ayyy cok guzellll.. hepimiz heyecanla ve umutla burada oluruz insaAllahocagin basinda gelicwm bu topige . tedavim boyunca burda olcam insallahhhh
Hanımefendi yeter ama..........
her sey cok guzel olacak insaAllah canim. moralini yuksek tut ve dua et. moral cok onemli gercekten. psikoloji basrolde burada. benim o iki negatif denememden sonra doktorum bana kizdi ve dedi ki: 'ne zaman o kafani bosaltip moralini iyi bir seviyeye getirdin o zaman bana gel' buna cok uzulmustum. 4 yil are verdim cunku cok yorulmustum. simdi tekrar Allahin izniyle basliyorum ve soz verdim kendime hep pozitif dusunecem, moralimi yuksek tutacam. elimden geleni yapacam cunku bebisimi kusturmemem lazim:))bem randevumu aldim sisli memorialden. simdi sira gunlerin gecmesindee
canım bızde ocakta baslıycaktık ama zam gelcekmıs bakalım bız napcaz hayırlısı artık allahtankizlar Ocakta zam gelecekmis dedlier bize de. ama benim tedavim o sekilde ayarlandi. 2 gun sonra ilaca baslayacam. sonra da ocakta asil tedavi baslayacak. napsak ki?
Canım sayfanın başındaki nickinin orda imza ayarlaması varxyzxyz imza bolumun cok tatli olmus. nerden ayarlaniyor? heves ettim:)
hayirlisi canim….canım bızde ocakta baslıycaktık ama zam gelcekmıs bakalım bız napcaz hayırlısı artık allahtan
amin canım inşallah zahmetlerimizin karşılığını alırız... benim doktorum bitkisel ilaçlara ve kürlere inanmıyor gibi yani o konuda bir iki kere söylemiştim ama tersledi bende bir daha bu konular hakkında hiç bişey söylemedim.... bu sefer olumlu pozitif düşünmeye çalışacağım ben genelde çok kötümserimRabbim hepimizin yardimcisi olsun canim benim. Hepimiz maddi manevi zorlaniyoruz gercekten. Allah bu sefer bizi bebislerimizle eve gitmemizi nasip deer insaAllah. pozitif dusunmeliyiz. canimizi skmadan moralimizi yuksek tutmaliyiz. bitkisel ilaclar kullandigini kliniginle paylas. onlarin firkin de al. Az kaldiiiiii hepimiz anne olacaz insaALLAH.
evet ya doktorların hiç birisi bitkisel kür önermiyor...bi tek soğan suyunun faydalı olduğunnu söylemişlerdi.rabbim yardımcımız olsunamin canım inşallah zahmetlerimizin karşılığını alırız... benim doktorum bitkisel ilaçlara ve kürlere inanmıyor gibi yani o konuda bir iki kere söylemiştim ama tersledi bende bir daha bu konular hakkında hiç bişey söylemedim.... bu sefer olumlu pozitif düşünmeye çalışacağım ben genelde çok kötümserim((( hakkımızda hayırlısı :))))
MEMORIAL ESKİ HALİNİ ARAR OLDU DOKTORLQAR HEP KAÇTMIŞ bende orda yaptıracaktım araştırdım basarı oranları çok düşmuş semra hn elimdeki raporları çözeme gereği duymadı muşteriyi kaçırdı ........semra hanım 10 yıl önce ve son 2 yıla kadar bir numaraymış atık basarıyı arar oldu ama yaşlanmış artık yapamıyor iyi düşünmeni tavsye ederimbem randevumu aldim sisli memorialden. simdi sira gunlerin gecmesindee
MEMORIAL ESKİ HALİNİ ARAR OLDU DOKTORLQAR HEP KAÇTMIŞ bende orda yaptıracaktım araştırdım basarı oranları çok düşmuş semra hn elimdeki raporları çözeme gereği duymadı muşteriyi kaçırdı ........semra hanım 10 yıl önce ve son 2 yıla kadar bir numaraymış atık basarıyı arar oldu ama yaşlanmış artık yapamıyor iyi düşünmeni tavsye ederim
BU SİTENİN AMACI DOĞRU DOKTORLARI BULMAK VE HERKESE DUYURMAK OLMALIHanımefendi yeter ama..
Tüm konuları gezip aynı mesajı yazmaktan vazgeçin.
BU SİTENİN AMACI DOĞRU DOKTORLARI BULMAK VE HERKESE DUYURMAK OLMALI
ARKADASIMI TEBRİK EDİYORUM BÖYLE BİZİ BİLGİLENDİRDİĞİ İÇİN
BAHSEDİLEN SAYIN ACET HANGİ ŞEHİRDEKİ HASTANEDE BİLGİ VERİRMİSİNİZ........TEŞK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?