• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2015 Tüp bebek yaptıracaklar !!

heyyy dostum ben de o tarihte istanbulda tedaviye basliyicam.sen nerde basliyosun. ne guzel birlikte gun sayicaz desene :) hadi bakalimmmm
heyyy dostum ben de o tarihte istanbulda tedaviye basliyicam.sen nerde basliyosun. ne guzel birlikte gun sayicaz desene :) hadi bakalimmmm

halide hanım ben erzurumda bünyamin hocada başlıyorum tanımız sebepsiz infertilite.güzel hadi bakalım birbirimize dua edelim ve inşallahhh güzel haberleri birlikte alalım:KK47::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46:

slm kızlar tüp bebekte rapor nasıl çıkarılıyor.ben 1,5 yıllık evliyim eşimde seviye düşüklüğü bende de tüp sorunum vardı her iki tüpümde tıkalıydı laparoskopiyle açıldı ben rapor çıkarabilirmiyim özelde devlet desteği varmı peki yardımlarınızı bekliyorum.ha bu arada 2 de aşılama negatifim var..
Canım ben rapor aldım. Fakülte hastanesine başvuru yap canım ordan liste veriyorlar ona göre evrakları toplayıp verirsin hastaneye... rapor çıkınca istediğin yerde tup bebek yaptırabilirsiniz özel fark etmez bi tek ssk ile anlaşmalı hastane olmalı özel hastanede... toplam 2500 tl devlet karkarşılıyor canım... benim 5000 tl tutuyordu özelde 2100 e mal oldu

Son düzenleme:
arkadaşlar bisey soracağım özellikle 2. yada 3. üp bebek yapanlar daha iyi bilir.tüp bebek tedavisinde gerçekten sürekli yatmakmı gerekiyor benim dr um gerek yok sürekli yatmana çok ağır hareketlerden kaçın kendini yorma ve hareketli ol ki uterusa kan gitsin ve uterus beslensin dedi canlar sizce yatmalımıyım sürekli iznimi raporumu ona göre ayarlayacağımda....

kızlr bugun testlerı alcazya dıyorumku allah gostermesın ama bı sorun cıkarsa kıromozonlarda pgt mecbur kalırsam tub bebek raporu almam kolaylasırmı asılama sartı kalkarmı acaba cunku pgt ayruı para odenıyor

Dün hastaneye gittim . dosya açıldı cok şükür.ocak adetimle basliyacagim.doktor degerler tahliller super ilk deneme pozitif olur buyuk ihtimal insallah dedi..bu arada doktora sıra beklerken iki tane tahlil gösterdiler ikiside tutmus ilk denemede.embriyologlar konuşuyordu arka tarafta kulak kabarttim da 4 tane kisinin dollenmesi basarili olmus.ne kadar güzel pozitif duygularla eve geldim.dua edin arkadaslar ins

kızlr bugun testlerı alcazya dıyorumku allah gostermesın ama bı sorun cıkarsa kıromozonlarda pgt mecbur kalırsam tub bebek raporu almam kolaylasırmı asılama sartı kalkarmı acaba cunku pgt ayruı para odenıyor
iki taraftandan birinde sorun varsa ya da iki tarafta sorun varsa aşılma şartı yok canım...

iki taraftandan birinde sorun varsa ya da iki tarafta sorun varsa aşılma şartı yok canım...
canım bende polıkıstlık over esımde morfolojı 2 ama devlet ıyı morfolojı dıyor ozel kotu dıyor ve gercekten kotu ama kabul etmıyo devlet

hadi hayirli olsun sana da bana da ve tedaviye baslayacak herkeslere de :) birlikte gunleri gecircez. peki sen nerde yaptirican tedavini
Ben goztepe medıcal de yaptırcam aslında aralıkda baslıycaktım hıstereskopı yapalım dedı doktor tedbırımızı alalım aklımızda soru ısaretı kalmasın dedı

Canım benim negatif mi sonuç çok üzüldüm :KK43: inşallah ikincide kavuşuruz canım bende ikinciye başlayacağım birlikte başlarız canım :KK66:
inşalalh tatlımm yaa :) bak yetiştim sana :) ocağın kaçı gibi olacak benim sonu olur herhalde gene :)

rapor ısı cok uzun suruyo aşılama sartlarını bı kaldırsalar keske daha kolay olcak hepımızde alabılcaz ama aşılama sartı var
Benım tuplerım olmadıgı ıcın kolay çıkardım benden genel prosedür ıstedıler esımde sorun olmadıgı ıcın onun tahlılerylede uğraşmadık normalde aşılama şartı olduğu ıcın uzun sürüyormuş

canım bende polıkıstlık over esımde morfolojı 2 ama devlet ıyı morfolojı dıyor ozel kotu dıyor ve gercekten kotu ama kabul etmıyo devlet
canım Internet de okumuştum yorumlarda rapor çıkaran hastanenın doktoralarının özeline gıdıncede rapor işlerı kolaylasıyomuş işlerın cabuk halloluyomuş bılıyosun devlette derdımızı anlatana kadar bıle uzun zaman gecıyo

O zaman size direkt rapor çıkması lazım Alala canım... Devlet işte işi zora sokuyor :KK43:
aynen valla canımnolur cıkartsa ben bı ay ugrasmaya razıyım ama sımdı eger 3 asılama ılcalr ıcın rapor vıkıyor ama %50 sını karsılıyor bıde gel gıt yo parası derken busefer tub bebegıde rıske atarım cunku ben kıredı kartıyla baslıcam tedavıye nakıt para harcayacak gucum yok

Benım tuplerım olmadıgı ıcın kolay çıkardım benden genel prosedür ıstedıler esımde sorun olmadıgı ıcın onun tahlılerylede uğraşmadık normalde aşılama şartı olduğu ıcın uzun sürüyormuş
gecmıs olsun canım bende pko esımde morfolojı sorunu var ama devlet yınede bana 3 asılama sartı kosuyor oda doktora gore degısyor kımı 5 asılam dıyor esımın morfolojısı %2 ama devlet dıyor sorun yok hızı hareketlılıgı sayısı ıyı morfolojıde ıyı ama ıyı degıl normalın cok altında ozel hastanedekı doktorum morfolojı kotu dedı ben 4 kere kılomen tedavısı gordum hepsındede 3 ve 4 yumurtam olustu olgunlastı ama negatıf doktor ugrasma morfolojı kotu kılomenle olmaz bu tedavı dedı

gecmıs olsun canım bende pko esımde morfolojı sorunu var ama devlet yınede bana 3 asılama sartı kosuyor oda doktora gore degısyor kımı 5 asılam dıyor esımın morfolojısı %2 ama devlet dıyor sorun yok hızı hareketlılıgı sayısı ıyı morfolojıde ıyı ama ıyı degıl normalın cok altında ozel hastanedekı doktorum morfolojı kotu dedı ben 4 kere kılomen tedavısı gordum hepsındede 3 ve 4 yumurtam olustu olgunlastı ama negatıf doktor ugrasma morfolojı kotu kılomenle olmaz bu tedavı dedı

canım aynıyız bendede pko var ve eşimde değer %1 çıktı biz raporla uğraşmıcaz.siz nerde düşünüyosunuz yoksa raporumu bekliceksiniz
ben samsun da medikal parkda yapıcaz bakalım bu ay

aynen valla canımnolur cıkartsa ben bı ay ugrasmaya razıyım ama sımdı eger 3 asılama ılcalr ıcın rapor vıkıyor ama %50 sını karsılıyor bıde gel gıt yo parası derken busefer tub bebegıde rıske atarım cunku ben kıredı kartıyla baslıcam tedavıye nakıt para harcayacak gucum yok
Canım bende çok uğraştım ilk başta direkt rapor çıkar dediler sonra sebepsiz infertilite tanısı koydular sonra iki iğneli aşılama şartı koydular... tam tüp bebek yaptıracakken sırf raporum olsun maddi daha rahat olsun diye aşılma yaptırdım... Birincisi oldu tutmadı eylül ayında şimdi ikinciyi yaptıracağız merkez bize 2 saat uzak gel git benzin parası falan bizimde nakit yok canım kredi kartı ile yapabiliriz daha diğer tüp bebeğin masrafı bitmedi sırf rapor hakkım in süresi bitmeden ikinciyi yaptırmak için acele ediyoruz çok uğraştım rapor için o yüzden ikinciyi de rapor hakkım var diye yapıyoruz

Merhaba bayanlar diğer topiğe yazdım ama buraya da yazmak istedim çünkü bu grubada giriyorum.:KK48:
Bizde ocak sonu gibi başlamayı düşünüyoruz. Bizim sorunumuz iki taraflı sayılır eşim azaosperm bende pko. Çok şükür eşim micro tese oldu sperm bulundu ve donduruldu. Şimdi bizi bekliyorlar.:KK48: ilk denememiz olacak. Benim yaşım 30.
Rabbim hepimizin yüzüne baksın, herşey hayırlısıyla yolunda gider inşallah:KK68:

Back