Ocak 2015 Tüp bebek yaptıracaklar !!

aksine ben hep guzel seyler okuyorum. daha memnun olmayanini gormedim.neden oyle yazdiniz ki
bizde eşimle muayene olduk ama bizim sorunumuzu bulamadı ilgilenmedi bile o hastaneyi artık sevmıyorum önce sorunu bulacak ondan sonra tedavi olur bakmadan araştırmadan tup bebek yapalım demeyle olmuyor şekerimm... sizin sorununuz neydiki tüp bebek dediler bunun cevabını verenle işe başlayın tavsiye dir

arkadasım zatan hepımızın kafası karısık neden kotuleeyıp umudumuz kırıyorsunuz anlamıyorumkı hanı dersın bu sumerkezde su kadar deneme yaptım memnun olmadım beyenmedım anlarız herkez aynı seylerı yasıycak dıye bı durumda yok zaten lutfen ınsanların kafasını karıstırmyın yaasadıgınız bır konu varsa anlatın

tub bebege baslama amacı nedır ya sebepsız ınferlıte yada eslern bırınde yada 2 sorun olmasıdır sıze bu teşisler konulmadan neden tub bebege nıyetlendınızkı ben gıdecegım merkeze on gorusme yaapmaya gıttıgımde elımde kocaman bı dosyayla gıttım zaten sorun olmadan tedavıye baslamakta kısısel bı karardır daha fazla beklemek yıpranmak ıstemezsın o ayrı bır mesele... ama hertub bebek merkezı gıursumede zaten soruyor neyınız var hangı tstler yapıldı ne teşhis konuldu dıye drek d tedavıye baslamıyorlar yanı...

Canım benim ne yaptın merkezi aradın mı zam gelecekmis galiba ne kadar gelecek ? Ben de aradım hastaneyi şuan bi bilgi gelmedi dedi geçen yıl zam gelmiş bu yılın daha belli değilmiş çok Kararsız kaldım

medıpole bende cok kez gıttım avrupa yakasında otururken cok temız ve guzel bır hastane kurtajımıda orada oldum memnunum... ama benım ıcın onemlı olan tub bebekte sadece doktor degıl laboturdan tutunda embıroklarına hemsırelerıne kadar hepsı onemlı ve ben ozellıkle tub bebek merkezınde yaptırmak ıstıyorum bır cok arkadas gıbı sebeb ıse sadece tub bebek uzerıne olması ve deneyımlerı benım tercıhım bu yonde... ve dr ACET gıden herkeze oncelıkle yapılan test laproskopı ve bu cıddı malıyet ve amalıyat gıbı bır durum sorun bulunamıyorsa ve bıcok kez deneme yapılıp olmadıysa anlarım ama dırek butun hastalarda aynı seyı ıstemelerı benı cok dusundurdu acıkcası

Son düzenleme:
Canım benim ne yaptın merkezi aradın mı zam gelecekmis galiba ne kadar gelecek ? Ben de aradım hastaneyi şuan bi bilgi gelmedi dedi geçen yıl zam gelmiş bu yılın daha belli değilmiş çok Kararsız kaldım
bak unutmustum bı arıyım ama buyuk ıhtımal gelrı valla bend ecok kararsızım esımde bısey demıyor kı hıc fıkır vermıyor ne zaman ıstersen dıyor buda benım cnımı cok sıkıyor

canım aradı 10 dakka sonra arayın dedıler beklıyom arıycm gene

sen heralde tup bebek yapınca sorun çözuluyor sanıyorsun olmayınca sorumlu arıyorsun o yuzden tub bebek yapmadan önce iyice arastıracak yerlere gidin sebebsiz infertilite diye birsey yok bu doktorların kaçamağıdır bahane sigara içki strees uyduruyorda uyduruyor veren allahtır gerisi vesile basrarılı ve arastırmacı olanları destekler çünki bir emek harcamıştır.....karar sisizn

hayır canım benım dusuncem sebep bellıyse tub bebeg baslamak gerekır butun gerekenler yapıdıysa testlerın yapıldıysa mısal bızde ıktaraflı soru var sorunumuz bellı ve 2 sene ugrarsmama ragmen sorunum cozulmedıgı aşılama harıc butun tedavılerı denedıgım 4 kez kılomen kulladın yanıt alamadıgım ıcın başlıyorum ve sorunuma gore tub bebek tedavısı uyguluncak.... tub bebek tedavısı kısiye ozeldır herkezde farklı bır sorun vardır ona gore tedavı uygulanır... hıcbır test yaptırmadan sorunun ne oldugunu bıle bılmeden tub bebege zaten baslanmaz onemlı olan onceden sorunu arastırmak sonra tub bebeg karar vermektır..... belkı sızde cok kucuk bır sorun vardır ve hıc tub bebek tedavısıne bıle gerek kalmayacaktır...

Tamam canım sor bakalım ne kadar gelecekmiş:)
canım bana ımzalı bır belge vemıslerdı onu sordular duruyormu dıye evet dedım nerde oturyorsunun on gorusme yaptınızmı dedı evet dedım subata kar sız verdıgımız fıyatta ıdare edılebılınır dedı

Anladım Canım... eşimde diyor ki aman gelecekse gelsin ocakta yapalım neyse Bakalım kısmetimizde hangi ay varsa o zaman olur zaten

Merhaba kızlar allah nasip ederse bizde Ocakta tüp bebek denemek istiyoruz. Benim yaşım 27 eşimin 32. Bende hiç bir problem yok, problem eşimin sperm sayısının düşük olması bizi direkt tüp bebeğe yönlendirdiler. Ön görüşmemizi yaptık. Akşamda arayıp kararımızı bildiricem ve nasıl bir süreç bekliyor bizi onları öğrenicem. Allahım hepimizin kucaklarını doldursun.

amin canım inşallah anne oluruz hepimiz..listeye ekleyelim mi senide ?

amin canım inşallah anne oluruz hepimiz..listeye ekleyelim mi senide ?

Canım ben cumartesi ilk görüşmemi yaptım bundan sonra süreç nasıl işleyecek bilmiyorum normalde Barcelona seyahatimiz vardı şubat ayında bugün onu iptal ettik. Maddi açıdan strese girmeyelim diye. Doktorada Mart'ta düşündüğümüzü söylemiştik ama vazgeçtik şimdi. Ocak'ta deneyelim diyoruz ama konu hakkında hiç bilgim yok. Ben bir dahaki adetimi 30'unda bekliyorum. Adet olur olmaz hemen başlayabilir miyiz? Transfer ocakta yapılır mı yoksa şubata mı kalır hiç birşey bilmiyorum. Burdaki bilgili arkadaşlar beni biraz bilgilendirebilirler mi?

Benim eşimin spermiogram sonucu 200 bin çıktı geçen hafta, bizde keçiboynuzu kürüne, proxeed plus'a, l-arginine, maga men ve fish oil'e başlamıştık ama doktor neofortil önerdi siz nasılsa mart düşünüyorsunuz 3 ay kullanın gelin dedi. Tabi bu ay eşimin spermleri dondurmayı da önerdi çünkü sperm çok değişkenmiş martta geldiğinizde sayıyı sıfırda görebiliriz dedi ama şimdi biz ocakta yaptıralım dedik. Ben kan-idrar ve hormon testlerimi yaptırdım bütün değerlerim çok güzel çıktı. Bir tane kistim bile yok ama özelde yaptırıcaz, sgk'dan faydalanamıyoruz tutmazsa diye çok korkuyorum. Biraz uzun oldu bu kısım soruna da cevap olmadı ama çok bilgisizim aydınlatılmaya ihtiyacım var. Okuyanlara çok teşekkür ederim.

Son olarak listeye ekleyebilirsin tabi ki. :)

Bu arada nick göründüğü gibi. :) Sorunumuz sayı ve morfoloji sanırım. Değer çok düşük o nedenle morfolojiyi göremedik bile. Eşim tüp bebek yaptıracağımız hastanede dondurulacak şekilde detaylı vericek. Bu durumda erkek infertilitesine giriyor sanırım. Hastanemiz Özel Tınaztepe Hastanesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…