yok canım bunlar bugun cıktı gerı kalanlar cıkmadıgı ıcın genetık doktoru sonuclrın hepsı cınıca bakıcam hepsının sonucuna dedı bende meraklandım bır ay var otekı testlerımın cıkmasınavalla ben yaptırmadım canım böyle bir test..doktora göstermemişmiydin?
vay bee neler duyacağım daha..her kişiye yapılır mı acep
yok canım bunlar bugun cıktı gerı kalanlar cıkmadıgı ıcın genetık doktoru sonuclrın hepsı cınıca bakıcam hepsının sonucuna dedı bende meraklandım bır ay var otekı testlerımın cıkmasına
Canım hiç bilmiyorum ama tüp bebek öncesi yapıyor benim hastanem bana özel bir şey değil bu bebek nereye konacak çalışması bu. Adetten sonraki 1 hafta içinde yapılıyormuş önceden içeriye bakıp sonra en uygun noktaya yerleştirecekler minnoşu.
Ben bahceci maslak acibadem ve memorial arasinda kararsizim sizce hangisi?
Hem ilaç hem eğer ssk ile anlaşmalı hastane olursa hastanede de indirim oluyor canım... benim hastane de özel hastane bide... raporsuz tüp bebek 3500 ilaçlar 1500 toplam 5000 tl tutuyordu rapor sayesinde hastane masrafı 1500 e ilaçlar 700 e düştü canım :) ama maalesef tutmadı şimdi ikinci deneme hakkımı deneyeceğim... bende rapor çıkarmak için şartlar uygun ise hemen çıkar
ocakbaşıcılar güzelmiş halideciğimkızlar şimdi biz ocakta tüp bebek yaptırcaz ya, ayrıca ben aralık sonu başlıycam nasipse, bu histereskopiyi muayene esnasında yapmazlar mı, illa onu yapınca bi reğli dönemi daha beklemem mi lazım, istemiyorum beklemeyi yaptıranlar var mı ne zaman yapılıyor adetten bir hafta sonra diye okudum, ee aralıkta adette yaptırsam tüp olmazmı devamında
Bende ocakta düşünüyorum inşallah 2.tutmuştu kaybettim bu 3.deneme olacak sebepsiz infertilite.özel ankara tüp bebek merkezinde yaptırcaz inşallah hakkımızda hayırlısı.
Canım benim raporum var raporsuz ilaçlar içinde 5000 tl tutuyor raporum olduğu için 2500 tl tutuyor ama üstüne dediğin gibi 1000 2000 tl gibi zam gelirse yandıkçünkü zaten eylül ayında yeni tüp bebek yaptık evet 2500 tl tuttu ama merkez bize 2 saat uzak 1000 tl yakın benzin falan gitti masraf çok
Canım benim raporum var raporsuz ilaçlar içinde 5000 tl tutuyor raporum olduğu için 2500 tl tutuyor ama üstüne dediğin gibi 1000 2000 tl gibi zam gelirse yandıkçünkü zaten eylül ayında yeni tüp bebek yaptık evet 2500 tl tuttu ama merkez bize 2 saat uzak 1000 tl yakın benzin falan gitti masraf çok
Cnm benim bebeğim doğdu solunum yetmezliği vardı 5 gün yaşadı vefat etti temmuzda.sezaryenle ondan 6 ay bekleyin denildi.İnşallah sağlıkla tutar bebislerimizhayirli olsun insallah tedavin. yasin kac acaba bo de dusugun sebebi neymis soyledilermi
Birde yaş 25 benimCnm benim bebeğim doğdu solunum yetmezliği vardı 5 gün yaşadı vefat etti temmuzda.sezaryenle ondan 6 ay bekleyin denildi.İnşallah sağlıkla tutar bebislerimiz
başın sağolsun canım.Rabbim kucağını doldursun hayırlısı ile..Cnm benim bebeğim doğdu solunum yetmezliği vardı 5 gün yaşadı vefat etti temmuzda.sezaryenle ondan 6 ay bekleyin denildi.İnşallah sağlıkla tutar bebislerimiz
arkadaşlar marmara üniv hastanesinde tüp bebek bölümü açılmış fakat şöyle bir şey duydum .dışarıya rapor vermiyorlarmış bu doğrumu?bilgiisi olan varmı aranızda?amin canım.evet iki aşılama şartı maalesef var...ben yaptırdım ama tutmadı..şimdi raporu alınca 3 tane tüp hakkım var.İstersem bu raporu aldığımda özelde de yaptırabiliyormuşum.Önce devlette kullanacağım hakkımı.Rabbim nasib etmezse bebişimi ikinci denememi özelde yaptırıcam.kredi filan çekip yaptırmayı düşünüyorum.ilaçlar çok pahalı...özelden aldığımı düşünemiyorum..imkanın varsa yaptır canım.ben mecbur bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?