hafta sonu oldıugu için canım yaa.. evet ebnde sabahtan berısırr boş boş bakınıyorum pek kimse yok
benim de bat 11 şubat inşallah bu ay uğurlu gelir arkadaşlar Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahhh
işallahh guzel haberlerını alırızbenim de bat 11 şubat inşallah bu ay uğurlu gelir arkadaşlar Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahhh
tabıkı once saglıkhadi bakalım inşallaheli ayağı yüzü heryeri düzgün sağlıklı olsun bebişim başka bişey istemiyorum rabbimden:26::26::26:
Herkese merhabaaaaa gündüz çok fazla giremiyorum geçicide olsa müdür oldummders için gittiğim kursun müdürü bu hafta tatil için ayrıldı yerine vekil oldum bende onun için giremiyorum pek sizler neler yapıyorsunuz bakalımmmmmmmmmmmmm
bende diyorum bu kız nerelerde müdüre olmuş
Evet canım benim bir o eksikti onuda yaptım tamam oldumbirde anne olursak bu yıl değmeyin keyfimize
ayyy hadi inşallahh hayırlı haberlerle gel aramıza inşallahhhh merakta bırakma biziiiiberkuncancım çok tebrik ediyorum seni canımbende bugün yani 29unda başka bir doktora gidicem ve hep onunla devam edicem.çünkü bebişimi ultrasonda görmedim ya içim hiç rahat değil inşallah hayırlı haberler veririm size kızlar dua edin
günaydınnnn canlarr nasılsınız ne var yokk berkunumuz geçici müdüre olmuşş tebrikler canımm inşallah gerçeği nasip olsunnn
senin bat yarınmışşş şimdi farkettim eee varmı herhangi bir kıpırtı belirti falannn
canim benim sikma canini bir dahaki aya daha siki calisirsiniz insallah olurrrcanım benim bgn kahverengi akıntım başladı yarında kırmızı kartı yerim ama bu ay pek bi üzüntü hissetmedim sanırım duygularımı yitirdimyok yok öyle değil bu ay kendimi hazırlamıştım 3. gün doktora gideceğim diye 21. gün ki sonuçlar düşük çıkınca adeti bekliyordum zaten ilk defa bu ay bebiş beklemedim çalışmalarda da tembeldik epey yaşlandık valla iş işten iyice geçmeden bir bebeğimiz olsaydı iyi olacaktı benden haberler böyle canım yeni bat 1 Mart
canim benim sikma canini bir dahaki aya daha siki calisirsiniz insallah olurrrcanım benim bgn kahverengi akıntım başladı yarında kırmızı kartı yerim ama bu ay pek bi üzüntü hissetmedim sanırım duygularımı yitirdimyok yok öyle değil bu ay kendimi hazırlamıştım 3. gün doktora gideceğim diye 21. gün ki sonuçlar düşük çıkınca adeti bekliyordum zaten ilk defa bu ay bebiş beklemedim çalışmalarda da tembeldik epey yaşlandık valla iş işten iyice geçmeden bir bebeğimiz olsaydı iyi olacaktı benden haberler böyle canım yeni bat 1 Mart