O tontiş bir gelsin popişini ısıracam....

olsun bacım nolcak sanki:KK53:ya tatlım senin 2 bebişin vardı yanlış hatırlamıyorsam hamileyken nasıl belirtilerin oldu anlatırmısın biraz:126:

canım ikiside erkek çocuklarımın.. ve ben öylee zor bir hamılleık yaşamadım ..ama doğumlarım cok zor oldu...

birinci gebelıgımde halıylee neyın ne oldugunu bılmıyordum bişe anlamadım..adetım gecıkınce anladım durumu

ikinci gebelıgımdede aşırı derecede ayaklarım üşüyorduu adet olmadan 2-3 gün önce..

kasıgımda batma oluyordu sağ kasıgımda

gögüslerımde bişey olmadı hiçç...zaten iki oğlumun ıkısıde 2 ay zorla emdiler benı :KK50:

birde bende çok hızlı kalp atışı vardıı..bi iş yaparken bir zorsunuyordum ki anlatamam..cok aşırı yorgunluk vardıı..

iki hamılelıgımdede bulantım yok denecek kadar az olduu..

ah canım yaaa normaldede böyle gecikmelerin olur muydu :44:üzüldüm senin adına emininm çok ümitlenmişsindir ve hayal kırıklığı:KK50:bende 7 aydır hep kırmızıları görüyorum malesef yaa bu ay gelmesinler[/QUOTE

hyr cnm hiç gecıkmem olmamıştı nasıl ümitlendım gel bıde bana sor test usdune test yaptım negatıflerı grnce otrdum ağladım başka bişi yapamadım
:KK14:

herşeyde bir hayır vardırr..Rabbim sadece senı sınamışş
oturup ağlamaklaaa günaha girerız..

Rabbımızın gucune gıder..

herseyın hayırlısı bır tanemm..sabırr edeceksın..sükunetle beklemek düşerr hepimize..:KK34::KK34:

ah canım yaaa normaldede böyle gecikmelerin olur muydu :44:üzüldüm senin adına emininm çok ümitlenmişsindir ve hayal kırıklığı:KK50:bende 7 aydır hep kırmızıları görüyorum malesef yaa bu ay gelmesinler[/QUOTE

hyr cnm hiç gecıkmem olmamıştı nasıl ümitlendım gel bıde bana sor test usdune test yaptım negatıflerı grnce otrdum ağladım başka bişi yapamadım
:KK14:

çok kötü yaaa:KK14:benimde bu ay gecikti biliyo musun 8 gün ama bende kendimi kötüsüne hazırlıyorum hayal kırıklığı yaşamamak için ama inşallah hamişimdir:26:

nyse hanımlar sızlere iyi sohbetler ben kaçar mjklarrrr (((( bebişlere seslenıorum brdan bzlerı fazla bekletmeyın ))) :KK3: :KK9:

listeye benide ekler misin berkuncan?? ama şu an adet tarihim belli değil soru işareti koy sen :KK1: çünkü hala olmadım :KK1:

slmmm kizlar benimde 2 oglum var...ilk hamileligimde 18 yasindaydim...korunmadan 4 ay sonra hamile kaldim ama bisey dikkatimi cekmisti hamile kalmadan bir ay evvelki adetimde

sanki rahimden kan pihtisi gibi seyler geldi adet boyunca sanki bir nevi temizlendi...belirtilere gelince asiri istah:) kaldiki 2 hamileligimdede 30 ar kilo aldim...gögsümde her ay adet

öncesi olan agri yoktu...bide garip bir igrenme hissi geliyodu kokulara karsi hassasiyet...esim isyerinde banyo yapip geliyor isi geregi ama ben ona yaklasma sokak kokuyosun

diyodum o ne demekse:))) meger hamileymisim:)))

hepinize günaydınnnnn güzel anne adayları mutlu bir gün geçiririz inşallahhh:KK24::KK24::KK24::KK24:Bu arada akşam ben çıktıktan sonra kaynatmışsınız maşşalahhh:nazar:

ayy keske vede olsamda yatmsam :KK43:(( nerde yaşıyorsun canım

Ayy öyle isteme 3 yıldır evdeyim çalışırken hep senin gibi derdim ben evlencem çalışmıcam diye allahın gücüne gitti heralde evlendiğim gibi çalıştığım hastane iflas etti :KK1: ondan beridir evdeyim ama artık patamak üzereyim :KK19::KK19::KK19:Ben kütahyada yaşıyorum ya sen??

Ayy öyle isteme 3 yıldır evdeyim çalışırken hep senin gibi derdim ben evlencem çalışmıcam diye allahın gücüne gitti heralde evlendiğim gibi çalıştığım hastane iflas etti :KK1: ondan beridir evdeyim ama artık patamak üzereyim :KK19::KK19::KK19:Ben kütahyada yaşıyorum ya sen??

olsun canım bulursun ınsallah kafana göre bı ıs.
ben kocaelindeyım. kutahyaya geldım gecen sene martta ben :)

X