Ocak 2015 Tüp bebek yaptıracaklar !!

valla ben yaptırmadım canım böyle bir test..doktora göstermemişmiydin?
yok canım bunlar bugun cıktı gerı kalanlar cıkmadıgı ıcın genetık doktoru sonuclrın hepsı cınıca bakıcam hepsının sonucuna dedı bende meraklandım bır ay var otekı testlerımın cıkmasına

vay bee neler duyacağım daha..her kişiye yapılır mı acep

Canım hiç bilmiyorum ama tüp bebek öncesi yapıyor benim hastanem bana özel bir şey değil bu bebek nereye konacak çalışması bu. Adetten sonraki 1 hafta içinde yapılıyormuş önceden içeriye bakıp sonra en uygun noktaya yerleştirecekler minnoşu.

çok anlamam canım ama referans aralığı varya onların arasında bir rakamsa normal oluyor sanırım öyle :) bende prolaktini mi öyle anladım.baketım en fazla 20lerde olması gerekirdi 30 larda çıkmıştı.doktora söyleyince ilaç başlamıştı

allah allah belki bizede yapılacak bende bilmiyorum ki :)

tedavin hayirli olsun.ben sisli memorialde baslicam insallah. ocak ayinda.morfoloji sikintimiz var. ben de cok arastirdim.sisli memorialde karar kildim
Ben bahceci maslak acibadem ve memorial arasinda kararsizim sizce hangisi?

vayyy ocakbasicilar toplanmaya baslamiss hade hayirlisi :)

ocakbaşıcılar güzelmiş halideciğim kızlar şimdi biz ocakta tüp bebek yaptırcaz ya, ayrıca ben aralık sonu başlıycam nasipse, bu histereskopiyi muayene esnasında yapmazlar mı, illa onu yapınca bi reğli dönemi daha beklemem mi lazım, istemiyorum beklemeyi yaptıranlar var mı ne zaman yapılıyor adetten bir hafta sonra diye okudum, ee aralıkta adette yaptırsam tüp olmazmı devamında

canimcim ben cektirmedim.o yuzden onun hakkinda fikrim yok ama aralik adetinden sonra yaptir. ocak adeti ile de baslasan olmuyo mu.merkezi arasan bilgi vermezlermi

Bende ocakta düşünüyorum inşallah 2.tutmuştu kaybettim bu 3.deneme olacak sebepsiz infertilite.özel ankara tüp bebek merkezinde yaptırcaz inşallah hakkımızda hayırlısı.

hayirli olsun insallah tedavin. yasin kac acaba bo de dusugun sebebi neymis soyledilermi

merhaba raporlu 2500 dediğiniz merkez neresi acaba?

arkadaşlar marmara üniv hastanesinde tüp bebek bölümü açılmış fakat şöyle bir şey duydum .dışarıya rapor vermiyorlarmış bu doğrumu?bilgiisi olan varmı aranızda?

arkadaşlar marmara üniv hastanesinde tüp bebek bölümü açılmış fakat şöyle bir şey duydum .dışarıya rapor vermiyorlarmış bu doğrumu?bilgiisi olan varmı aranızda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…