canım okuyup canını sıkma boşver ben öyle yapıcam artık
aynen öyle 7 ayın sonunda kavuştum inşallah bebeğime şükürler olsun :26:burda okumuştum canım bebek ayakkabısı alcam içine not yazcam kapının önüne koycam eşim geldiğinde okuyup şok olacak
aynen öyle 7 ayın sonunda kavuştum inşallah bebeğime şükürler olsun :26:burda okumuştum canım bebek ayakkabısı alcam içine not yazcam kapının önüne koycam eşim geldiğinde okuyup şok olacak
kızlar test yaptım pozitif soktayım yaaa inanamıyorum halaaa
evde test yaptım canım hemen ilk dakikada çıktı çizgiler inşallah yanılmıyodur.çok sağol darısı tüm isteyenlere olsun inşallah
seninkine girecem ara sıra ama başkalarına sıçramayacam valla kv lere deli oldum Allah hepimize sabır versin sende düşünme artık bebişini düşün bunda sonrraaaaa ohhh yandan yandan ::118:
ondan önce kayınvalden görmesin kızzzzz
benm 6 ay oldu insallah 7 .ayda bende olurumm:)hepimizzz
Allaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhh
darısı bizlerin başına işallahh
halaya hadii kızlarr hobaaaa
tebrık ederım canım
yaaa görüyomusunuz minikler daha gelmeden haberini aldığımız anda bile bizi kıpır kıpır yapıyorlarrrr gelseler neler yaparız bilmiyorummm
bana sorarsan eşine soylee biraz zor olcak amakayınvalıdene falan kımseye 1 ay boyunca soyleme ...evet insan okudukça çıldırıyor vallayok düşünmüyorum artık kimse üzmez beni bundan sonra oh ohhh
ayyy deme kız görür mü görüryok bizim kata hiç çıkmaz evlendiğimden beri 5 kere anca çıkmıştır
inşallah tatlım yaaa adet tarihin ne zaman
bana sorarsan eşine soylee biraz zor olcak amakayınvalıdene falan kımseye 1 ay boyunca soyleme ...
eee hamilemız bize tuyolar verir artık belirtilerı falnn:)
morelini bozmak istemem ama sakın kotu dusunme allah korusunda... ben soyledıgıme bın pişman oldumm.. herkez bıanda ogrendıı nekadar kımseye soylemeyelım deselerde aman nolcak falan dedık sonraa herkez ogrendıı ve ben 3 gun sonra düşük yaptıım cok kotu bı durum allah korusunbende öyle düşünüyorum ama eşim sabreder mi bilmiyorum ki ama ikna etmeye çalışcam onnuda canım
belirtilerimizin heeepsi aynıymışş kııızzcanım yaşadıklarımı anlatayım belirti sayılırlar mı bilemem.inanılmaz üşüyodum halada üşüyorum hatta eşim işten geldiğinde bayılcak gibi oluyodu evin sıcaklığından yinede ısınamıyorum.adetim 8 gün gecikti sancılarım vardı son 3 güne kadar ama kesildi.akıntım yoktu.göğüslerim üşüdüğüm zaman inanılmaz ağrıyodu ha birde göğüs ucunda kenarlarda kabarcıklar oldu.kızlar birde benim adet tarihim 16sıydı ya 13ünde 1 damla pembemsi akıntım oldu hatta ben adet oldum sandım ama devam etmedi.hatta o gece ben acillik oldum kasık ağrısından.hmmm başka uykuya doymuyorummm
morelini bozmak istemem ama sakın kotu dusunme allah korusunda... ben soyledıgıme bın pişman oldumm.. herkez bıanda ogrendıı nekadar kımseye soylemeyelım deselerde aman nolcak falan dedık sonraa herkez ogrendıı ve ben 3 gun sonra düşük yaptıım cok kotu bı durum allah korusunsakın sakın kımseye soyleme kocana da sıkı sıkı tembıhh ett.. onunda gozunu korkut bıraz canım nolcakk düşük tehlikesı gecene kadar yada en azından doktor onayını kesesını gorene kadar kımseye soylemeyelım de....:18: Rabbim nazarlardan saklasın seni ve bebeğimizi teyzelerı yer onun popişini
morelini bozmak istemem ama sakın kotu dusunme allah korusunda... ben soyledıgıme bın pişman oldumm.. herkez bıanda ogrendıı nekadar kımseye soylemeyelım deselerde aman nolcak falan dedık sonraa herkez ogrendıı ve ben 3 gun sonra düşük yaptıım cok kotu bı durum allah korusunsakın sakın kımseye soyleme kocana da sıkı sıkı tembıhh ett.. onunda gozunu korkut bıraz canım nolcakk düşük tehlikesı gecene kadar yada en azından doktor onayını kesesını gorene kadar kımseye soylemeyelım de....:18: Rabbim nazarlardan saklasın seni ve bebeğimizi teyzelerı yer onun popişini
bencede vallaha biraz sır kalmasında fayda var insanlar nasılsa öğrenecekler değilmi saklıcak halimiz yok ama ilk iki ayın bir geçsin bakalımben nazara çok inanırım allah korusun
belirtilerimizin heeepsi aynıymışş kııızzbidaa hamıle kalırsam allah nasip eder işallah.. anlarım ben kesın hamıle oldugumu
kızlar bu ayki maceramı anlatmak ısdıorum sıze bu ay adet gunm 12 ocaktı bglenen gun geldı çattı ve ben adet olmadım taki usdunden 10 gun gectı allahm cok kötü bişile karsılaştım 10.gunumn akşamı bıde ne göreyim benım mısafırım gelmş otrmş sefasını suruo.. ben hiç anlamadan bnden gzyaşları süzüldü zaden öyle morelim bozukki hala etsisindeyım
ahanda ilk ısırmalık tontiş geliyorrrrrrrr