iki iğneli aşılama yaptırdıysan rapor için başvuru yap canım liste verecekler ona göre evrakları toplayıp verirsin hastaneyeMerhaba arkadaslar topigimz hayirli olsun bebis getirsin bizlere..bende dun ikinci asilamamin negatif sonucunu aldim maalesef..ocakta tup bebek dusunuyorum birsey sorcam ozelde iki kere asilama denedim rapor cikarabiliyomuyum bu durumda tup bebek ilaclar icin?bide oncesinden birsey yapmak gerekiyomu acaba???
Bide ben asilama ilaclarini falanda 3 kere raporla aldim bu tup bebegi etkiliyomu?bide calisiyorum calistigim yerde tup bebek yokta acaba vmbaska sehre gitmek icin sevkmi ediyolar rapormu veriyolar bi bilgin vamriiki iğneli aşılama yaptırdıysan rapor için başvuru yap canım liste verecekler ona göre evrakları toplayıp verirsin hastaneye
Canım benim aşılma raporu ile tüp bebek raporu çok farklı o yüzden tüp bebek raporu çıkarırsan 3 tüp bebek deneme hakkın doğarBide ben asilama ilaclarini falanda 3 kere raporla aldim bu tup bebegi etkiliyomu?bide calisiyorum calistigim yerde tup bebek yokta acaba vmbaska sehre gitmek icin sevkmi ediyolar rapormu veriyolar bi bilgin vamri
Ya supermiss yaa en azindan 3 defa ilaclari uyguna alabilcez tesk ederim.Canım benim aşılma raporu ile tüp bebek raporu çok farklı o yüzden tüp bebek raporu çıkarırsan 3 tüp bebek deneme hakkın doğarrapor alırsan istediğin yerde yaptır tüp bebeği canım ister özel ister devlet sevk etmezler istediğin zaman kullan raporu canım... iş yerinden izin için soruyorsan onu bilmem canım izin alırsın
Hem ilaç hem eğer ssk ile anlaşmalı hastane olursa hastanede de indirim oluyor canım... benim hastane de özel hastane bide... raporsuz tüp bebek 3500 ilaçlar 1500 toplam 5000 tl tutuyordu rapor sayesinde hastane masrafı 1500 e ilaçlar 700 e düştü canım :) ama maalesef tutmadı şimdi ikinci deneme hakkımı deneyeceğim... bende rapor çıkarmak için şartlar uygun ise hemen çıkarYa supermiss yaa en azindan 3 defa ilaclari uyguna alabilcez tesk ederim.
hayırlısı olur ınsallah canım hakkımızda alalım hepımız guzel haberler amınnn ecmainnKızlar bizde konuştuk telefonda bugün doktorumun ekibinden bir hemşireyle. Sağolsun çok güzel anlattı, moral verdi bana. Haftasonu beni uyutarak içeriye kemarayla bakacaklarmış sanırım bunun bir adı var söyledi ama ben unuttum. Adetten 1 hafta sonra bakılıyormuş acaba hsg gibi birşey mi? Bunu sgk karşılıyormuş. Adet olur olmazda başlıyoruz ocak sonunda güzel haberini alırız inşallah dedi. Çok mutlu ve heyecanlıyım. İlk denemem olucak inşallah sağlıkla tutunur bebişim.
Bu arada nick göründüğü gibi. :) Sorunumuz sayı ve morfoloji sanırım. Değer çok düşük o nedenle morfolojiyi göremedik bile. Eşim tüp bebek yaptıracağımız hastanede dondurulacak şekilde detaylı vericek. Bu durumda erkek infertilitesine giriyor sanırım. Hastanemiz Özel Tınaztepe Hastanesi.
Merhaba arkadaslar topigimz hayirli olsun bebis getirsin bizlere..bende dun ikinci asilamamin negatif sonucunu aldim maalesef..ocakta tup bebek dusunuyorum birsey sorcam ozelde iki kere asilama denedim rapor cikarabiliyomuyum bu durumda tup bebek ilaclar icin?bide oncesinden birsey yapmak gerekiyomu acaba???
LAPOROSKOPİ NİCİN OLUYOR?Kızlar ben perşembe sabahı saat 08:30'ta laparoskopi oluyorum aranızda olan var mı? Adetten bir hafta sonra falan çekiyorlarmış sanırım.
LAPOROSKOPİ NİCİN OLUYOR?
hımmm anladım canım.vallahi bende bilmediğim için...cahillik işte :) sağol canımcım uğraşıp bilgilendirdinBende bu bilgilere ulaştım canım hsg'den daha kesin sonuç verdiği için yapılıyor sanırım.
hımmm anladım canım.vallahi bende bilmediğim için...cahillik işte :) sağol canımcım uğraşıp bilgilendirdin
hımmm anladım canım.vallahi bende bilmediğim için...cahillik işte :) sağol canımcım uğraşıp bilgilendirdin
vay bee neler duyacağım daha..her kişiye yapılır mı acepCanım ben laparoskopi değil histeroskopi olacakmışım yanlış anlamışım alttan kemara ile bakıp embriyo nereye yerleştirilecek ona bakacaklarmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?