. olsun bu yorgunluklar ve yogunluklar degecektir insaAllah

hadi hayirlisi canim benim.. biz de hepimiz guzel pozitif haberler aliriz insaAllah...

Ben goztepe medıcal de yaptırcam aslında aralıkda baslıycaktım hıstereskopı yapalım dedı doktor tedbırımızı alalım aklımızda soru ısaretı kalmasın dedı
hayirli olsun canim. cok iyi yapmissin….hayirli haberlerini aliriz insaAllah...

aminn canim aminnn. rabbim hepimizin yuzunu guldursun….

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…