• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2015 Tüp bebek yaptıracaklar !!

benim bilgim yok ama bütün hastaneler dışarısı için rapor verirken onlar niye vermesin?
öyle diyorlar dışarıya rapor vermiyorlarmış...hastaneyi arayıp sordum kimse çıkmıyor telefonlara ...birde semiha şakirde tüp bebek yapılıyormuş diye duydum bu semiha şakir hastanesi avrupa yakasındamı nerde?çünkü ben raport çıakrtmak istiyorum ve hiç bi bilgim yok nerde nasıl yaptırıcam bilemiyırum.marmara hastanesine tüp bebek bölümü açılmış o kesin bi bilgi ama dışarıya rapor vermedikten sonrada pek bi anlamı olmuyoır ki :(

öyle diyorlar dışarıya rapor vermiyorlarmış...hastaneyi arayıp sordum kimse çıkmıyor telefonlara ...birde semiha şakirde tüp bebek yapılıyormuş diye duydum bu semiha şakir hastanesi avrupa yakasındamı nerde?çünkü ben raport çıakrtmak istiyorum ve hiç bi bilgim yok nerde nasıl yaptırıcam bilemiyırum.marmara hastanesine tüp bebek bölümü açılmış o kesin bi bilgi ama dışarıya rapor vermedikten sonrada pek bi anlamı olmuyoır ki :KK43:
canım sen dıyınce araştırdım semı sakır avrupa yakasındakı cunku kartaldakını ben aradım tub bebek bolumuemuz yok raporda cıkartmıyoruz dedıler ama bu pendıktekı ınverlıte bolumlerı var aslında denmedende zarar cıkmaz dıye dusundum ben bı gıtmek gorusmekten ben aralıgıktkı adetıme randevu aldım ınverlıte bolumune bı gıdıp bakıcam şansımı denıycam bılmıyorum cok kararsızım bende offfffffffff

Herkese merhaba,
Biz de yaklaşık 1 yıl doğal yollardan başarılı olamayınca tıbbi desteğe başvurduk. Medicana Beylikdüzü'nde 1 aşılama ve 2 tüp bebek denememiz başarısız oldu. Sonrasında Amerikan Hastanesi'nde 1 tüp bebek ve daha dün negative sonuçlanan 1 de dondurulmuş embriyo transferi denememiz oldu. Tüm denemelerde 2 embriyo yerleştirildi. Gebeliğe engel olacak ne bende ne eşimde hiç bir olumsuz etken yok. Kanımızda ve genetiğimizde bakılmadık şey kalmadı. Tüp bebek tedavisine destek olarak yapılan gebelik aşısı, zar inceltme, tutundurucu sıvı takviyesi gibi hemen herşeyi de bu denemeler süresince uyguladık. Dondurulmuş embriyolarım 4. gündeydi ve gayet sağlıklıydı. Bu seferkinde hareketlerime de, beslenmeme de, psikolojime de azami dikkati gösterdim ama yine bir faydası olmadı :( Öncekilerde betaHCG değerim hep 1,2 çıkıyordu ama bu kez 3,65'le negative çıktı.
Aslında en iyi ve bu konuda en başarılı doktorları tercih ettim ama yine de bundan sonrası için ne yapacağım konusunda hiçbir fikrim yok! Sizlerin önerilerini bekliyorum. Benzer süreçten geçmiş olan varsa lütfen lütfen tecrübesini benimle paylaşsın! Özellikle bu kadar olumsuz tecrübeden ve böyle belirsiz infertiliteden sonra başarılı olan varsa duymak beni çok mutlu edecek!!!
Allah herkese istediği zamanda sağlıklı yavrular nasip etsin...

Kızlar merhaba hepinize bende ocak ayında donmuşlarla deneyeceğim ekimde tedavi gordum ama sonuç negatif 29 ekimde bu sonucu aldım. Doktor bir dahaki adetinde gel dedi ama ben daha sonrakinde yani ocakta gitmeye karar verdim transfer kısmetse sömestra denk gelicek öğretmn olduğum için daha iyi dinlenirim diye dusundum. Hepimiz için hayırlı olsun.

Kızlar benim tedavim de ocağa kaldı,geçen ay tedaviyi gördük,embriyoları dondurduk,ohss riski olabilir diye transfer ertelendi,bugün adetin 2. günü gittim,yumurtalıklar iyi görünüyor ama hafif şişlik varmış ocağa kaldık,çok sabırsızım ya :(

kızlar merhaba hepiniz hayırlı haberler verirsiniz inşallah bende bu adetimde tüp merkezine gidicem görüşmek için 2 3 g
n iç.inde adet olurum...doktorun tavsiyesi üzerine ocak gibi başlamayı düşünüyorum bende...hepimiz için hayırlı olur inş

Herkese merhaba,
Biz de yaklaşık 1 yıl doğal yollardan başarılı olamayınca tıbbi desteğe başvurduk. Medicana Beylikdüzü'nde 1 aşılama ve 2 tüp bebek denememiz başarısız oldu. Sonrasında Amerikan Hastanesi'nde 1 tüp bebek ve daha dün negative sonuçlanan 1 de dondurulmuş embriyo transferi denememiz oldu. Tüm denemelerde 2 embriyo yerleştirildi. Gebeliğe engel olacak ne bende ne eşimde hiç bir olumsuz etken yok. Kanımızda ve genetiğimizde bakılmadık şey kalmadı. Tüp bebek tedavisine destek olarak yapılan gebelik aşısı, zar inceltme, tutundurucu sıvı takviyesi gibi hemen herşeyi de bu denemeler süresince uyguladık. Dondurulmuş embriyolarım 4. gündeydi ve gayet sağlıklıydı. Bu seferkinde hareketlerime de, beslenmeme de, psikolojime de azami dikkati gösterdim ama yine bir faydası olmadı :KK43: Öncekilerde betaHCG değerim hep 1,2 çıkıyordu ama bu kez 3,65'le negative çıktı.
Aslında en iyi ve bu konuda en başarılı doktorları tercih ettim ama yine de bundan sonrası için ne yapacağım konusunda hiçbir fikrim yok! Sizlerin önerilerini bekliyorum. Benzer süreçten geçmiş olan varsa lütfen lütfen tecrübesini benimle paylaşsın! Özellikle bu kadar olumsuz tecrübeden ve böyle belirsiz infertiliteden sonra başarılı olan varsa duymak beni çok mutlu edecek!!!
cannım allah yardımcın olsun cok zor surecler yaşamıssın maddı manevı cok zor surecler allah yardımcın olsun ınsallah tez zamanda bebısını kucagına al saglıcakla dogur amınn ecmainnn

Herkese merhaba,
Biz de yaklaşık 1 yıl doğal yollardan başarılı olamayınca tıbbi desteğe başvurduk. Medicana Beylikdüzü'nde 1 aşılama ve 2 tüp bebek denememiz başarısız oldu. Sonrasında Amerikan Hastanesi'nde 1 tüp bebek ve daha dün negative sonuçlanan 1 de dondurulmuş embriyo transferi denememiz oldu. Tüm denemelerde 2 embriyo yerleştirildi. Gebeliğe engel olacak ne bende ne eşimde hiç bir olumsuz etken yok. Kanımızda ve genetiğimizde bakılmadık şey kalmadı. Tüp bebek tedavisine destek olarak yapılan gebelik aşısı, zar inceltme, tutundurucu sıvı takviyesi gibi hemen herşeyi de bu denemeler süresince uyguladık. Dondurulmuş embriyolarım 4. gündeydi ve gayet sağlıklıydı. Bu seferkinde hareketlerime de, beslenmeme de, psikolojime de azami dikkati gösterdim ama yine bir faydası olmadı :KK43: Öncekilerde betaHCG değerim hep 1,2 çıkıyordu ama bu kez 3,65'le negative çıktı.

amin canım.Rabbim imtihanımızı kolay eylesin.listeye ekleyebilirim seni istersen.

Kızlar merhaba hepinize bende ocak ayında donmuşlarla deneyeceğim ekimde tedavi gordum ama sonuç negatif 29 ekimde bu sonucu aldım. Doktor bir dahaki adetinde gel dedi ama ben daha sonrakinde yani ocakta gitmeye karar verdim transfer kısmetse sömestra denk gelicek öğretmn olduğum için daha iyi dinlenirim diye dusundum. Hepimiz için hayırlı olsun.

Amin canım hepimiz için hayırlısı...

Kızlar benim tedavim de ocağa kaldı,geçen ay tedaviyi gördük,embriyoları dondurduk,ohss riski olabilir diye transfer ertelendi,bugün adetin 2. günü gittim,yumurtalıklar iyi görünüyor ama hafif şişlik varmış ocağa kaldık,çok sabırsızım ya :KK43:

hadi hayırlısı canım...

kızlar merhaba hepiniz hayırlı haberler verirsiniz inşallah bende bu adetimde tüp merkezine gidicem görüşmek için 2 3 g
n iç.inde adet olurum...doktorun tavsiyesi üzerine ocak gibi başlamayı düşünüyorum bende...hepimiz için hayırlı olur inş
aminnn canım

arkadaşlar listeye eklenmek istenen kardeşlerim bana bilgilerinizi ilk sayfaya göre gönderin canlarımm

canım sen dıyınce araştırdım semı sakır avrupa yakasındakı cunku kartaldakını ben aradım tub bebek bolumuemuz yok raporda cıkartmıyoruz dedıler ama bu pendıktekı ınverlıte bolumlerı var aslında denmedende zarar cıkmaz dıye dusundum ben bı gıtmek gorusmekten ben aralıgıktkı adetıme randevu aldım ınverlıte bolumune bı gıdıp bakıcam şansımı denıycam bılmıyorum cok kararsızım bende offfffffffff
peki marmara ünv tüp bebek raporu dışada kullanılıyormu

canimcim ben cektirmedim.o yuzden onun hakkinda fikrim yok ama aralik adetinden sonra yaptir. ocak adeti ile de baslasan olmuyo mu.merkezi arasan bilgi vermezlermi
ahh canim sabirsizlaniyorum. Ocak adetim ayin sonu olacak gorumcenin dugunu denk geliyor subat sonu mart basina kalirim. Az once hastaneden geldim. Nihayet tum dosyayi teslim ettim. Konseye giricek 10 gun sonra gel dediler. Ekimden beri rapora uğraşıyorum. Raporu alnca bi kac gun sonrada regli olucam keske bi mucize olsa bana ve sizlere ahhhh ahhh

ahh canim sabirsizlaniyorum. Subat adetime de gorumcenin dugunu denk geliyor marta kalirim. Az once hastaneden geldim. Nihayet tum dosyayi teslim ettim. Konseye giricek 10 gun sonra gel dediler. Ekimden beri rapora uğraşıyorum. Raporu alnca bi kac gun sonrada regli olucam keske bi mucize olsa bana ve sizlere ahhhh ahhh
hayırlısı olsun hakkında canımcım

hayırlısı olsun hakkında canımcım
Insallah canim hepimiz icin hayirlisi. Benim saglik kurulu raporuna yine "guatir nedeniyle gebelik halinde yuksek riskli gebedir. Takibi gereklidir" yazmislar. Nodul varmis ama ilaca gerek yok demislerdi. Esas raporu bekliyorum. Sen naptin rapor isini ne zaman alacaksın

Insallah canim hepimiz icin hayirlisi. Benim saglik kurulu raporuna yine "guatir nedeniyle gebelik halinde yuksek riskli gebedir. Takibi gereklidir" yazmislar. Nodul varmis ama ilaca gerek yok demislerdi. Esas raporu bekliyorum. Sen naptin rapor isini ne zaman alacaksın
ben haftaya çarşamba gidicem canım.bakalım neler olucak ne dicekler...
senin raporun aynısından ben doktorda sıra beklerken gördüm.kadının bi tanesinde vardı.doktor sadece dinlenmelisin demişti.inşallah sorunsuz bir şekilde hamilelik geçirrisinc anım

ocakbaşıcılar güzelmiş halideciğim :KK52:kızlar şimdi biz ocakta tüp bebek yaptırcaz ya, ayrıca ben aralık sonu başlıycam nasipse, bu histereskopiyi muayene esnasında yapmazlar mı, illa onu yapınca bi reğli dönemi daha beklemem mi lazım, istemiyorum beklemeyi :KK61:yaptıranlar var mı ne zaman yapılıyor adetten bir hafta sonra diye okudum, ee aralıkta adette yaptırsam tüp olmazmı devamında
olmuyor canım bir ay sonra histereskobi çekiliyor bir dahaki ay adetinle başlıyor...

ben haftaya çarşamba gidicem canım.bakalım neler olucak ne dicekler...
senin raporun aynısından ben doktorda sıra beklerken gördüm.kadının bi tanesinde vardı.doktor sadece dinlenmelisin demişti.inşallah sorunsuz bir şekilde hamilelik geçirrisinc anım
Ins canim noldu bilyomusun tup bebekteki sekreteryada sirami bekliyordum. Onumde bi cift var. Sekreter kan sonucunu verdi kadin hafif bi çığlık atti. Dikkatimi cekince dinledim. Kocasi "bak iste demedim mi" dedi. Suratlarini donduler yurumeye basladilar. "Gebesin iste gebesin" dedi. Ay gozlerim doldu o an. Bilincsizce bende gülümsedim göz goze geldik. Esimle kendimi dusundum onlarin yerinde olmak istedim. Muhtemelen onlarda tup yaptirdi. Cunku kan sonucunu ordan aliyordu. Dunde 40 gunluk bi bebek aldim kucagima. Git gide zorlaşıyor bu durum. Rabbim sabrimizin selametini versin

Son düzenleme:
Ins canim noldu bilyomusun tup bebekteki sekreteryada sirami bekliyordum. Onumde bi cift var. Sekreter kan sonucunu verdi kadin hafif bi çığlık atti. Dikkatimi cekince dinledim. Kocasi "bak iste demedim mi" dedi. Suratlarini donduler yurumeye basladilar. "Gebesin iste gebesin" dedi. Ay gozlerim doldu o an. Bilincsizce bende gülümsedim göz goze geldik. Esimle kendimi dusundum onlarin yerinde olmak istedim. Muhtemelen onlarda tup yaptirdi. Cunku kan sonucunu ordan aliyordu. Dunde 40 gunluk bi bebek aldim kucagima. Git gide zorlaşıyor bu durum. Rabbim sabrimizin selametini versin
ayy ne kadar güzel ya...Bizde yaşayalım Allahım nolurrr hayırlısıylaaaa:mad:

Back